datingsite parship

Home » Homo.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op september 4th, 2017 | door Welke online datingsite?

10

Homo.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Homo.nl is een online chatdienst voor gay mannen en gay stellen. Je kunt hier chatten zonder dat je een account hoeft aan te maken. Deelname aan de gewone chat is gratis. Wil je meer opties dan kun je je ook als VIP aanmelden. Hiervoor betaal je in Nederland € 1,40 en voor Belgische bezoekers 2 euro. Je hebt dan een aantal voordelen, waaronder een snellere chatdienst en onder andere de mogelijkheid om berichten terug te lezen. Ook komt je naam hoger in de ranking van online members te staan. Je kunt via Homo.nl een spannend chatgesprek voeren of een afspraak maken voor een date. Omdat je geen gegevens hoeft te verstrekken zoals je mailadres is chatten volledig anoniem. Dit is voor veel mensen een belangrijk voordeel. Als je nog niet uit de kast bent gekomen en je omgeving nog niet weet dat je op mannen valt is online uitvinden wat je gevoelens zijn natuurlijk een prima optie.

De voordelen van online chatten

Chatten op het internet heeft als voordeel dat je op een eenvoudige en laagdrempelige manier in contact kunt komen met andere mensen. Vooral als je nog niet overal openlijk voor homoseksualiteit wilt of kunt uitkomen dan kan dat een uitkomst zijn. Als je nog niet naar een homobar wilt of durft en je wilt toch graag een date of je bent op zoek naar een vaste partner dan kun je via deze chatdienst wellicht met iemand in contact komen. Als je VIP member bent kun je eenvoudig met iemand een privé chat starten. VIP members hebben overigens wel de mogelijkheid om reclame te mogen maken. Wees er dus alert op als iemand voorstelt om het gesprek voort te zetten via een duur betaald telefoonnummer. Als je zo’n voorstel krijgt ga er dan niet op in want het is vrijwel altijd een entertainment dienst en een afspraak zal je er niet krijgen.

Wees alert op mensen met foute bedoelingen

Online chatten en flirten is leuk en spannend en in principe onschuldig. Maar wees wel voorzichtig met wat je over jezelf vertelt en met het verstrekken van privé gegevens. Geef geen informatie die je chantabel kan maken, want als niet iedereen in je omgeving weet dat je op mannen valt kan dit tot vervelende situaties leiden. Spreek alleen af met iemand die je vertrouwt en niet alleen om maar zo snel mogelijk een date te hebben. Maak bij voorkeur een afspraak in een openbare gelegenheid zoals een bar of een restaurant. Daar komen meer mensen samen en is de kans dus niet zo groot dat er vervelende dingen gebeuren. Spreek zeker nooit af op een parkeerterrein of een andere afgelegen plaats. Hoewel je niet van het slechte van mensen moet uitgaan bestaat de kans dat je wordt beroofd, overvallen of erger.


Pluspunten van Homo.nl

 • Gratis chatdienst
 • Anoniem aanmelden, e-mailadres niet nodig
 • Mogelijkheid voor VIP aanmelding

Minpunten van Homo.nl

 • De gratis chatdienst is soms erg traag
 • Bij de gratis chatdienst wordt de chat regelmatig onderbroken voor reclameboodschappen

 

 

Homo.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Homo.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Homo.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Homo.nl opzeggen en account verwijderen

Homo.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Homo.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Homo.nl? Geef hieronder jouw reactie!

Homo.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem10 Ervaringen - Homo.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Henk Henk says:

  Ik ben geband. Weet niet waarom. Is dat voor altijd ?

 2. Hein-Anton Hein-Anton says:

  De administrator geeft je een ban zonder uit te leggen waarom precies. Hij zegt dan dat hij de regels niet gaat voorlezen. Als je vraagt wélke regels je overtreden hebt, welke tekst in je profiel en profielnaam verboden is, herhaalt hij dat hij het niet nog een keer (?) gaat zeggen en hij bant je. Heel vreemde meneer, type conciërge op de middelbare school. Dat waren meestal lelijke minkukels en domme onderdeurtjes maar ze hadden al snel in de gaten dat ze als conciërge met niet meer dan zwemdiploma, makkelijk de hele boel konden terroriseren. Zo’n type is de administrator, hij heeft telkens mini-orgasmes met zijn piemeltje van 2 mm. zo geniet hij ervan de onredelijke baas te spelen.

 3. Tinus Akkermans Tinus Akkermans says:

  Ik word geband met een onduidelijke reden

 4. Ruud Ruud says:

  Waardeloze admin!!!!
  Ik ben door en onterechte klacht gebanned en die sneue admin heeft alles uit de kast getrokken, waaronder meerdere ip-adressen van mijn vpn blokkeren, om maar niet zijn gelijk te hoeven geven.
  Machtswellustig mannetje dat waarschijnlijk vroeger gepest is, maar laat hem heel die shitsite van ze maar naar de klote helpen.
  Mijn profiel is op andere sites vrij populair en de meeste van mijn gay vrienden hebben niks met homo.nl of kennen het niet eens

 5. Henk Henk says:

  Ik was aan het chatten en stuurde diegene een foto van twee mannen in speedo. Betreft een foto van het internet. Wilde laten zien dat dergelijke speedo’s mij aanspreken. Krijg ik van de beheerder een bericht of dat ik op de foto sta. Ik was met stomheid geslagen. Hij kan dus alles volgen. Gesprek en foto’s. Toen ik hem aansprak op de AVG kreeg ik een ban. Ik ben erg geschrokken want ik deel wel vaker foto’s, de beheerder heeft dus alles kunnen zien. Wees gewaarschuwd

 6. carpool carpool says:

  ik word op deze site gediscrimineerd door de administrateur ik had gevraagd waarom ik telkens geband word ,hij zeg je heb een dubbel account .
  is niet zo verder kan je met die rare niet chatten want dan word je gelijk verwijderd doe er wat aan , aan die klootzak

 7. carpool carpool says:

  ik word elke keer geband door die klote site waarom weet ik niet die operator moet zn eigen maar bannen de klootzak

 8. Ruud Ruud says:

  Heb je eindelijk contact met iemand, ligt de hele site op zijn gat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑