datingsite parship

Home » JDate – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op november 9th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

JDate – Kosten, Review en Ervaringen

 

JDate is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in Los Angeles. Het handelt vanuit Spark Networks en is bedoeld om Joodse singles samen te brengen. Er is niet alleen een kantoor in Amerika, maar er is ook een kantoor in Israël. We hebben het dan ook over een internationale datingsite die is bedoeld om mensen van over de hele wereld samen te brengen. Je hoeft maar aan één voorwaarde te voldoen en dat is dat je Joods moet zijn. Alle singles op deze datingsite zijn Joods en zoeken specifiek naar dates met andere Joodse mensen.

Het versterken van de Joodse gemeenschap

JDate geeft duidelijk aan dat de datingsite bedoeld is om de Joodse gemeenschap te versterken. Voor veel Joodse mensen is het lastig om een Joodse partner te vinden. Hierdoor komt het tegenwoordig heel vaak voor dat Joodse mensen trouwen met een partner die niet Joods is. Hierdoor gaat het Jodendom makkelijk verloren en dit wil de datingsite tegengaan. JDate stelt dan ook op de datingsite dat de datingsite als doel heeft om compleet Joodse gezinnen te laten ontstaan. Hiervoor zijn vanzelfsprekend Joodse singles nodig die elkaar kunnen vinden en een gezin willen starten. Alles op deze datingsite draait om het behouden van tradities die al generaties lang bestaan.

Uitsluitend voor serieuze mensen

De datingsite zet zich sterk in om de kwaliteit van de datingsite hoog te houden. Er wordt dan ook voortdurend gecontroleerd of de profielen in orde zijn en er geen mensen tussen zitten die de boel van eieren proberen te maken. JDate vindt het belangrijk dat iedereen op de datingsite op een serieuze manier kan zoeken naar een leuke partner. Dit geeft de leden zekerheid dat zij op de datingsite te maken krijgen met mensen die hetzelfde doel hebben, namelijk het vinden van iemand voor een fijne relatie. JDate stelt dat er veel waarde gehecht wordt aan de Joodse singles die de Joodse continuïteit willen waarborgen.

Een succesvolle datingsite

JDate is een zeer succesvolle datingsite. Dit heeft vooral ook te maken met het feit dat er niet erg veel datingsites zijn die zich speciaal richten op de Joodse gemeenschap. Een aantal jaren geleden heeft de datingsite een onafhankelijk onderzoeksbureau aangesteld om onderzoek te doen naar de huwelijken die gesloten zijn na online contact. Dit onderzoek werd uitgevoerd door het bedrijf Research Now. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat van alle Joodse huwelijken die gesloten zijn na online contact 52 procent van de huwelijken is ontstaan na online contact via JDate. Meer dan de helft van de Joodse huwelijken zijn dus gestart met een contact via deze datingsite. Het gaat dan wel echt uitsluitend om de huwelijken die tot stand zijn gekomen na een eerste ontmoeting online. Partners die elkaar in het dagelijks leven hebben gevonden tellen dus niet mee.

Sterke matches door de datingsite

JDate zelf geeft aan dat de datingsite vooral succesvol is doordat er een compleet team actief is voor de datingsite. Dit team zoekt de matches met de hand uit. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste personen om aan elkaar voor te stellen. Als lid van JDate kun je dan ook rekenen op een goede ondersteuning bij het vinden van een Joodse partner.


Pluspunten van JDate

  • Online daten met Joodse singles
  • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen

Minpunten van JDate

  • De website is volledig in het Engels
  • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land

 

 

JDate Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van JDate kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

JDate.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

JDate opzeggen en account verwijderen

JDate Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite JDate.com. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met JDate? Geef hieronder jouw reactie!

 

JDate Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.8About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑