datingsite parship

Home » SeniorenDating.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op december 13th, 2017 | door Welke online datingsite?

1

SeniorenDating.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Seniorendating is een website waar 50-plussers op zoek kunnen gaan naar een date. Maar het is niet zo dat zich hier alleen senioren kunnen aanmelden, de leeftijdsgrens is evenals bij andere datingsites 18 jaar en ouder. Al zullen jongeren zich wellicht niet aangesproken voelen en daarom geen account aanmaken, verboden is het niet. De website geeft nadrukkelijk aan geen gebruik te maken van fake accounts en door members aangemaakte fake accounts te verwijderen. Gebruikers worden vooral gewaarschuwd voor dames die zich aanbieden voor betaalde seks en profielen die je proberen te verleiden naar hun website door te klikken.

Een leuke date online vinden

Seniorendating wil jou graag een leuke date online laten vinden. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je gratis zoeken in de profielen van andere members. Als je iemand tegenkomt die je beter wilt leren kennen dan kun je diegene een bericht sturen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Je kunt hiervoor credits kopen. Deze zijn het voordeligst als je een bundel koopt, hoe groter de bundel, hoe goedkoper de credits per stuk zijn. Tot dit systeem is overgegaan om fakers te weren en volgens informatie op de website lukt dit ook want sinds het invoeren van betaalde berichten is het aantal fake profielen sterk afgenomen.

Profieltips

Op de website worden ook tips gegeven voor een succesvol profiel. De belangrijkste tip is natuurlijk wel voor de hand liggend. Plaats altijd een foto bij je profiel. Doe je dat niet dan zal je aanzienlijk minder reacties krijgen. Mensen willen nu eenmaal graag een gezicht zien bij de persoon van wie ze de profielinformatie lezen. Verder is het niet toegestaan om een mailadres of telefoonnummer in je profiel te vermelden. Ook als je dit probeert te verdoezelen zal het worden verwijderd. Bovendien loop je het risico dat je profiel wordt verwijderd en dat je geen toegang meer krijgt. Je kunt dan ook eventueel eerder ontvangen en verzonden berichten niet meer teruglezen. Houd er rekening mee dat je profiel na aanmelden niet alleen op Seniorendating wordt geplaatst maar ook op andere “relevante sites”. Welke dat zijn wordt niet vooraf kenbaar gemaakt. Maar niet iedereen vindt het prettig dat zijn profiel op allerlei sites opduikt zonder dat je ervan op de hoogte bent. Je bent dus gewaarschuwd.

Wees terughoudend bij je eerste afspraak

Spreek je met iemand af, wees dan wel een beetje voorzichtig. Spreek op een neutrale plaats af en het liefst ergens waar meer mensen komen, zoals bijvoorbeeld een horecagelegenheid. Zo voorkom je een mogelijk minder prettige confrontatie. Als de date echt tegenvalt, wees dan zo eerlijk om te vertrekken. Laat iemand niet in de waan dat je verder wilt afspreken als je meten zeker bent dat dit niet gaat gebeuren. Dit voorkomt teleurstellingen aan beide kanten. Soms is het handig om een activiteit te plannen die jullie samen kunnen doen. Dit voorkomt misschien pijnlijke stiltes als je even niets meer weet te zeggen.


Pluspunten van Seniorendating

  • Het aanmaken van een account is gratis
  • Het doorzoeken van de profielen kan zonder betaald account

Minpunten van Seniorendating

  • Je profiel wordt ook op andere sites geplaatst, welke dat zijn wordt niet vermeld
  • De kosten worden niet vooraf duidelijk gemaakt, deze zie je pas na inloggen

 

Op zoek naar een betrouwbare datingsites voor senioren? Kijk dan eens naar ons overzicht van datingsites voor 50 plus, senioren en ouderen!

 

 

SeniorenDating Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van SeniorenDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SeniorenDating.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

SeniorenDating.nl opzeggen en account verwijderen

Senioren Dating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite SeniorenDating.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Senioren Dating? Geef hieronder jouw reactie!

SeniorenDating.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

SeniorenDating.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemEén Ervaring SeniorenDating.nl – Kosten, Review en Ervaringen

  1. E.Voogd E.Voogd says:

    Ik deel U hierbij mede, dat ik mijn lidmaatschap met onmiddelijke ingang opzeg. Ik heb reeds een
    vriendin gevonden en een geslaagde nauwe relatie opgebouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑