datingsite parship

Home » IQ Elite – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites IQ Elite logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

IQ Elite – Kosten, Review en Ervaringen

 

Wanneer je hoger opgeleid bent is het soms lastig om online een partner te vinden. De kans dat je benaderd wordt door mensen met een veel lager opleidingsniveau is groot. Voor sommigen misschien geen probleem, maar wanneer jij graag contact wilt met een gelijkgestemde kan het erg vermoeiend zijn om berichten te krijgen van mensen met een veel lager niveau. Niet omdat je arrogant bent, maar gewoon omdat je uit ervaring weet dat het gewoon niet klikt met iemand die halverwege de middelbare school is gestopt met leren en nu zijn brood verdient met een laag betaalde baan. En wees eerlijk: Ook voor die ander zal een relatie met jou uiteindelijk niet werken omdat het niveauverschil gewoon te groot is. Daarom kun je nu terecht bij IQ Elite.

Hoog percentage hoogopgeleiden

Bij IQ Elite vind je een prima verhouding mannen en vrouwen, 45% is man en 55% is man. Bij veel datingsites is het andersom of ligt de verhouding nog schever met een overschot aan single mannen. Daarnaast is ruim 75% van de members hoogopgeleid, velen hebben een academisch niveau maar toch minimaal een Hbo-opleiding gevolgd. Hierdoor is de kans zeer groot dat je via IQ dating iemand vindt die precies aansluit bij wat jij zoekt in een partner. Je kunt je direct gratis inschrijven om te zien of er singles op deze datingsite zijn die je graag beter wilt leren kennen. Leden kunnen overigens ook lid worden op uitnodiging van iemand die al lid is. Zij hoeven dan niet perse te voldoen aan de eis van een aantoonbaar hoog opleidingsniveau.

Worden de profielen gecontroleerd?

Ja, de profielen worden gecontroleerd. Sterker nog: Je kunt alleen lid worden als je slaagt voor de IQ test die je moet doen nadat je je hebt aangemeld. Wanneer je niet door deze test komt krijg je geen toegang tot IQ Elite. Zo wordt het vrijwel uitgesloten dat mensen met oneigenlijke bedoelingen zich aanmelden en op deze manier het bestand vervuilen. Voor het versturen van berichten naar andere members moet je premium member worden, hieraan zijn kosten verbonden. De abonnementsprijzen zie je zodra je bent ingelogd en een premium lidmaatschap wilt aanvragen. Als reden voor het betaald lidmaatschap geeft IQ Elite overigens aan dat dit wordt gedaan om te voorkomen dat vrouwelijke leden worden bedolven onder berichten van mannelijke members omdat mannen volgens IQ Elite in de meeste gevallen het eerste initiatief nemen.

Vind ik een geschikte partner via IQ Elite?

Er is uiteraard geen garantie dat je via IQ Elite een geschikte partner vindt. Dat blijft immers volledig afhankelijk van of het uiteindelijk wel of niet klikt tussen jullie bij een eerste date. Maar je kunt via deze datingsite wel gericht op zoek naar iemand van je eigen niveau. Doordat leden worden gescreend aan de hand van hun opleidingsniveau is de kans op een geslaagde match wel een stuk groter.


Pluspunten van IQ Elite

  • Datingsite voor hoger opgeleiden
  • Streng toelatingsbeleid
  • Evenwichtig aanbod van mannen en vrouwen

Minpunten van IQ Elite

  • Alleen toelating na het afleggen van een IQ en EQ test
  • Beperkt aanbod van singles vanwege de hogere toelatingseisen

 

IQ Elite screenshot

 

IQElite Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van IQElite.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

IQElite.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

IQ Elite opzeggen en account verwijderen

IQ Elite Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met IQ Elite. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over IQElite.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

IQ Elite Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑