datingsite parship

Home » Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 25th, 2017 | door Welke online datingsite?

58

Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen

 

Zou je graag leuke nieuwe mensen leren kennen? Allemaal singles en dan eens kijken met wie het goed klikt? Ga dan eens een avondje speeddaten en ontmoet live alle singles. Een relaxte, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle uitgaanslocaties kun je nu ontdekken bij Flitsdate.nl. Ze bestaan al weer 14 jaar en zijn de grootste speeddatespecialist van Nederland. Je kunt hier terecht in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en bijvoorbeeld Maastricht. Je krijgt ook een match garantie dus waar zou je nog op wachten? Het is toch geweldig als je in korte tijd veel nieuwe mensen kunt leren kennen en wie weet wat dat voor jou allemaal gaat betekenen. Daarom is het nu jouw moment om alles op alles te zetten en die ene avond vrij te pakken dat je kunt speeddaten in je eigen regio. Zoveel singles bij elkaar, alleen maar een grotere kans dat jouw match er ook tussen gaat zitten. Misschien heb je met meerdere singles wel een klik en wil je bekijken wat het kan worden. Dat kan allemaal, maar de eerste stap zal je toch zelf moeten zetten.

Aanmelden Flitsdate.nl

Het eerste wat je te doen staat, is jezelf aanmelden bij Flitsdate.nl. Dit gaat allemaal erg eenvoudig, binnen een paar minuten ben je aangemeld en kun je alles zien op de website. Je weet direct wanneer de avonden gepland staan en wanneer je bij je in de buurt kunt speeddaten. Het is goed dat je die keuze nu snel gaat maken want er staan er genoeg voor je klaar om je beter te leren kennen. Weet je al hoe jij je eerste date aan gaat pakken? Ga je veel over jezelf vertellen of ga je op het uiterlijk van de ander af? Of wil je juist vragen stellen en kijken of dat diegene bij je wensen past? Het is goed om na te gaan wat je graag zoekt in de ander, dan kun je daar namelijk naar kijken en je er ook op instellen. Een goed moment om daar tijdens het aanmelden bij Flitsdate.nl alvast over na te denken, des te sneller kan het gaan om je droomdate te vinden.

Kies ook voor Flitsdate.nl

Al veel mensen zijn je voor gegaan en hebben de keuze gemaakt voor Flitsdate.nl. Het is nu aan jou om hier te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Je kunt hier namelijk speeddaten in je eigen regio en daardoor hoef je en niet ver weg en je komt mensen uit je eigen regio tegen. Je wil misschien niet ver verhuizen om bij de ware te kunnen zijn. Maar zoals je dat nu gaat ervaren op Flitsdate.nl merk je dat dat ook niet nodig is. Genoeg leuke dames en heren uit je eigen regio die graag met jou kennis willen maken en met jou willen ontdekken wat Flitsdate.nl voor jullie kan betekenen. Geniet er van en wie weet vind je wel op de eerste avond de ware waar jij de rest van je leven mee gaat delen. Probeer het vandaag nog en meld je direct aan op Flitsdate.nl.

Meer over speeddating

Wil jij meer weten over speeddating? Dan ben je op onze website aan het goede adres. Wij schreven verschillende blogs over speedating. Weet jij bijvoorbeeld welke vragen je het beste kunt stellen bij speeddating? Door goed voorbereid te zijn op een speeddate vergroot je de kansen op een succesvolle match!

 

 

Flitsdate.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Flitsdate.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

FlitsDate actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

FlitsDate Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met FlitsDate. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over FlitsDate? Geef hieronder jouw reactie!

 

Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

FlitsDate Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.9



About the Author

Anoniem



58 Ervaringen - Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Anna Anna says:

  Leuke gesprekken gehad in een prettige sfeer. 11 heren en 14 dames, dus als dame had je soms een ronde pauze. Locatie was lekker centraal in Amsterdam.

 2. Hans Hans says:

  Flitsdate is voor mij een handige en betaalbare manier om andere singles te ontmoeten!

 3. superboer superboer says:

  @Mgtow, dus jij gelooft niet in speeddaten? bedoel ;wij; als man er daar een vrouw aan over houden?

  • MGTOW MGTOW says:

   Statistisch gezien zal het niet werken.
   Er zijn maar circa 10 vrouwen op een avond. Omdat de leeftijdscategorie erg ruim genomen wordt (door te weinig inschrijvingen) vallen een aantal vrouwen al af omdat ze een stuk ouder zijn. Stel dan hou je er 8 over. Van die 8 zullen er een paar de vriendin van zijn. Die gaan mee voor entertainment en er voor te zorgen dat ze niet alleen hoeft te gaan. De overgebleven 6 vrouwen; hiervan beschouwt minstens 80 procent ervan de meerderheid van mannen als onaantrekkelijk, dat heeft onderzoek aangetoond. Dan hou je op zijn best 1 vrouw over die jij dan aantrekkelijk moet vinden.
   Gezien het percentage probleemvrouwen dat boven een bepaalde leeftijd vrijgezel is kun je met zekerheid stellen dat een avondje speeddaten een verspilling van je tijd en geld is. Ik denk dat je beter met een stel maten de kroeg in kan duiken en er vrouwen in het wild kan aanspreken. Dan heb je meer kans.

   • superboer superboer says:

    aMgtow, okee, jaa op die dating sites staan ook al niet de aller mooiste vrouw[en] op he? this het allemaal net niet vind ik dan..meestal op een speeddate avond kom je de zelfde niveau vrouwen tegen als op een date site? meestal niet aan trekkelijk om te zien,mgtow, zoals elite date staan wel leuke vrouwen op, maar meestal hoog opgeleid, zou dat wat zijn ?

   • Marc-Laurent de Bruyn Marc-Laurent de Bruyn says:

    hier is het net andersom.. op de 10 vrouwen maar 2 mannen . Speeddating in Antwerpen toch . Als je een etentje hebt als activiteit 95 % vrouwen en de rest mannen . Ergerlijk…..

 4. superboer superboer says:

  @hans, is het wat? speeddate avonden?

 5. hans hans says:

  Waar tref je elders nou 15 vrouwen, die allemaal een boeiend “zeer kort verhaal” (ZKV, A.L. Snijders) over hun leven en werk kunnen vertellen? Motorbabes, spannende immigranten, zangeressen, diverse medisch deskundigen, leraressen, accountants, politici, TV-programmamakers, landschapontwerpsters en meer, een rijke verhalenbundel op één avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑