datingsite parship

Home » Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 25th, 2017 | door Welke online datingsite?

48

Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen

 

Zou je graag leuke nieuwe mensen leren kennen? Allemaal singles en dan eens kijken met wie het goed klikt? Ga dan eens een avondje speeddaten en ontmoet live alle singles. Een relaxte, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle uitgaanslocaties kun je nu ontdekken bij Flitsdate.nl. Ze bestaan al weer 14 jaar en zijn de grootste speeddatespecialist van Nederland. Je kunt hier terecht in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en bijvoorbeeld Maastricht. Je krijgt ook een match garantie dus waar zou je nog op wachten? Het is toch geweldig als je in korte tijd veel nieuwe mensen kunt leren kennen en wie weet wat dat voor jou allemaal gaat betekenen. Daarom is het nu jouw moment om alles op alles te zetten en die ene avond vrij te pakken dat je kunt speeddaten in je eigen regio. Zoveel singles bij elkaar, alleen maar een grotere kans dat jouw match er ook tussen gaat zitten. Misschien heb je met meerdere singles wel een klik en wil je bekijken wat het kan worden. Dat kan allemaal, maar de eerste stap zal je toch zelf moeten zetten.

Aanmelden Flitsdate.nl

Het eerste wat je te doen staat, is jezelf aanmelden bij Flitsdate.nl. Dit gaat allemaal erg eenvoudig, binnen een paar minuten ben je aangemeld en kun je alles zien op de website. Je weet direct wanneer de avonden gepland staan en wanneer je bij je in de buurt kunt speeddaten. Het is goed dat je die keuze nu snel gaat maken want er staan er genoeg voor je klaar om je beter te leren kennen. Weet je al hoe jij je eerste date aan gaat pakken? Ga je veel over jezelf vertellen of ga je op het uiterlijk van de ander af? Of wil je juist vragen stellen en kijken of dat diegene bij je wensen past? Het is goed om na te gaan wat je graag zoekt in de ander, dan kun je daar namelijk naar kijken en je er ook op instellen. Een goed moment om daar tijdens het aanmelden bij Flitsdate.nl alvast over na te denken, des te sneller kan het gaan om je droomdate te vinden.

Kies ook voor Flitsdate.nl

Al veel mensen zijn je voor gegaan en hebben de keuze gemaakt voor Flitsdate.nl. Het is nu aan jou om hier te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Je kunt hier namelijk speeddaten in je eigen regio en daardoor hoef je en niet ver weg en je komt mensen uit je eigen regio tegen. Je wil misschien niet ver verhuizen om bij de ware te kunnen zijn. Maar zoals je dat nu gaat ervaren op Flitsdate.nl merk je dat dat ook niet nodig is. Genoeg leuke dames en heren uit je eigen regio die graag met jou kennis willen maken en met jou willen ontdekken wat Flitsdate.nl voor jullie kan betekenen. Geniet er van en wie weet vind je wel op de eerste avond de ware waar jij de rest van je leven mee gaat delen. Probeer het vandaag nog en meld je direct aan op Flitsdate.nl.

Meer over speeddating

Wil jij meer weten over speeddating? Dan ben je op onze website aan het goede adres. Wij schreven verschillende blogs over speedating. Weet jij bijvoorbeeld welke vragen je het beste kunt stellen bij speeddating? Door goed voorbereid te zijn op een speeddate vergroot je de kansen op een succesvolle match!

 

 

Flitsdate.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Flitsdate.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

FlitsDate actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

FlitsDate Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met FlitsDate. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over FlitsDate? Geef hieronder jouw reactie!

 

Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

FlitsDate Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.9About the Author

Anoniem48 Ervaringen - Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen

 1. M.M. M.M. says:

  Ja, gewoon leuk. Ik ben er zonder verwachtingen heen gegaan en het was een leuke ervaring.
  Ik vind het prettig om iemand “face to face” te ontmoeten, ik voel snel of er een klik is.
  In mijn geval was er één “ja” en dat was wederzijds dus we gaan het zien.
  Niets aan te merken op de organisatie, ik ben positief.

 2. Cor Cor says:

  Ik heb al een paar keer meegedaan met speeddaten via Flistsdate, helaas steeds geen dubbelmatch. Ditmaal kreeg ik de matchmail heel snel (binnen 2 uur!) met zowaar 1 dubbelmatch. ‘k Heb na gemaild te hebben met de dame een telefonische afspraak gemaakt. De begeleiding bij de Speeddate was deze keer beter dan vorige keren. Nu dus afwachten of dit wat gaat worden…

 3. Karen Karen says:

  Echt een onwijs leuke avond gehad en 2 dates aan overgehouden! Zulke leuke mensen en wat een open houding van iedereen. Samen ben ik met een vriendin gegaan, maar er waren een hoop mensen alleen voor de liefde aanwezig. Ik vond het top georganiseerd en als het niks wordt met mijn dates, ga ik zeker nog een keer! Ook de dame die ons event organiseerde vond ik een topper.

 4. Sheep Sheep says:

  Beide keren dat ik geweest ben was het erg leuk. De dames waren hartstikke lief en leuke mensen van de organisatie ook. Leuke avond gehad en wie wat komt er wat uit.

 5. Lucy Lucy says:

  Een leuke flits date avond gehad. Aardige mannen en vrouwen. Goed verzorgd, er waren helaas een paar mannen niet op komen dagen, maar daar kan de organisatie ook niets aan doen. Het werd gecompenseerd door een extra drankje voor de vrouwen, aardig gebaar.
  Er zijn een aantal matches uitgekomen, prima manier om op één avond een aantal mannen te leren kennen.

 6. trix trix says:

  Flitsdate vond ik erg leuk. Waren aardige mannen en de vrouwen zagen er ook verzorgt uit. Leuke manier om mensen te leren kennen en of er iets uitkomt…… wie weet

 7. superboer superboer says:

  Suzanne; kon het ook wel eens aan de vrouwen liggen? vele mannen klagen op date sites dat vrouwen niet reageren… ja allemaal afwijzingen..

  • MGTOW MGTOW says:

   Trek je niets aan wat vrouwen over je zeggen. Zij hebben namelijk makkelijk praten.
   Vrouwen hoeven geen initiatief te nemen, doen ze ook zelden. Dus worden ze bijna nooit afgewezen. Vrouwen op datingsites krijgen een enorme egoboost van alle aandacht. Zelfs onaantrekkelijke vrouwen.

   • superboer superboer says:

    klopt; ik kreeg nooit als eerste een berichtje van ze..en we worden als man afgewezen, mij zien ze niet op een date site; alleen maar frustraties van die vrouwen

   • MGTOW MGTOW says:

    Hoe meer keus vrouwen hebben, hoe kritischer ze worden.Dit is in diverse onderzoeken aangetoond. Op een gegeven moment worden de eisen totaal onrealistisch en komen er geen relaties tot stand, zeker niet online. Er zijn nu ook meer singles dan ooit. In elke leeftijdsgroep. We doen gemiddeld ook minder aan sex. Er is zelfs een Incel community (involuntary celibate).

   • superboer superboer says:

    @Mgtow/ weet jij dan welke date site wel werk voor een man? nee niet lexa of parship o.i.d. tinder is ook niks. of zijn alle vrouwen op date sites zo ingesteld met al die hoge verwachtingen waar wij als man moeten aan voel doen? las een reactie van een man op lexa dat hij in 5dagen maar liefst 902 x was bekeken en geen ene reactie gehad, na die 5 dagen was hij er van afgegaan.. heb ik dan zo;n lelijk uiterlijk? schreef hij.. vaak is het alleen maar kijken en niet kopen. Van vrouw zijn kant dan, vaak zijn ze echt niet aantrekkelijk die vrouwen op de site enkele maar. Vaak zij ze te dik, onverzorgd uiterlijk en doen niet aan sport, ja smoesjes dat ze een blessure hebben, las ik op tal van profielen!! wel graag wijn proeven,vakantie,sauna,netflix,stedentrips,terras,shoppen, en nog meer van dat altijd eeuwige geneuzel van ze.. zal vast wel ook een normale vrouw op staan maar ik zeg dat 95procent van de vrouwen wat mee aan de hand is. Als man verre van weg blijven van al die sites.

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer: het antwoord heb je zelf al in de lastste regel gegeven

   • dirk dirk says:

    Ik ken zelfs een goede vriend van mijn die inmiddels 2 jaar is gescheiden. Hij heeft die vrouw in real life ontmoet en niet via een dating site. Hahah meneer had huis, auto en goed betaalde baan.

    Ze ging er later met een ander van door. Waar je de persoon ontmoet dating of real doet er niet toe. Het gedrag van de vrouw kun je niet meer tolereren.

    Vrouw van nu zoeken geld en willen getrakteerd worden op lekker eten en drankjes en uitstappen. Het zijn net prinsessen die vaak verwend willen worden uit jou zak centen.

    Ze willen niet 1x keer per jaar op vakantie? Maar meerdere keren per jaar.

    Zelfs een vriend van mij heeft een vriendin ze moet elke jaar perse meer dan 4 keren op vakantie gaan. En als hij niet doet wat zij zegt dan loopt ze elke keer weg en gaat ze mopperen en meneertje heeft een auto een huis en werk. Haal deze dingen dan weg bij hem vandaan. Dan zijn schatje ook weg bij bij hem en de vrouwen van deze tijden zoeken standvastigheid in geld en in bank rekening en inboedel.

 8. VDG VDG says:

  Geweldige avond gehad, ik had eigenlijk geen idee dat er zulke leuke mensen op af kwamen. In het begin even wennen, maar bij het 2e gesprek was ik al aardig op dreef. Ik ga zeker nog een keer terug in ieder geval 🙂

  • superboer superboer says:

   Geen vriendin aan over gehouden? Of zijn het er in algemeen meer mannen dan vrouwen?

  • superboer superboer says:

   @Mgtow/ Geloof jij dat het werk? een speeddate/flitsdate? of weggegooid gel? voor ons als mannen.

   • MGTOW MGTOW says:

    Als het had gewerkt hoefde deze reviewschrijver niet nog eens te gaan. En hoe vaak moet je wel niet gaan? Met een gemiddeld uiterlijk maak je als man sowieso weinig kans. En er zijn maar weinig vrouwen op zo’n avond. Hiervan zal een flink gedeelte de vriendin van zijn want vrouwen durven niet alleen te gaan.

   • Anita Anita says:

    Misschien moeten jullie maar gaan daten SUPERBOER enMGTOW

   • Winnie Winnie says:

    Wat ben jij negatief zeg Superboer. Wellicht wil jij je frustratie kwijt…. ??
    Als jij zo negatief in het leven staat, vind ik het niet gek dat jij geen vrouw kan vinden.

  • losers losers says:

   Hahah ze hebben geen vrouw gevonden. De vrouwen vinden leuk om met een aantal mannen om te gaan en jij blijft ahcer. 1 pikkie kan helaas niet glijden in 1 vagina. Die is niet alleen van jou de vrouwen vinden het leuk om zich plezieren met het aantal mannen.

   Gebeurt ook vaak in Nederland ze hebben elke jaar of na 2 jaar weer een ander man.

   Ga niet daten hoef je zelf niet bekend te maken. Ben je daar dan ben je zeker een loser. Je kunt bete een trouwe huisdier in huis nemen.

  • stinkdozen stinkdozen says:

   De Nederlandse oerlelijke vrouwen zoek een man met ene goed betaalde baan. Het liefste genoeg poen op de bank rekening. En willen elke week of het liefste elke dag met de auto gebracht worden sterker nog het arme alleenstaande zal alleen maar gaan toenemen.

   Vrouwen van nu willen met meerdere mannen omgaan. Vaak die man die kansloos is wordt neergezet in de vriendenzone. Vaak gaat verder met de ander man waar ze voor heeft gekozen en is het maar voor een korte periode.

   Vaak hebben ze iemand als het niet gaat dan gaat het niet dan hoor je niks meer. Dan staan ze allemaal opeens op die website.

   Vaak willen de Nederlandse vrouwen op jou zak centjes profiteren en vaak zijn ze gierige vaak hebben ze zelf niks te bieden.

   Vaak zijn de Nederlandse vrouwen ook oerlelijke. Vaak als ze hun kleding half ervan af halen zie je zoveel steelwatten en moedervlekken. Vaak komt het vaak voor dat de man niet met vrouw wilt neuken de vrouw begint te stinken. De Nederlandse vrouwe roddelt met haar vriendinnen over jou. Zij is vaak de knel punten, omdat de man geen geld aan haar wil uitgeven, omdat de man niet met haar wil gaan neuken.

   Ik heb nog nooit een goed uitziende blanke vrouw gezien en nooit eentje gezien die echt mooie is. Vaak zijn ze lelijke slordig en onverzorgd aangekleed.

 9. MGTOW MGTOW says:

  Speeddaten is entertainment voor vrouwen. Vaak gaan ze er met een paar vriendinnen naar toe om zich te laten vermaken door mannen die toch zo hun best moeten doen. De meeste mannen hebben er geen match en hadden voor het zelfde geld een veelvoud aan drankjes kunnen nuttigen in een doorsnee kroeg.

  • Hoornaar Hoornaar says:

   Inderdaad. Dat speeddaten moet voor vrouwen geweldig zijn. Zó veel mannen die allemaal op “auditie” mogen komen en zo hard hun best doen. Zo veel gegarandeerde aandacht krijgen. En lekker met vriendinnen dan lachen en uitlachen.

   Dit speeddaten is een Walhalla voor deze Narcisten.

  • superboer superboer says:

   @Mgtow/ Men schrijft hier dat date site 50liefde schijnt te werken, heb er geen ervaring mee zou dat wat zijn die site? of allemaal 1 potnat?

   • Suzanne Suzanne says:

    Jij bent wel heel erg onzeker superboer…
    Als ik een bericht van jou op deze manier (zoals ik jouw berichten hier lees op dit forum) in mijn berichtenbox zou ontvangen, zou ik niet getriggerd worden om te reageren. Dan maakt een mooi koppie op je profiel niets meer uit.

    Ik wil het je enkel maar even meegeven.

  • stinkdozen stinkdozen says:

   Speed daten is meer voor sukkel behalve dat alles. De vrouwen die daar zijn hebben met meerdere mannen geneukt en geslapen en al los bondige relaties gehad. En hier nog mee een relatie aangaan die jou helemaal ziek kan maken. Vaak vrouwen die schulden hebben opgebouwd denken vaak een man te vinden met een goed betaalde baan. Vaak wil ze de man gaan strikken om voor haar dure reizen te gaan betalen. naak heeft de vrouw ook koop ziektes.

   De Nederlandse vrouw vind het leuk als ze de man wil gaan uitdagen. Vaak zie je de man als schoon hondje achter haar aanlopen. Net als in de rij staan voor 1 vrouw je moet wel zwaar gek zijn, omdat dit soorten dingen te gaan.

   Je kunt beter je geld besteden aan een leuke escort dame, je kies en betaald uiteindelijk wat jou smaak is.

 10. Anna Anna says:

  Flitsdate is oplichterij. Ze doen voorkomen of ze vele events hebben maar in werkelijkheid krijgen ze de avonden niet vol en wordt het steeds verplaatst. Vrijdag einde dag wordt het event van maandag geannuleerd door ze. Op zich geen probleem, maar de nieuwe datum viel in mijn vakantie in augustus. Ik had niet overal internet en stuurde ze op zaterdag ochtend een bericht dat ik op vakantie was op de nieuwe datum. Kreeg doodleuk reactie dat dat te laat was en ik geen nieuwe datum kreeg. Uiteraard was het mogelijk een nieuwe datum te boeken. Laat maar zitten het is al zwaar overprijsd voor een uurtje koffie drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑