datingsite parship

Home » Senior Dating Agency – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op december 6th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Senior Dating Agency – Kosten, Review en Ervaringen

 

Wanneer je online op zoek gaat naar een datingsite dan kom je er tientallen tegen die zich richten op de Nederlandse markt. Als je daar desondanks niet vindt wat je zoekt dan kun je onder andere terecht bij Senior Dating Agency. Deze website richt zich op 40-plussers, die blijkbaar al worden beschouwd als senioren. De eigenaar van de website is volgens de info die wordt verstrekt zelf een ervaringsdeskundige van in de vijftig. De site is vrijwel geheel in het Engels, hier en daar is een halfslachtige poging gedaan om teksten in het Nederlands te vertalen, maar verder dan Google Translate gebruiken is men niet gekomen.

Dating voor 40- en 50-plussers

Deze website richt zich vooral op het matchen van personen van boven de 40. Je zult hier dus geen of weinig jonge mensen tegenkomen. Dit maakt het zoeken wel wat makkelijker, je hoeft niet door profielen te bladeren van members die qua leeftijd niet aan je zoekprofiel voldoen. Je vindt hier vooral mensen die al een leven achter de rug hebben, al dan niet met kinderen. Als dit je aanspreekt dan kun je een gratis profiel aanmaken en direct zoeken in de database met profielen.

Fictieve profielen

De website Senior Dating Agency maakt op redelijk grote schaal gebruik van fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen waarmee je dus geen afspraak kunt maken voor een ontmoeting. Het enige wat mogelijk is, is het online via de site uitwisselen van berichten. De reacties die je ontvangt worden verstuurd door medewerkers van de website. Deze vorm van entertainment is niet strafbaar, er zijn mensen die dit een prima manier van online vermaak vinden. Maar als je serieus op zoek bent naar een date of een partner kan het soms erg frustrerend zijn om steeds tegen profielen aan te lopen die nep blijken te zijn.

Betaalde berichten

Veel websites zoals Senior Dating Agency werken met een systeem waar je per bericht betaalt. Je koopt hiervoor credits en die zet je in als je een bericht verstuurt of reageert op een ontvangen bericht. Dit is hoe deze websites hun inkomsten genereren. Zolang je weet waar je mee bezig bent en wat je wel en vooral niet kunt verwachten is dat natuurlijk geen probleem. Houd er bij het leggen van contacten bovendien rekening mee dat dit een Engelstalige website is waar je vooral profielen zult vinden van personen die niet in Nederland wonen. Dus als je al iemand tegenkomt die echt bestaat, is de kans groot dat diegene niet in Nederland woont. Dit maakt een ontmoeting regelen natuurlijk meteen een stuk lastiger. Bovendien is de kans wat groter dat er bedrog in het spel is. Wees dus hoe dan ook altijd op je hoede en houd het bij voorkeur alleen bij chatten via de website als je je bij dit soort datingsites aanmeldt.


Pluspunten van Senior Dating Agency

  • Het aanmaken van een profiel is gratis
  • Zoeken in de database is gratis
  • Ruime database met internationale profielen

Minpunten van Senior Dating Agency

  • De datingsite is grotendeels in het Engels, dit geldt ook voor de Algemene voorwaarden
  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen

 

Op zoek naar een betrouwbare datingsites voor senioren? Kijk dan eens naar ons overzicht van datingsites voor 50 plus, senioren en ouderen!

 

 

Senior Dating Agency Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Senior Dating Agency kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SeniorDatingAgency-Holland.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Senior Dating Agency opzeggen en account verwijderen

Senior Dating Agency Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Senior Dating Agency. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met SeniorDatingAgency-Holland.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

Senior Dating Agency – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Senior Dating Agency Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑