datingsite parship

Home » Single Samen – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 16th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

Single Samen – Kosten, Review en Ervaringen

 

Wie single is, gaat op date. En het gros van die dates vallen enorm tegen. Zo is het nu eenmaal. De andere kan enorm saai zijn of de andere kan jou enorm saai vinden. Er kunnen ongemakkelijke stiltes vallen als de gespreksonderwerpen niet zo boeiend zijn of de andere kan plots een dringend telefoontje krijgen. Je hebt het als single vast al allemaal meegemaakt. Daten is dan ook iets wat meeste mensen niet graag doen, maar als je single bent, moet je het nu eenmaal doen. En met de juiste persoon kan het heel leuk zijn. Je moet die juiste persoon gewoon vinden. Dat kan nu via singlesamen.nl.

Diepgang en plezier

Singlesamen.nl garandeert daten met diepgang en plezier. Maar wat moet je je hierbij voorstellen? Volgens de website moet je je eerste drie vragen stellen: Sta je open voor een nieuwe liefde of relatie? Wil je eens een andere manier van daten uitproberen? Vind je het leuk om op een avond vele leuke singles te ontmoeten? Is jouw antwoord driemaal ja? Dan ben je de perfecte single voor singlesamen.nl. Hoe werkt het nu? Wel, singlesamen.nl organiseert datingavonden die zich focussen op een bepaalde groep singles. Op die manier heb je als single de mogelijkheid om andere singles te ontmoeten op een inspirerende en speelse manier. Zo kies je meteen voor een date met diepgang. Weg dus met die oppervlakkige dates!

Zo ziet een Single Samen avond eruit

Een Single Samen avond gaat altijd door in een knusse locatie in Utrecht. Je moet dus wel afkomstig zijn van Utrecht of de regio rondom deze Nederlandse stad. Anders wordt het wel heel lang rijden voor een avond met diepgang. Op een avond tijd ontmoet je minimum 20 en maximum 30 andere singles. Aan de hand van leuke spelvormen leer je elkaar kennen. Al snel ontdek je met wie je een klik hebt. De avond is opgebouwd in twee spelrondes, die van elkaar gescheiden worden door een pauze. Klikt het al met iemand in de eerste spelronde? Dan kun je beslissen om samen met die persoon de tweede spelronde te spelen. Een leuke extra is het welkomstdrankje.

Aanmelden is verplicht

Zie je zo’n datingavond met diepgang wel zitten? Dan kun je je via de website aanmelden voor de volgende datingavond. Eenmaal je bent aangemeld, ontvang je per e-mail een deelnamebrief met daarin alle informatie over de avond in kwestie. Indien er nog geen datum is vastgesteld voor de volgende datingavond, kun je via het formulier aangeven dat je geïnteresseerd bent. Vervolgens word je automatisch gecontacteerd als er een datum is vastgelegd. Zo ben je er als de kippen bij om deel te nemen aan een nieuwe datingavond!

Single coaching

Mariëlle is een van de organisatoren van de Single Samen avonden. Naast het organiseren van deze avonden, kun je bij haar ook terecht voor single coaching in Weesp. Dit is ideaal voor singles die niet zo goed in hun vel zitten. Zij geeft je een duwtje in de rug tijdens jouw zoektocht naar de ware liefde.


Pluspunten van SingleSamen.nl

  • Ongedwongen manier van daten

Minpunten van SingleSamen.nl

  • Alleen geschikt wanneer je rondom Utrecht woont

 

 

Single Samen Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Single Samen kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SingleSamen.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Single Samen Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Single Samen. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over SingleSamen.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Single Samen Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑