datingsite parship

Home » DeWandeldate – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 16th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

DeWandeldate – Kosten, Review en Ervaringen

 

Datingsite De Wandeldate richt zich niet alleen op wandelaars. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die van het buitenleven houden en hun vrije tijd graag sportief doorbrengen met wandelen, fietsen, hiken of andere sporten in de buitenlucht. Je kunt via deze website in contact komen met gelijkgestemden. De gezamenlijke liefde voor lopen, of dat nu in wandeltempo is of hardlopend, is een mooie opening om met iemand in contact te komen.

Eenvoudig aanmelden op De Wandeldate

Je kunt je eenvoudig aanmelden bij De Wandeldate. Door je naam en e-mailadres in te vullen en een nickname en wachtwoord te kiezen kun je een account aanmaken. Vervolgens kun je inloggen op de website om je profiel aan te vullen. De website geeft je geen voorgestelde matches en er worden ook geen persoonlijkheidstests uitgevoerd om te zien met wie je het beste zou matchen. Je kunt nadat je bent aangemeld zelf op zoek gaan in de profielen naar een mogelijke match. Deze kun je baseren op door jou ingegeven voorkeuren. Heb je iemand gevonden die je beter zou willen leren kennen dan kun je deze persoon een bericht sturen.

De wandeldate als alternatief voor een etentje

Tijdens een wandeling kun je elkaar prima leren kennen. Het idee van De Wandeldate is dan ook dat je een afspraak maakt met iemand die je via deze datingsite hebt leren kennen om samen te gaan wandelen. Dit kan overal zijn. Je kunt een leuke stadswandeling maken, of een mooie strand- of boswandeling. Maar fiets je liever dan kan dat natuurlijk ook, dan spreken jullie op een plaats af om van daaruit een mooie tocht op de fiets te gaan maken door de omgeving. Een leuk alternatief voor het gebruikelijke drankje in een kroeg of etentje in een restaurant als eerste kennismaking.

Gezamenlijke wandelingen

Door De Wandeldate worden ook met enige regelmaat wandelingen georganiseerd waarvoor je je kunt inschrijven. Ook dit is natuurlijk een prima gelegenheid om mensen te leren kennen. Misschien voor een relatie, maar wie weet houd je er een mooie vriendschap aan over, en dat kan minstens net zoveel waard zijn. Zodra je je hebt ingeschreven word je persoonlijk welkom geheten door de beheerder die je eventueel tips geeft voor je profiel. Op de website vind je eveneens datingtips en ook tips voor als je gaat wandelen. Hier kun je je voordeel mee doen tijdens je eerste Wandeldate.


Pluspunten van De Wandeldate

  • Leuk initiatief voor wie van wandelen en fietsen en de natuur houdt
  • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
  • Niet alleen voor liefdesrelaties maar ook voor vriendschappelijke contacten
  • Gezamenlijke activiteiten waar je aan kunt deelnemen

Minpunten van De Wandeldate

  • Wat beperkt aanbod qua members

 

 

DeWandeldate Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van DeWandeldate kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

DeWandeldate.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

DeWandeldate opzeggen en account verwijderen

DeWandeldate Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met DeWandeldate. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over DeWandeldate.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

DeWandeldate – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

DeWandeldate Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.4About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑