datingsite parship

Home » Actief50.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites senioren Actief50.nl logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

6

Actief50.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Heb je zin om te daten en ben je 50 plus? Dan wordt het tijd om eens een kijkje te nemen bij Actief50.nl. Je kunt hier namelijk op ieder gewenst moment nieuwe mensen ontmoeten en je sociale netwerk vergroten. Je kunt leeftijdsgenoten ontmoeten en jouw ideale partner hier vinden. Neem de tijd om je aan te melden en te ontdekken waar je zin in hebt, er zijn veel mensen die hier al zijn aangemeld en zij willen niets liever dan jou leren kennen. Vertel daarom wat over jezelf en laat ze zien wat je hen te bieden heeft en geef aan waar je zin in hebt. Als je daar al duidelijk over bent, dan kun je alles met elkaar delen en kijken of dat er een klik is. Als de klik er eenmaal is, dan kun je een keer afspreken en wie weet wat de toekomst jullie gaat brengen. Een goed moment om even de tijd te nemen en te ontdekken wat de mensen hier allemaal willen en wat voor wensen ze hebben. Daar kun je dan op inspelen en zo ontdekken wat jij graag wil doen via Actief50.nl.

Actief50.nl meer dan een datingsite

Als je op zoek bent naar meer dan een datingsite, kies dan voor Actief50.nl. Deze site is namelijk gericht op 50 plussers die op zoek zijn naar een gezellig contact, een sportmaatje, een luisterend oor of gewoon iemand om lekker mee uit te gaan. Actief daten is leuk en daarom wordt dat hier ook mogelijk gemaakt. Alle profielen worden hier gecontroleerd. Als je vragen hebt worden deze snel beantwoord en inschrijven is helemaal gratis. Het is een voordeel dat alles zo snel geregeld kan worden online, daar kun jij dus als nieuw lid gebruik van maken en je ontdekt snel dat het meer is dan een datingsite.

Aanmelden Actief50.nl

Het aanmelden bij Actief50.nl is helemaal gratis, dus meld je ook aan bij de datingsite voor 50 plussers in Nederland. Je kunt je nu aanmelden en binnen enkele minuten kun jij ook gebruik maken van alle mogelijkheden van de site en nieuwe mensen leren kennen. Er gaat direct een nieuwe wereld voor je open en je gaat alleen maar genieten van alle aandacht die je hier krijgt. Ervaar daarom nu zelf ook wat de voordelen zijn en meld je vandaag nog aan. Je gaat nieuwe mensen leren kennen en wie weet vind je hier wel de ware!

 

Actief50.nl screenshot

 

Actief50.nl kosten abonnement

Lidmaatschap

€15,00
€15,00
 • Eenmalig

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste actief50.nl abonnement kost eenmalig €15,00. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Actief 50 kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Actief50.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor Actief50.nl

Verlopen acties en kortingen

Meer over deze datingsite

Actief50.nl opzeggen en account verwijderen

Actief50.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Actief50.nl Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Actief50.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.2About the Author

Anoniem6 Ervaringen - Actief50.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Bmzeiler Bmzeiler schreef:

  Kon plotseling niet meer inloggen. Na veel heen en weer werd mij verzocht mijn betalingsbewijs te overleggen. Heb dit gedaan en er werd mij een nieuwe wachtwoord beloofd. Wacht nu al weken lang. Dit is gewoond bedrog!!!!!

 2. fr fr schreef:

  kreeg meteen al een spam berichtje van iemand uit burkina faso.of ik mijn bankrekening nummer beschikbaar wou stellen.ze was vluvhteling en kon alleen op deze manier aan de 3,5 miljoen komen die ze ergens van gekregen had.hoe komen dat soort mensen erdoor zou je zeggen.wacht nog even af.maar gooi hem er meteen af als dit weer gebeurt

 3. Caithlin Caithlin schreef:

  Er gaat helemaal geen wereld voor me open, zoals boven beschreven wordt. Erg slechte site. Mannen willen maar 1 ding. T is niks.

 4. Kethel1 Kethel1 schreef:

  Na het sturen van 4 berichten, kan ik nog steeds geen mail versturen of ontvangen.

  Op 23 maart heb ik de € 24,50 gestort.

  Er wordt niet gereageerd op mijn mailtjes.

  • marika marika schreef:

   31 mei 2019 heb ik 24,50 betaald voor een lidmaatschap.Op 25 september 2019 was mijn profiel opeens verdwenen.Schandalig vind ik dat!!!!Misschien kunnen de mensen met eenzelfde ervaring zich melden zodat we er samen werk van kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑