datingsite parship

Home » Provincie Dating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 21st, 2018 | door Welke online datingsite?

0

Provincie Dating – Kosten, Review en Ervaringen

 

Het principe achter Provincie Dating is dat de provincie waarin je woont het ideale zoekgebied is. Als je alleen op plaats zoekt ben je vaak erg beperkt in je keuze. Ook is de kans groot dat je “iedereen” al eens een keer bent tegengekomen in de kroeg. Als je in een wat grotere vijver wilt vissen zonder dat je het risico loopt in een lange afstandsrelatie te belanden ,dan is Provincie Dating een goede tussenweg. Je kunt een gratis profiel aanmaken, waarna je na inloggen in de database kunt zoeken naar mensen die je leuk vindt en die je beter wilt leren kennen.

Berichten versturen

Het is met een gratis lidmaatschap niet mogelijk om berichten te versturen. Dit kan alleen als je betaald lid wordt. Informatie daarover wordt je verstrekt zodra je je profiel volledig hebt ingevuld. Eerder is het niet mogelijk om premium lid te worden van Provincie Dating. Zodra het lidmaatschap is betaald krijg je volledig toegang en kun je berichten sturen naar andere members. Door de handige zoekfunctie op provincie krijg je geen profielen te zien van mensen die te ver bij je vandaan wonen. Je kunt wel op een andere provincie zoeken, wat erg handig is als je aan de rand van de provincie woont en dus meerdere mogelijkheden hebt.

Direct contact leggen met iemand uit de buurt

Je kunt via Provincie Dating direct contact leggen met iemand die bij jou in de buurt woont. Dit maakt het natuurlijk een stuk gemakkelijker om af te spreken. En als het klikt tussen jullie is het ook gemakkelijker om goed contact te houden dan wanneer je verder bij elkaar vandaan woont. Dit kan een belangrijke reden zijn om voor deze datingsite te kiezen. Als het je bedoeling is om een langdurige relatie op te bouwen dan is een grote afstand vaak een spelbreker. Eén van beiden zal dan uiteindelijk de keuze moeten maken om te verhuizen en dat is lang niet altijd mogelijk vanwege werk of andere persoonlijke redenen. Daarom is een relatie met iemand uit je eigen provincie vaak wat gemakkelijker.

Je profiel wordt gedeeld

Er is wel iets om rekening mee te houden als je een profiel aanmaakt op Provincie Dating. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat je profiel ook op andere relevante datingsites van dezelfde eigenaar wordt getoond. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Maar je moet er dus wel rekening mee houden dat je profiel niet alleen te zien is op Provincie Dating. Omdat dit in de AV vermeld staat ga je hiermee akkoord zodra je een profiel aanmaakt. Je profiel wordt alleen geplaatst op websites van dezelfde eigenaar, namelijk Online Connections.


Pluspunten van Provincie Dating

  • Het aanmaken van een profiel is gratis
  • Daten met mensen uit je naaste omgeving

Minpunten van Provincie Dating

  • Berichten uitwisselen kan alleen met een betaald abonnement
  • De kosten van een betaald abonnement worden niet vooraf duidelijk, dit zie je pas als je een account hebt aangemaakt
  • Je profielgegevens worden ook op andere datingsites getoond

 

 

 

Provincie Dating Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Provincie Dating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

ProvincieDating.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

ProvincieDating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met ProvincieDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Provincie Dating? Geef hieronder jouw reactie!

 

Provincie Dating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑