datingsite parship

Home » Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 25th, 2017 | door Welke online datingsite?

58

Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen

 

Zou je graag leuke nieuwe mensen leren kennen? Allemaal singles en dan eens kijken met wie het goed klikt? Ga dan eens een avondje speeddaten en ontmoet live alle singles. Een relaxte, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle uitgaanslocaties kun je nu ontdekken bij Flitsdate.nl. Ze bestaan al weer 14 jaar en zijn de grootste speeddatespecialist van Nederland. Je kunt hier terecht in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en bijvoorbeeld Maastricht. Je krijgt ook een match garantie dus waar zou je nog op wachten? Het is toch geweldig als je in korte tijd veel nieuwe mensen kunt leren kennen en wie weet wat dat voor jou allemaal gaat betekenen. Daarom is het nu jouw moment om alles op alles te zetten en die ene avond vrij te pakken dat je kunt speeddaten in je eigen regio. Zoveel singles bij elkaar, alleen maar een grotere kans dat jouw match er ook tussen gaat zitten. Misschien heb je met meerdere singles wel een klik en wil je bekijken wat het kan worden. Dat kan allemaal, maar de eerste stap zal je toch zelf moeten zetten.

Aanmelden Flitsdate.nl

Het eerste wat je te doen staat, is jezelf aanmelden bij Flitsdate.nl. Dit gaat allemaal erg eenvoudig, binnen een paar minuten ben je aangemeld en kun je alles zien op de website. Je weet direct wanneer de avonden gepland staan en wanneer je bij je in de buurt kunt speeddaten. Het is goed dat je die keuze nu snel gaat maken want er staan er genoeg voor je klaar om je beter te leren kennen. Weet je al hoe jij je eerste date aan gaat pakken? Ga je veel over jezelf vertellen of ga je op het uiterlijk van de ander af? Of wil je juist vragen stellen en kijken of dat diegene bij je wensen past? Het is goed om na te gaan wat je graag zoekt in de ander, dan kun je daar namelijk naar kijken en je er ook op instellen. Een goed moment om daar tijdens het aanmelden bij Flitsdate.nl alvast over na te denken, des te sneller kan het gaan om je droomdate te vinden.

Kies ook voor Flitsdate.nl

Al veel mensen zijn je voor gegaan en hebben de keuze gemaakt voor Flitsdate.nl. Het is nu aan jou om hier te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Je kunt hier namelijk speeddaten in je eigen regio en daardoor hoef je en niet ver weg en je komt mensen uit je eigen regio tegen. Je wil misschien niet ver verhuizen om bij de ware te kunnen zijn. Maar zoals je dat nu gaat ervaren op Flitsdate.nl merk je dat dat ook niet nodig is. Genoeg leuke dames en heren uit je eigen regio die graag met jou kennis willen maken en met jou willen ontdekken wat Flitsdate.nl voor jullie kan betekenen. Geniet er van en wie weet vind je wel op de eerste avond de ware waar jij de rest van je leven mee gaat delen. Probeer het vandaag nog en meld je direct aan op Flitsdate.nl.

Meer over speeddating

Wil jij meer weten over speeddating? Dan ben je op onze website aan het goede adres. Wij schreven verschillende blogs over speedating. Weet jij bijvoorbeeld welke vragen je het beste kunt stellen bij speeddating? Door goed voorbereid te zijn op een speeddate vergroot je de kansen op een succesvolle match!

 

 

Flitsdate.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Flitsdate.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

FlitsDate actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

FlitsDate Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met FlitsDate. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over FlitsDate? Geef hieronder jouw reactie!

 

Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

FlitsDate Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.9About the Author

Anoniem58 Ervaringen - Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Julia Julia says:

  Het was mijn eerste keer en ik vond het heel gezellig! Wat een leuk concept! De organisatie was perfect (Tina, bedankt!), er waren leuke mensen bij en de sfeer was heel ontspannen. Een aanrader!

 2. Marjolijn Marjolijn says:

  Dinsdagavond in Nijmegen geweest zonder verwachtingen. Gezellige avond gehad. Er waren 19 dames en 15 heren. Helaas niets uitgekomen, maar leuke ervaring. Gezellig met hapjes en drankjes!

  • negers negers says:

   Je had beter een neger kunnen nemen. Altijd kritiek op blanke mannen en ja ik zoek geen date. Stelletje arrogante kuthoeren die…
   Stelletje arrogante kuthoeren die alleen maar een date willen voor geld,cruises maken e.d. Is het geld op of heb je niet genoeg gaan ze door naar het volgende avontuur,en word je dus gedumpt.
   Vrouwen hier zijn van het niveau zero. Veel plezier als je hier een vrouw vind maar ook veel sterkte gewenst alvast.

  • superboer superboer says:

   @Marjolijn.. vreemd dat geen een van de 19 heren jou aan sprak, of de heren jou niet kan ook nog? of jij hebt ook te veel eisen zoals de meeste vrouw[en] vandaag de dag? ben het met ;Neger; eens!

   • zer zer says:

    Terechte klacht, veel Nederlandse meiden wilde dat ik ontbijt voor ze ging maken maar ik was dan ook een luie klootzak, gewoon instant noodles en daarna schopte ik ze de deur uit.

    Met Aziatische is het helemaal relax, die vragen wat je lievelingseten is en maken alles voor je. Borden opruimen? Nooit. Toch heb ik nog steeds wel Nederlandse vriendinnen maar ik ga voor niemand ontbijt meer maken, fuck dat zo speciaal zijn ze ook niet.

   • jan jan says:

    Vind je het dan niet gek barney de darter die van zijne heeft gelaten voor een jongeren dame. Altijd gezeik over wat je wel of niet mag doen.

    Hij heeft geen Nederlandse wijve hahaha. Gelukkig maar over dan hoeft hij geen pakken met geld mee te nemen.

   • Paul Hokemeyer Paul Hokemeyer says:

    5 redenen waarom uw vrouw soms vreemdgaat
    In tegenstelling tot wat u wellicht zou denken, is lust niet de voornaamste drijfveer voor haar buitenechtelijke avontuurtjes. Wat dan wel? Lees verder en word wijzer – voor het te laat is.

    01 Haar leeftijd
    Volgens relatietherapeut Paul Hokemeyer kan een vrouw zich door een affaire weer begeerd voelen, wanneer zij het idee heeft minder aantrekkelijk te zijn dan vroeger. Een onderzoek uit 2014 suggereert dat we veel waarde toekennen aan onze laatste jaren als dertiger. Als we de 40 naderen, worden we ons meer en meer bewust van het feit dat onze jeugd echt voorbij is en zijn we bang dat we tijd te kort komen (om domme dingen te doen).Wat doe je eraan? Wees de man die dingen voor elkaar krijgt en zorg voor afleiding. Boek bijvoorbeeld een vakantie als jullie graag reizen. Als ze met haar gedachten bij de kokend hete lava van een IJslandse vulkaan zit, zal ze waarschijnlijk niet zo snel denken aan een erotische versie van de neerwaartse hond met haar yogaleraar.

    02 Gedoe om geld
    Het kan enorm veel ergernis kweken bij je partner als je te veel financiële controle wilt hebben. Helemaal als je je als een sadistische schoolmeester gedraagt en de gezamenlijke creditcard voor de neus van je vrouw doormidden knipt. De kans is dan namelijk groot dat ze je terug wil pakken.Wat doe je eraan? Voorkom dat je haar uitgaven gaat bepalen. Deel liever de financiële verantwoordelijkheid en maak duidelijke afspraken over jullie uitgavepatroon. Download desnoods een app. Op deze manier zijn jullie allebei aansprakelijk voor het geld dat binnenkomt en eruit gaat.

    03 Ze zoekt een prins
    Natuurlijk weet je vrouw dat de perfecte man niet bestaat. Maar dan ontmoet ze die man die wél gedichten schrijft, bloemen stuurt en over zijn gevoelens praat. Het is precies dit soort mannen door wie vrouwen aan hun relatie gaan twijfelen. En soms is een twijfel alles wat ervoor nodig is om een scheve schaats te rijden. Wat doe je eraan? Pas de volgende keer dat jullie aan het bekvechten zijn deze truc van Jay Heinrichs (auteur van Thank You for Arguing) eens toe: “Ruzies hebben doorgaans betrekking op iets uit het heden of het verleden,” legt hij uit. Verleg de focus in plaats daarvan naar de toekomst. “Als je ruzie maakt over wie kookt, zeg dan bijvoorbeeld: ‘Ik zal wat vaker voor het eten zorgen, als jij het oké vindt als dat ook weleens een omelet of een pizza is.'”

    04 Ze verwacht meer
    Zij wil iedere dag seks met een onweerstaanbare man die haar nooit afwijst, jij hebt genoeg aan één keer in de week en bedankt meer dan de helft van de tijd vriendelijk voor de eer. Kortom: jullie seksuele verwachtingen sluiten niet op elkaar aan en dat kan voor problemen zorgen.Wat doe je eraan? Vrouwen gaan vaak vreemd, omdat ze zich niet meer begeerd of onaantrekkelijk voelen. Het is niet voldoende om af en toe wat makkelijke complimenten uit te delen. Luister oprecht naar haar en geef haar de bevestiging die ze nodig heeft, aldus seksuologe Debby Herbenick.

    05 Ze wil avontuur
    In haar vruchtbaarste periode kan een vrouw die de rest van de maand de verstandigheid zelve is, zich ineens aangetrokken voelen tot mannen om wie ze anders met een grote boog heen loopt, zegt psychologe Vinita Mehta. Wetenschappers noemen dit fenomeen de ‘verschuiving van seksuele voorkeur tijdens de ovulatie’. Het is simpelweg een kwestie van prehistorische overlevingsdrang. De kans dat ze vreemdgaat, wordt helaas nog groter als jij minder aantrekkelijk bent.Wat doe je eraan? Spreek een ander, meer ontwikkeld lichaamsdeel aan: haar brein. Laat zien dat jij ontwikkeld, succesvol en onafhankelijk bent en dat je je wilt binden. Zoek modernere manieren om met je veren te pronken. Grote kans dat ze zich nog even achter de oren krabt voordat ze haar relatie op het spel zet voor een spannende onenightstand.

  • herm herm says:

   Al sinds een jaar of 5 heb ik meerdere relaties gehad met verscheidene buitenlandse vrouwen, het beste dat me ooit overkomen is!
   Daarvoor meerdere Nederlandse vriendinnen gehad maar daar zag ik geen heil meer in.

   Zo zie ik in mijn vriendengroep het verborgen leed dagelijks voorbij komen.
   Het zijn vaak kleine irritaties wat iedereen maar accepteer, maar waar ik geen genoegen mee neem.

   Zo heb ik vrouwelijke kennissen die het niet schuwen een zware Van Nelle te draaien en de smaak weg te spoelen met een glas bier en een Jenever on the side.
   Ondanks de honderden Euro’s die deze vrouwen verspillen aan make-up om hun werkelijke uiterlijk te maskeren, zien ze nog steeds lijkbleek en hebben nog steeds dezelfde schaapachtige blik.

   mee eens. ik vind namelijk nederlanders arrogante hypocriete gierige mensen. buitenlandse vrouwen, geweldig. en dan het liefst ook nog emigreren. kut land dat dit is.

  • gerard gerard says:

   Nederlandse vrouwen zijn op latere leeftijd makkelijk te herkennen:

   a) dik
   b) kort pittig kapsel
   c) slobberkleding aan
   d) schoenen met platte zolen

   Moet je eens zien hoe de meeste vrouwen erbij lopen man. Onverzorgd, slobberkleren, manieren van een houthakker en dan maar denken dat ze speciaal zijn… Hangt van het vest af dat ze dragen, en hoe. Het gaat erom dat vrouwen nagenoeg geen moeite meer doen. En je weet zelf dat mannen knapper worden naarmate ze ouder worden, iets wat van vrouwen niet gezegd kan worden

   • PFN PFN says:

    a) dik
    b) kort pittig kapsel
    c) slobberkleding aan
    d) schoenen met platte zolen
    e) tattoos
    f) zeuren, zeuren, zeuren
    g) lui
    h) geen of hooguit parttime werk (meestal in de zorg of schoonmaak)

    Maar ja, een hoop mannen gaan er toch voor en dan zullen ze madam nog dienen ook en er ook nog voor betalen. Want leven als vrij man met een ontevreden vrouw is veel erger dan leven als hond met een dolgelukkig baasje.

 3. Wout Wout says:

  Geslaagde avond, leuk om weer nieuwe mensen(in mijn geval vrouwen) te ontmoeten ben leren kennen. T begint bij jezelf en je nieuwsgierigheid. T was goed georganiseerd en k heb een leuke avond gehad.

 4. Greet Greet says:

  In gesprek komen met mensen die je anders niet zou ontmoeten en verrast worden door wat ze te vertellen hebben. Leuk!

 5. mcjopie mcjopie says:

  Fijne manier om in korte tijd meerdere vrijgezellen te ontmoeten (ipv datingapps)

 6. Alletta Alletta says:

  Flitsdate; Op een gezellige locatie in Nijmegen, een druk bezette avond. 18 gesprekken was wel intensief maar gaf dus alle variatie aan ontmoetingen. De hartelijke ontvangst, zorgde voor een ontspannen begin. Een leuke nieuwe manier om andere vrijgezellen te ontmoeten.

 7. Ed Ed says:

  Zonder bijzonere verwachtingen ingeschreven.
  Het was onverwachts een heel gezellige avond.
  Simpel concept, goed georganiseerd en het werkt.
  Leuk!

 8. Niek Niek says:

  Net een gezellige avond gehad. Goede introductie. Verrassende matches.
  Mocht daar niks uitkomen, dan heb ik altijd nog een leuke avond met uiteenlopende gesprekken gehad.

  • 2niek, jammer geld, word toch niks.

   • Niek Niek says:

    Ja suiker oompje. Homoviel.

    Mannen kunnen beter homo worden vieze oude mannen boven de 45 jaar en kunnen top worden. En jonge jongens bottom.

    Ik ga liever naar de hoeren… Alle vrouwen gaan allemaal vreemd. Relaties en huwelijke zijn maar voor een kortere tijd. Het ging alleen maar puur om jou geld.

 9. Winnie Winnie says:

  Leuke gezellige avond met gelijkgestemden. Ik was bang voor soort van ‘vleeskeuring’ en wist niet wat ik kon verwachten. Maar het was heel relaxed en gezellige.
  Bij de 50+ ben ik geweest en daar is een goede sfeer en niets geforceerd. Gewoon lekker nuchter met leuke (korte) gesprekken over van alles en nog wat. Het ene gesprek loopt nou eenmaal beter als het andere…..
  Elk mens is toch anders, maar dat maakt het ook zo leuk!

 10. Chantal Chantal says:

  Was een geslaagde avond. Flitsdate had veel moeite gedaan om voldoende mannen te interesseren. En de avond goed begeleid. Fijn ook de pauzes tussendoor.
  Locatie was verplaatst, op zich okee maar minder gezellig.
  Handige manier om snel nieuwe mensen te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑