datingsite parship

Home » SalaamLove.com – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op oktober 14th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

SalaamLove.com – Kosten, Review en Ervaringen

 

SalaamLove.com is een datingsite voor moslims. Salaam betekent vrede, letterlijk vertaald vanuit het Arabisch. Toch is SalaamLove.com niet alleen een datingsite voor singles die uit de Arabische landen komen. Het woord wordt namelijk ook gebruikt door moslims in andere landen, als woord om elkaar te begroeten. Iedereen die tot de islamitische community behoort is welkom om op deze datingsite te zoeken naar vrijgezelle moslims die klaar zijn om een serieuze verbinding aan te gaan. Het is dan ook zo dat je op SalaamLove.com niet zomaar gaat zoeken naar singles. Hier zoek je naar iemand om mee te trouwen. Alles draait hier om het huwelijk en het vinden van de juiste partner voor een islamitisch huwelijk.

Een huwelijkskandidaat zoeken via de datingsite

Via SalaamLove.com kun je direct op zoek gaan naar een goede huwelijkskandidaat. In meerdere islamitische landen wordt gesteld dat mensen vóór hun dertigste verjaardag getrouwd zijn. Het lukt lang niet alle singles om in het dagelijks leven iemand tegen te komen om voor die tijd mee te trouwen. Voor deze mensen is een datingsite zoals SalaamLove.com natuurlijk ideaal.

Betekent dit dat alle leden op deze datingsite jonger dan dertig jaar zijn? Nee, dat zeker niet. Het heeft vooral ook te maken met afkomst, cultuur en met name ook de familienormen en –waarden. Er zijn zeker ook veertigers, vijftigers en bijvoorbeeld zestigers die via deze datingsite zoeken naar iemand om mee te trouwen.

Uitsluitend voor serieuze singles

Als je op zoek bent naar singles om gewoon eens wat mee te daten, voor het plezier, dan is het niet de bedoeling dat je op deze datingsite gaat zoeken naar vrijgezellen. Hier ben je eigenlijk echt alleen welkom als je heel serieus op zoek bent naar liefde. Het is de bedoeling dat je hier iemand vindt om de rest van je leven mee door te brengen, om een gezin mee te stichten en een mooie toekomst op te bouwen. Het is dan ook niet erg wenselijk dat je eerst met veel mensen op date gaat en dan pas een keuze maakt voor een mogelijke relatie. Je gaat online op zoek naar één huwelijkskandidaat. Je moet dus wel echt serieus zijn om aan de slag te gaan met SalaamLove.com, maar dit heeft er ook wel in geresulteerd dat er al veel huwelijken zijn gesloten tussen mensen die elkaar op deze datingsite hebben ontmoet.

Matches vinden bij SalaamLove.com

Hoe kom je nu in contact met de beste huwelijkskandidaat voor jou? Er zijn immers veel singles die zich hebben ingeschreven bij deze datingsite. Hoe vind je elkaar? Hier zijn eigenlijk twee mogelijkheden te vinden. Op de eerste plaats gaat de datingsite actief aan de slag met jouw profiel. De datingsites vergelijkt profielen en vragenlijsten met elkaar om goede matches te maken. Deze matches krijg je via je persoonlijke profiel voorgesteld. De datingsite heeft veel ervaring, dus het zou zomaar kunnen dat deze jou de perfecte kandidaat voorstelt. Is dit niet het geval? Dan kun je zelf ook alle aanwezige profielen doorzoeken om de perfecte huwelijkskandidaat te vinden. Als je deze denkt te hebben gevonden, dan kun je contact opnemen. Om alle functies te kunnen gebruiken heb je een betaald lidmaatschap nodig.

 

 

SalaamLove Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van SalaamLove kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SalaamLove.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

SalaamLove.com opzeggen en account verwijderen

Salaam Love Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Salaam Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met SalaamLove.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

SalaamLove.com Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑