datingsite parship

Home » 50PlusLove – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op december 14th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

50PlusLove – Kosten, Review en Ervaringen

 

De datingsite 50PlusLove maakt onderdeel uit van de website 50Plusser.nl. En dat is zo ongeveer de enige informatie die te vinden is op de website van 50PlusLove. Want verder prijkt alleen een foto van een gelukkig stel. Je hebt verder alleen de optie om in te loggen, je aan te melden voor een gratis account of je wachtwoord opvragen als je dat vergeten bent. Meer informatie is niet te vinden en dat is toch wel erg karig. Want wat moet je vinden van een website die zo weinig informatie biedt? Gelukkig zijn er op het internet informatiebronnen te vinden die meer weten dan wat er op de website staat.

Jaarlidmaatschap

Je kunt op 50PlusLove in principe volstaan met een gratis lidmaatschap als je slechts enkele berichten wilt versturen. Als je een gratis account hebt aangemaakt krijg je namelijk per maand 20 credits voor het versturen van berichten naar andere members. Mar je kunt ook kiezen voor een betaald lidmaatschap. Dit is zeker het overwegen waard omdat het niet duur is. Je sluit een jaarlidmaatschap af voor slechts € 21.50. Dat is nog geen 2 euro per maand. Hiermee kun je je profiel verder “oppimpen” en onbeperkt chatberichten sturen. Ook krijg je geen reclamebanners meer te zien op de website, dit maakt het gebruik een stuk rustiger.

Geen leeftijdsgrens

Wat opvalt bij veel datingsites die zeggen zich te richten op de groeiende groep senioren in Nederland, is dat je je als 18- of 22-jarige wel gewoon kunt aanmelden. Of je het moet willen is een tweede, maar onmogelijk is het niet. De website lijkt geen gebruik te maken van fake accounts. Dat is ook niet voor de hand liggend, aangezien er wordt gewerkt met een zeer laag abonnementsgeld en niet met betaling per verstuurd bericht.

Veilig online daten

Door gebruik te maken van een nickname kun je veilig online daten. Door niet meteen al je privé gegevens prijs te geven kun je je privacy goed beschermen. Dit is zeker aan te bevelen als je iemand die je op 50PlusLove hebt ontmoet nog niet zo goed kent. Als jullie besluiten om elkaar te ontmoeten is het vroeg genoeg om privé gegevens uit te wisselen. Tot die tijd kun je veilig via de website contact met elkaar hebben om elkaar eerst goed te leren kennen. Maak je een afspraak voor een ontmoeting, doe dit dan op een neutrale plaats, zoals een restaurant of een café. In een later stadium, als het echt klikt, kunnen jullie uiteraard afspreken bij één van jullie thuis.

 


Pluspunten van 50PlusLove

  • Aanmelden is gratis
  • Lage abonnementskosten
  • Gratis abonnement met beperkte mogelijkheid om berichten te versturen

Minpunten van 50PlusLove

  • De website geeft geen enkele informatie op de homepage. Dit werkt niet erg uitnodigend

 

 

Op zoek naar een betrouwbare datingsites voor senioren? Kijk dan eens naar ons overzicht van datingsites voor 50 plus, senioren en ouderen!

 

 

50 Plus Love Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van 50 Plus Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50PlusLove.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

50PlusLove Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50PlusLove. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50 Plus Love? Geef hieronder jouw reactie!

50PlusLove Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑