datingsite parship

Home » Ontmoeten.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op april 8th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Ontmoeten.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Ontmoeten.nl is een platform waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het belangrijkste doel is niet dating in de zin van het vinden van een nieuwe partner. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat je tijdens deelname aan een activiteit iemand tegenkomt met wie het klikt. Maar de opzet van deze website is meer het vinden van nieuwe vrienden of het ondernemen van een gezamenlijke activiteit. Dit kan voor mensen die het moeilijk vinden om zelf ergens op af te stappen net dat extra zetje geven om hun vriendenkring uit te breiden of eens iets met anderen te ondernemen. Dit kan van alles zijn, van een vakantie naar de zon tot een sportactiviteit of samen naar een concert gaan.

Geen tijd om vrienden te maken

Veel mensen vinden het lastig om op latere leeftijd nieuwe vrienden te maken. Zolang je nog niet volwassen bent gaat dit vaak vanzelf, maar naarmate je ouder wordt dan wordt het steeds lastiger om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit kan te maken hebben met een druk leven omdat je een veeleisende baan hebt. Het kan ook zo zijn dat je naar een andere plaats bent verhuisd en daar nog weinig mensen kent. Maar er zijn ook mensen die van nature moeilijk contact leggen. Dit kan in het karakter zitten, maar het kan ook het gevolg zijn van teleurstellingen die mensen te verwerken hebben gehad in hun leven.

Wil je toch nieuwe mensen ontmoeten?

Heb je er behoefte aan om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is Ontmoeten.nl wellicht een goed startpunt. Je kunt je gratis aanmelden en ook alle andere functies op de website zijn gratis. Je zit dus niet vast aan een betaald abonnement of aan credits die je moet kopen om een bericht te kunnen sturen. Je kunt zelf een activiteit aanmelden wat je samen met anderen wilt gaan doen, maar ook op activiteiten reageren. Verder kun je chatten met andere leden of een bericht posten op het forum, dat door alle andere leden kan worden gelezen. Je bepaalt dus zelf hoe je op Ontmoeten.nl contact legt.

Laagdrempelig

Ontmoeten.nl is een laagdrempelige website. Iedereen is er welkom en er worden geen kosten in rekening gebracht. Hierdoor is het gebruik van deze dienst voor iedereen toegankelijk. Als je niet reageert zal je ook niet snel worden aangesproken door andere leden omdat er vooral wordt gewerkt met de activiteiten waarop gereageerd wordt. Het lijkt daarmee een ideale site voor mensen die niet zitten te wachten op mensen die direct uit zijn op een liefdesrelatie.

Ideaal voor mensen die geen dating willen

Natuurlijk kun je ook via een traditionele datingsite proberen een fietsmaatje of een vriendin voor de vakantie te vinden. Maar dit is vaak lastig omdat dit soort websites zich vooral richten op het vinden van een liefdespartner. Veel van deze websites zijn hier al op ingericht. Een man zoekt een vrouw, een vrouw zoekt een man. En wil je als vrouw contact met een vrouw dan denkt de ander vaak meteen dat je lesbisch bent terwijl dat helemaal niet zo is. Dit kan tot vervelende en verwarrende situaties leiden. Bij Ontmoeten.nl ligt de nadruk absoluut niet op het vinden van een levenspartner.


Pluspunten van Ontmoeten.nl

  • Laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk
  • Het gebruik van de diensten op de site is gratis
  • Voor het uitbreiden van je vriendennetwerk

Minpunten van Ontmoeten.nl

  • De voorwaarden voor het gebruik van de site zijn wat lastig te vinden

 

 

Ontmoeten.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van ontmoeten.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Ontmoeten.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Ontmoeten.nl opzeggen en account verwijderen

Ontmoeten.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met ontmoeten.nl Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Ontmoeten? Geef hieronder jouw reactie!

 

Ontmoeten.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑