datingsite parship

Home » SeniorenContact.com – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op december 11th, 2017 | door Welke online datingsite?

1

SeniorenContact.com – Kosten, Review en Ervaringen

 

SeniorenContact is een datingsite voor 50- en 60-plussers. Je kunt als je in deze doelgroep valt kun je een profiel aanmaken. De site geeft aan dat je op deze datingsite geen jongeren aantreft. Maar als je een profiel wilt aanmaken dan wordt alleen een nickname en je mailadres gevraagd. Dus als je je als 18-jarige wilt aanmelden zal dat zeer waarschijnlijk geen probleem zijn. Wel stelt de website dat profielen worden gecontroleerd, dus allicht dat je alsnog door de mand valt. Ook inactieve profielen worden in de gaten gehouden en verwijderd. Dit heeft als voordeel dat je niet kunt reageren op een profiel van iemand die al geruime tijd niet meer op zoek is en simpelweg is vergeten om zijn profiel te verwijderen.

Veilig online daten

Door jezelf alleen met een nickname op SeniorenContact aan te melden kun je veilig daten. Het is verstandig om niet direct je identiteit prijs te geven. Hiermee kun je namelijk problemen krijgen als iemand besluit om je te willen gaan stalken. Leg het eerste contact daarom altijd uitsluitend via de datingsite en wees voorzichtig met het verstrekken van privé gegevens zoals een mailadres, telefoonnummer of je volledige naam. Dit kan altijd nog als je besluit tot een persoonlijke ontmoeting als het echt klikt tussen jullie.

Kosten voor gebruik

De website is erg karig met het verstrekken van informatie over de kosten. Op de website wordt gesuggereerd dat er geen kosten worden berekend. Inschrijven is gratis, maar dat geldt voor 99% van de datingsites. In de algemene voorwaarden wordt echter vermeld dat voor overige dienstverlening kosten in rekening kunnen worden gebracht. Het gaat dan om een maandelijkse bijdrage of een bedrag per handeling. Je kunt alleen zien of en zo ja hoeveel er betaald moet worden als je een account aanmaakt en inlogt. Als deze betalingsvoorwaarden je niet bevallen kun je natuurlijk altijd besluiten om je account weer te verwijderen.

Wil je niet de rest van je leven single blijven?

Als je single bent, omdat je partner is overleden of omdat jullie uit elkaar zijn gegaan, dan wil je misschien toch weer een nieuwe relatie of een nieuw maatje vinden. Voor een liefdesrelatie of wellicht alleen vriendschap. Veel mensen voelen zich prettiger als ze in het gezelschap van anderen zijn en samen dingen kunnen ondernemen. Als jij ook tot deze groep behoort dan is het misschien een goed idee om een account aan te maken op SeniorenContact en op zoek te gaan naar een leuke match. Je kunt voordat je een account aanmaakt en inlogt globaal zoeken naar mannen of vrouwen ineen bepaalde leeftijdscategorie. Je kunt zoeken in Nederland of Vlaanderen en ook een provincie selecteren.


Pluspunten van SeniorenContact

  • Het aanmaken van een profiel is gratis
  • Je kunt zonder in te loggen zoeken in de profielen en basis info lezen

Minpunten van SeniorenContact

  • Geen duidelijkheid over de kosten
  • Je profiel is gedeeltelijk openbaar en voor iedereen in te zien, ook voor mensen die geen member zijn

 

Op zoek naar een betrouwbare datingsites voor senioren? Kijk dan eens naar ons overzicht van datingsites voor 50 plus, senioren en ouderen!

 

 

SeniorenContact Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van SeniorenContact kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SeniorenContact.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

SeniorenContact.com opzeggen en account verwijderen

SeniorenContact Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite SeniorenContact. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met SeniorenContact.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

SeniorenContact.com Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemEén Ervaring SeniorenContact.com – Kosten, Review en Ervaringen

  1. Peter Peter says:

    Seniorencontact.com is een datingsite waar door veel beloven, ontmoeting uitstellen en andere praktijken de dames je zolang mogelijk proberen je aan het lijntje te houden om credits te kunnen innen.
    Wees gewaarschuwd voor de bejaardenverzorgster CD 1, die vergist zich wel eens omdat ze met meerder cliënten tegelijk contact heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑