datingsite parship

Home » Suikermaatje.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op november 28th, 2017 | door Welke online datingsite?

3

Suikermaatje.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Suikermaatje is dé datingsite waar knappe en relatief jonge mensen kunnen zoeken naar een oudere en rijke partner. Veel mensen die bewust zoeken naar een rijke partner geven dit niet eerlijk toe. Deze datingsite maakt het mogelijk om dit wel eerlijk toe te geven, zonder dat iemand met een vies gezicht aangekeken wordt. Er is niets mis met het bewust zoeken naar een rijke partner, maar dat kun je er evengoed eerlijk over zijn. Dat kan op deze datingsite. De datingsite is namelijk speciaal bedoeld voor het maken van matches tussen jonge, knappe mensen en rijke, oudere mensen. Doordat dit idee van tevoren goed duidelijk is hoeven hier ook geen vragen over te bestaan en weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Daten om het uiterlijk of het geld

Suikermaatje is een datingsite die echt bedoeld is voor mensen die willen daten met iemand om zijn of haar uiterlijk of zijn of haar geld. Alle soorten matches zijn mogelijk. Mannen kunnen zoeken naar vrouwen en vrouwen kunnen zoeken naar mannen, maar het is ook zeker mogelijk om als man te zoeken naar een man en als vrouw te zoeken naar een vrouw. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie op de datingsite om iemand te vinden die aan jouw eisen voldoet. Uiteindelijk is dat precies waar het om gaat op deze datingsite; het vinden van iemand die voldoet aan de eisen die jij stelt.

Een account aanmaken bij Suikermaatje

Je kunt je direct online registreren en een account aanmaken. Je bent op deze datingsite niet verplicht om je eigen naam te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om volledig anoniem aan de slag te gaan met de datingsite. Daarnaast ben je ook niet verplicht om een volledig profiel aan te maken. Je bent vrij in het invullen van je online profiel. Wanneer je bepaalde zaken niet in wilt vullen, dan doe je dit niet. Zo makkelijk is het. Je bent niets verplicht en je gaat met de datingsite aan de slag zoals jij het wilt. Het registratieformulier op de datingsite moet wel volledig worden ingevuld, maar deze wordt niet openbaar gemaakt.

Controle op accounts

Je kunt aan de slag met een gratis account, maar de mogelijkheden zijn dan vrij beperkt. Je moet een betaald lidmaatschap afsluiten om gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opnemen van contact met mogelijke matches. Het beheer van Suikermaatje is gevestigd in de plaats Schiedam. Er is een beheer aanwezig dat alle accounts met regelmaat controleert. Wanneer er vermoedens bestaan dat het profiel niet echt is of dat er valse informatie wordt gegeven, dan wordt het profiel door het beheer verwijderd. Dit houdt de zaken natuurlijk ook betrouwbaar voor leden die wel echt zoeken naar een leuke date.

Ga direct op zoek

Wil jij op date met een knap iemand en heb je een flinke portemonnee om je date mee te verwekken? Of wil jij op date met een rijk iemand en heb je een mooi uiterlijk? Dan kun jij je inschrijven bij Suikermaatje. Je kunt direct een account aanmaken en starten met zoeken naar de ideale date.

 

 

Suikermaatje Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Suikermaatje kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Suikermaatje.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Suikermaatje.nl opzeggen en account verwijderen

Suikermaatje Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Suikermaatje. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Suikermaatje.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Suikermaatje.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.7About the Author

Anoniem3 Ervaringen - Suikermaatje.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Jort Jort says:

  Voor suikermaatje ben ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord kwijt. Op de verzonden mails wordt niet geantwoord ondanks de toezegging op de site van suikermaatje om je te helpen.

 2. John John says:

  suikermaatje is een site die op een of andere bagger server staat. Het is zo vreselijk sloom en loopt vaak vast . Voorbeeld je klikt op een profiel , dan moet je zeker 10 sec. wachtten om vervolgens een melding te krijgen dat het mislukt is. Ook is het ronduit vreemd dat leeftijden niet op het profiel staan. je moet dan weer naar alle profielen gaan en daar middels de nickname het profiel op sporen. Er staan enorm veel dode profielen op , en ik sprak een meid die had al 6 maanden terug alles stopgezet maar haar profiel lieten ze er gewoon op staan, zogenaamd als beschikbaar om aanbod te kunnen laten zien.Al met al de zoveelste neppe site

 3. Susan Susan says:

  Betrouwbare site. Met echte sugardaddies en babes. Ik had eerst twijfels, maar toch uiteindelijk betaald. Heel snel had ik veel reacties van verschillende sugardaddies.

  Na eerst te chatten heb ik er 1 uitgekozen om mee te gaan daten.

  Bevalt prima, ik ga er nog 2 zoeken 🙂

  Groetjes
  Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑