datingsite parship

Home » LimburgDating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 20th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

LimburgDating – Kosten, Review en Ervaringen

 

Woon je in Limburg en ben je op zoek naar een leuke date? Dan kun je gratis aanmelden bij Limburg Dating. Je kunt kosteloos een profiel aanmaken en vervolgens nadat je bent ingelogd in de database op zoek gaan naar leuke contacten. Dit hoeft overigens niet voor een date te zijn, ook als je alleen vriendschap zoekt ben je welkom. Het aanmaken van een profiel is gratis, en ook het zoeken in de profielen van andere members is gratis. Om volledig van alle diensten gebruik te kunnen maken moet je wel abonnementsgeld betalen.

Drie soorten lidmaatschap

Als je je aanmeldt bij Limburg Dating dan word je automatisch Brons lid. Je kunt dan beperkt berichten sturen naar andere leden. In je berichten mag je geen contactgegevens vermelden zoals een telefoonnummer of een mailadres. Je kunt dit wel doen als je per SMS een betaald bericht stuurt. Ben je Zilver of Goud lid, en heb je de kosten hiervoor voldaan, dan gelden er geen beperkingen en kun je wel contactgegevens in je berichten naar andere members versturen. De website raadt echter aan hier terughoudend mee te zijn, zeker als je iemand nog niet goed kent.

Gemakkelijk contact leggen

Omdat je met het brons lidmaatschap ook berichten kunt versturen, zij het met beperkingen, kun je de website gratis uitproberen. Als je iemand ontmoet die je beter wilt leren kennen kun je altijd nog overwogen om een betaald lidmaatschap te nemen. Aangezien de commerciële belangen meespelen, zal de website er zeer waarschijnlijk alles aan doen om je ertoe te bewegen om betaald lid te worden. Maar als je dit doet is dat altijd je eigen vrije keuze. Er zullen ongetwijfeld members zijn die toch op slinkse wijze de regels omzeilen en bijvoorbeeld toch contactgegevens weten door te spelen.

Veilig online daten is belangrijk

Limburg Dating hecht aan veilig online daten. Daarom word je aangeraden om iemand eerst goed te leren kennen. Dit kan onder andere door online wat onderzoek te doen. Veel mensen hebben een profiel op sociale media. Als iemand een algemene naam heeft zoals Jan Jansen of Anna de Vries is het misschien wel lastig om de juiste persoon te vinden. Maar ook door vragen te stellen en op te letten of iemand niet steeds wat anders zegt kun je een goed beeld krijgen of iemand wel of niet eerlijk is. De website adviseert om bij een ontmoeting te kiezen voor een neutrale plaats waar meer mensen komen. Het uitwisselen van contactgegevens is toegestaan als je Zilver of Goud lid bent, maar doe dit alleen als je redelijk zeker bent van je zaak. Natuurlijk staat het je altijd vrij om contact te verbreken als iemand toch niet zo goed bij je blijkt te passen. Of houd het alleen bij een vriendschappelijk contact als er geen diepere gevoelens zijn.


Pluspunten van Limburg Dating

  • Aanmelden is gratis
  • Beperkt gebruik van de website is gratis

Minpunten van Limburg Dating

  • Prijzen voor de zilver en goud lidmaatschappen worden pas vermeld als je bent ingelogd
  • Uitwisselen van contactgegevens met een gratis membership is niet mogelijk

 

 

 

LimburgDating Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van LimburgDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

LimburgDating.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Limburg Dating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Limburg Dating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Limburg Dating? Geef hieronder jouw reactie!

 

LimburgDating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑