datingsite parship

Home » TurkishPersonals.com – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op oktober 11th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

TurkishPersonals.com – Kosten, Review en Ervaringen

 

TurkishPersonals.com is een datingsite voor de Turkse community. Dit betekent niet dat mensen uit Nederland hier niet welkom zijn. Het is geen datingsite die uitsluitend bedoeld is voor mensen die daadwerkelijk in Turkije wonen. Deze datingsite richt zich op alle singles van Turkse afkomst, dus ook op Nederlanders die in Turkije geboren zijn of die Turkse ouders hebben. Uiteindelijk draait het maar om één ding bij TurkishPersonals.com, namelijk om het vinden van een partner van dezelfde afkomst. Je kunt hier dus zoeken naar mensen uit Turkije die daadwerkelijk in Turkije wonen, maar ook naar Turkse mensen die in een ander land wonen, zoals in Nederland.

Singles met dezelfde achtergrond

TurkishPersonals.com is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van WorldSingles. Deze partij staat bekend om het aanbieden van betrouwbare datingsites voor specifieke doelgroepen. TurkishPersonals.com is uitsluitend bedoeld voor singles met een Turkse achtergrond en die op zoek zijn naar een leuke partner die dezelfde achtergrond heeft. Je kunt bij deze datingsite niet alleen op zoek gaan naar mensen voor een fijne relatie, maar ook naar vriendschappen of juist direct naar een huwelijkspartner. Doordat je op deze datingsite enkel te maken hebt met mensen met dezelfde achtergrond weet je in grote lijnen ook direct wat de normen en waarden van de andere singles op de site zijn. De islam speelt bijvoorbeeld een grote rol op deze datingsite.

Er worden matches voor je gezocht

Als je je eenmaal hebt aangemeld bij TurkishPersonals.com, dan kun je aan de slag met je profiel. Een onderdeel van het aanmaken van je profiel is ook het invullen van een vragenlijst die je naar de datingsite stuurt. Deze vragenlijst wordt dan ook niet openbaar op je profiel gezet, maar is uitsluitend bedoeld voor het beheer van de site. Waarom? Omdat op basis van deze vragenlijst wordt gekeken naar mogelijke matches. Ieder lid van de datingsite krijgt dezelfde lijst voorgeschoteld met ruim 100 vragen. Dit is natuurlijk erg veel, maar dit geeft ook aan dat de datingsite zich echt inzet om voor jou een goede match te vinden. Je bent overigens niet verplicht om alle vragen te beantwoorden. Je mag deze ook leeg laten wanneer je het bijvoorbeeld te persoonlijk vindt.

Zelf op zoek naar matches

Je krijgt van de datingsite leuke singles voorgesteld op de website die op basis van jouw vragenlijst goed bij jou zouden passen. Dit betekent niet dat je hierin mee moet gaan. Uiteindelijk ben jij natuurlijk degene die iemand leuk moet vinden. Je kunt daarom ook gewoon zelf op zoek gaan naar leuke matches op de datingsite. Je kunt de profielen van andere leden bekijken en de foto’s inzien.

Gratis en betaald

Als gratis lid kun je beperkt gebruik maken van de functies van TurkishPersonals.com. Je kunt profielen bekijken, berichten verzenden en bijvoorbeeld chats aangaan. Je kunt op deze manier al goed zoeken naar leuke singles uit de Turkse community. Wil je gebruik maken van alle praktische functies van de datingsite? Dan heb je een Platina lidmaatschap nodig. Hiervoor betaal je een vast bedrag, waarna je alle mogelijkheden op de datingsite kunt gebruiken.

 


Pluspunten van TurkishPersonals.com

  • Gratis online daten met Turkse vrouwen
  • Direct contact leggen met dames die je beter wilt leren kennen

Minpunten van TurkishPersonals.com

  • De website is volledig in het Engels
  • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land

 

 

TurkishPersonals Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van TurkishPersonals kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

TurkishPersonals.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

TurkishPersonals.com opzeggen en account verwijderen

Turkish Personals Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Turkish Personals. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met TurkishPersonals.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

TurkishPersonals.com – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

TurkishPersonals.com Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.6About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑