datingsite parship

Home » Ourtime.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op juli 5th, 2018 | door Welke online datingsite?

28

Ourtime.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Ourtime is een datingsite speciaal bedoeld voor 50-plussers die nog niet van plan zijn om achter de geraniums te gaan zitten. Ben je 50 plus en single en wil je graag weer iemand ontmoeten om je leven mee te delen, dan kun je een account aanmaken op Ourtime om hier gelijkgestemden te ontmoeten. In tegenstelling tot algemene datingsites kom je hier geen mensen tegen die qua leeftijd niet in jouw zoekprofiel passen. De website heeft een serieuze uitstraling. Er is alles aan gedaan om een aansprekend platform te maken waar mensen van 50+ zich direct thuis voelen.

Gecontroleerde profielen

Als je je aanmeldt dan wordt je geboortedatum gecontroleerd om te beoordelen of je tot de juiste doelgroep behoort. Als je te jong bent dan word je uitgenodigd om je aan te melden bij Lexa.nl, een bekende datingsite waarvan Ourtime deel uitmaakt. Nadat je bent ingeschreven en één van de betaalde abonnementen hebt afgesloten dan kun je zoeken in de profielen naar leuke singles bij jou in de buurt. Deze kun je een bericht sturen om je interesse te laten blijken. Als je het lastig vindt om iemand te benaderen dan kun je je ook inschrijven voor een door Ourtime georganiseerde groepsactiviteit. Hier kun je mensen ontmoetten die net als jij deze activiteit leuk vinden. De kans dat je een gelijkgestemde tegenkomt is daarmee gelijk een stuk groter.

Succesvol daten op Ourtime

Daten is misschien in het begin heel spannend. Maar het is tegenwoordig één van de meest populaire manieren om een partner te vinden of een mooie vriendschap op te bouwen. Want ook voor dat laatste kun je bij Ourtime terecht. Je kunt in je profiel aangeven waar je naar op zoek bent zodat de juiste mensen op je oproep gaan reageren. En zelf kun je natuurlijk ook berichten versturen naar mensen die je graag bete wilt leren kennen. Als je je inschrijft voor een groepsactiviteit en daar iemand ontmoet die je misschien nog wel eens zou willen zien of spreken dan kunnen jullie natuurlijk direct telefoonnummers uitwisselen om later met elkaar contact op te kunnen nemen.

Vaste kosten voor deelname

Als je je inschrijft bij Ourtime dan weet je vooraf waar je aan toe bent qua kosten. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, variërend van een maand tot een half jaar. Een langer abonnement is natuurlijk per saldo goedkoper. Als je iemand hebt ontmoet en tijdelijk even geen reacties van anderen wilt ontvangen dan kun je je profiel tijdelijk deactiveren. Mocht de persoon die je hebt leren kennen toch niet zijn wat je zoekt dan is je profiel met enkele muisklikken weer actief.


Pluspunten van Ourtime

 • De datingsite werkt met vaste abonnementskosten die meteen bij inschrijving duidelijk zijn
 • De inschrijfprocedure is helder en eenvoudig

Minpunten van Ourtime

 • Datingsite alleen bedoeld voor personen van 50 jaar en ouder
 • Op de website wordt niet meteen duidelijk dat het om een onderdeel van Lexa gaat. Je bij beide datingsites inschrijven is dus niet zinvol en zonde van het lidmaatschapsgeld.

 

 

Ourtime Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Ourtime kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Ourtime.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Ourtime.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Ourtime. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Ourtime.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Ourtime.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?
Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.8About the Author

Anoniem28 Ervaringen - Ourtime.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Aloys Aloys says:

  Die Ourtime ik moet echt hier om lachen. De dames die op je bezoeken lijst komen te staan waarvan je uit gaat dat ze je bezocht hebben blijkt bij na vraag van sommige bij deze dames helemaal niet het geval. En nog het mooiste ze bezoeken je steeds weer. Ook sommige like’s die je krijgt blijken niet te kloppen. Je kunt ook niet achter halen of sommige nog wel actief opzoek zijn. Bij vele foto’s die je aan klikt staat dat ze bijvoorbeeld laatst gezien een mnd of langer geleden.

  • superboer superboer says:

   @aloys.. klopt heb ik ook gehad met enkel dames, ze hadden me geliked maar achteraf weten ze van niks!!! Hoe kan dit dan toch? Wie weet het antwoord? Mgtow? lex.a?

   • MGTOW MGTOW says:

    Wat denk je zelf?
    Dus de uitbaters van de site zelf zorgen er voor dat…………………..(vul maar in)

 2. Anna Anna says:

  Oplichters zijn het die Lexa club. Onder het mom van 50-plussite is Ourtime niets anders dan een verkapte Lexa site met dezelfde honderden oude profielen en mannen die er al decennia lang op staan. Echt waardeloos! Mensen kruip vanachter die pc en ga de straat op, kijk om je heen. Het is gewoon een verdienmodel over de hoofden heen van mensen die oprecht een relatie zoeken. Tenminste, die profielen zijn zeldzaam. Waarom anders je halve leven op een datingsite gaan staan? Pik dan iemand op in de kroeg. Ik word intussen al misselijk bij het woord daten.

  • MGTOW MGTOW says:

   Omdat de meeste datingsites de concurrentie met apps hebben verloren vullen ze hun site met inactieve profielen zodat het nog wat lijkt.

  • Piet Piet says:

   dat heb je goed gezien Anna..
   Lexa is geldklopperij..

   buiten zijn zoveel mensen..daar zit vast een leuk iemand tussen..
   daar kun je vrienden maken en misschien word het zelfs wel meer dan dat..

   ik ben nog single Anna..
   samen wandelen?

 3. Irene Irene says:

  Krijg ook de indruk dat er veel nepprofielen zijn om je maar aan de site te binden. Het gaat er bij mij niet in, dat iedere keer dat er een “match” is, degene aan wie je vervolgens een bericht stuurt, jouw bericht vervolgens niet accepteert. Bovendien, ik ben een vrouw van bijna 70, krijg regelmatig profielen te zien van mannen van rond de 5o; die wil ik niet zien en daar heb ik ook niet om gevraagd. Daarbij komt, welke man van 50 wil nu een vaste relatie met een vrouw van 70? Dat zijn of zielepieten, of perverts. Kortom, ik vind dit een waardeloze site!

 4. Marc Marc says:

  Zeer vele bezoeken, maar dames schrijven niets uit zichzelf. Ook niet als je een Premium account hebt en zij gratis kunnen schrijven. Dit vind ik toch zo raar ! Ook als er een wederzijdse “like” is qua favorieten en ik een bericht naar die vrouw stuur, krijg ik een geautomatiseerde afwijzing. Ik heb eigenlijk alleen wat gechat met een vrouw uit Frankrijk.

 5. wil wil says:

  graag mijn profiel verwijderen aen abbonement opzeggen

 6. Jolanda Jolanda says:

  Ik wil graag vooraf weten wat de abonnementskosten zijn bij een abonnement waarbij je daadwerkelijk zelf contact kunt leggen/chatten. Dit kan ik nergens vinden. Op de site kun je je alleen meteen aanmelden maar enige informatie is er niet te vinden.

 7. Van Kessel Van Kessel says:

  Hele dag door reclame van jullie site mét muziek. Héél erg storend. Heb géén interesse in jullie site en me nooit aangemeld. Stop met die vreselijke onzin. Verschrikkelijk. Heb hier NIET om gevraagd.

 8. geertman geertman says:

  ik heb alles gelezen, daar ben blij mee mij overkomt dat
  dan dekt dat je beet heb je doet het zo goed mogelijk maar iedere keer kom je niet verder de term nog niet gelezen blijf staan tot je ons weeg

 9. Mary Verbeek Mary Verbeek says:

  Graag zou ik geen mails meer willen krijgen.Elke dag krijg ik mails van mannen die geinterseerd terwijl ik niet actief ben op ourtime.

 10. haroon haroon says:

  Hallo , ik wil mijn maand abonnement op zeggen van maand juni .ik wil niet meer ,omdat ik lang weeg gaan.
  Met vriendlelijke groeten
  N.haroon

 11. Sylvia Sylvia says:

  Beste mensen
  Ik sta al tijd op out time.
  Heb contact met ene Jude.
  Mooie man maar volgens mij een slimmer.
  Kunnen jullie dat onderzoeken?
  Vr gr Sylvia

 12. Ellis Ellis says:

  ook mijn profiel graag met spoed verwijderen.
  jammer dat het onmogelijk wordt gemaakt dit zelf te verwijderen.

 13. Peter Peter says:

  Beste lezer,
  Zo na een weekje op “Ourtime” ben ik tot de conclusie gekomen dat dit het niet gaat worden. Je krijgt tig berichtjes, allemaal niets zeggends ! Vrouwen zijn ” Geïnteresseerd “zogenaamd (!) Dit zijn waarschijnlijk lokprofielen om mannen zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Trap er niet in, gewoon oplichting !
  Echt daten gaat nooit gebeuren. Allemaal nep !

 14. naomimaria naomimaria says:

  Wil graag mijn abonnement stop zetten ,maar lukt gewoon niet .Heb ook help ,aangeklikt ,maar kom er ook niet op.
  Vind het jammer dat jullie niet meer te bereiken zijn .
  Voorheen konden wij nog hulp van jullie verwachten ,wel met een betaling van 3 euro ,maar dat vond ik niet erg .
  Ga alsnog verder met proberen ,anders moet ik er verder werk van maken ,

 15. wendy wendy says:

  Mijn profiel per omgaande verwijderen SVP!
  Heel raar en vervelend wat ik nu ervaar… ik wilde kijken wat voor site jullie waren, op het start scherm wordt direct geb datum naam voluit en email geplaatst….
  Toen ik zag dat het onderdeel van Lexa was heb ik direct geannuleerd….
  nu blijkt via het feit dat iemand mij toch heeft bereikt, en mijn volledige naam heeft gezien en daardoor via een andere omweg mij heeft bereikt vond ik uiterst onbetrouwbaar.

  Ik heb dus niets verder ingevuld, geannuleerd en ik sta gewoon op lexa met gegevens…?????
  Ook kon ik niet zien bij deze GRATIS aanmelding op die pagina wat het invullen inhield, daarom was ik ook gestopt…. periode van Gratis ? kosten vervolg etc… niet duidelijk en prettig…. zeker nu ik niet weet waar ik aan toe ben…. dit is schending van mijn privacy en wil zsm contact met iemand en uitleg met oplossing !!! Ik ga dan ook niet accoord met wat er in de tussentijd loopt ik zal geen kosten betalen en ga ervan dat dat ook niet ingang gezet is. Ik ben verder niet op jullie site geweest en kan er nu ook niet eens in. Graag actie .

 16. Jose Jose says:

  gelieve mijn profiel enz. per direct te verwijderen,

  B.V.D.

 17. davelaar l davelaar l says:

  heb al iemand gevonden geen reclame meer a.u.b.

 18. lilydavelaar lilydavelaar says:

  mijne heren

  wil a.u.b. geen reclame meer van u kantoor,
  vraag u vriendelijk om het te stoppen.

 19. Adcoor Adcoor says:

  Gelieve mijn profiel per direct te vewijderen

 20. Candy Candy says:

  LS. Ik ben geen lid,maar kryg wel steeds dat op mn tfoon.Dit wil ik ongedaan maken.Sorry,ik heb er niks mee

 21. Hilda Hilda says:

  Hallo hier een bericht van hilda ik had mijn uitgeschreven bij jullie en wat zie ik op mijn bank afschrift dat er geld van mijn rekening is af geschreven is ik heb het bedrag laten terug boeken ik wil niets met jullie te maken hebben Gr hilda

 22. Bertus Knoppen Bertus Knoppen says:

  Geachte Uw website is prima maar ik heb een probleem.Ik wil mijn abonnement stopzetten maar het lukt me niet Ik kreeg het advies om op ourtime.nl help een vraag te stellen maar ik kom er niet op Wie help me ik niet zo n computerkenner dus ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen of adviseren
  Bij voorbaat dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑