datingsite parship

Home » SeniorFriendFinder – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op december 8th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

SeniorFriendFinder – Kosten, Review en Ervaringen

 

Senioren die single zijn of worden doordat hun partner wegvalt, vinden het vaak moeilijk om te gaan daten. De kroeg ingaan op je 50e doet lang niet iedereen, en op een andere manier je in het uitgaansleven storten is ook niet altijd een optie. Internetdaten kan dan een uitkomst bieden. Je kunt dan vanuit je eigen vertrouwde omgeving op zoek gaan naar een nieuwe partner of een date. Voor deze doelgroep is Senior Friend Finder bedoeld. Ben je 60-plusser en op zoek naar een nieuwe relatie of alleen vriendschap, dan kun je een account aanmaken.

Gratis account aanmaken

Door middel van het invullen van enkele basisgegevens kun je een gratis account aanmaken op Senior Friend Finder. Nadat je account is bevestigd kun je je profiel verder invullen met een foto en meer informatie over jezelf. Zo kunnen andere members je gemakkelijker vinden en kan het systeem je gericht matches sturen van members die misschien bij je passen. Je kunt uiteraard ook zelf in de database zoeken of er members zijn die je graag beter wilt leren kennen. Je kunt ze een persoonlijk bericht of een interessebericht sturen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden, je kunt een bundel met credits kopen die je kunt gebruiken om contact te zoeken met andere members. Deze credits variëren in prijs, hoe groter de bundel hoe goedkoper de credits per stuk zijn.

Adult entertainment

Hoewel de website er niet mee te koop loopt, is het belangrijkste doel entertainment te bieden voor volwassenen. Het is dus niet het primaire doel van Senior Friend Finder om mensen daadwerkelijk fysiek met elkaar in contact te brengen. Het belangrijkste doel is het bieden van online vermaak. Daarom is een deel van de profielen die je vindt op deze datingsite fictief. Met deze personen kun je dus niet afspreken. De berichten die je krijgt worden door een medewerker van de website verstuurd. Deze gemodereerde berichten herken je vrij eenvoudig omdat elke reactie er op is gericht weer een reactie van jou uit te lokken. Vragen worden niet rechtstreeks beantwoord maar vaak met een wedervraag. Want als jij reageert levert dat immers extra geld op voor de eigenaren van de website. Dit is niet strafbaar, maar je moet er wel rekening mee houden dat dit beleid wordt gehanteerd.

Buitenlandse profielen

Voor zover de profielen niet fictief zijn, zijn ze wel vaak in het Engels. De website is dat immers ook. Dus in hoeverre je hier inderdaad mensen gaat vinden die in Amsterdam of omgeving woonachtig zijn, zoals op de homepage wordt gesuggereerd, is nog maar de vraag. Ook zijn de algemene voorwaarden alleen in het Engels beschikbaar. Je verklaart als je een profiel aanmaakt wel dat je ze gelezen en begrepen hebt en ermee instemt, dus let op wat je doet als je de Engelse taal niet voldoende machtig bent.


Pluspunten van Senior Friend Finder

  • Een profiel aanmaken is gratis
  • Het zoeken in de profielen na aanmelding is gratis
  • Minpunten van Senior Friend Finder

Er worden fictieve profielen gebruikt

  • Site richt zich niet specifiek op Nederland
  • Algemene voorwaarden niet beschikbaar in het Nederlands

 

Op zoek naar een betrouwbare datingsites voor senioren? Kijk dan eens naar ons overzicht van datingsites voor 50 plus, senioren en ouderen!

 

 

Senior Friend Finder Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Senior Friend Finder kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SeniorFriendFinder.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

SeniorFriendFinder opzeggen en account verwijderen

SeniorFriendFinder Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite SeniorFriendFinder.com. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met SeniorFriendFinder? Geef hieronder jouw reactie!

 

SeniorFriendFinder – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

SeniorFriendFinder Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.6About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑