datingsite parship

Home » Soulsingles – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op oktober 12th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Soulsingles – Kosten, Review en Ervaringen

 

SoulSingles.com maakt onderdeel uit van het World Singles Network, ook wel gewoon WorldSingles genoemd. Deze organisatie beheert tientallen datingsites die zich focussen op een bepaalde doelgroep. SoulSingles.com is een datingsite speciaal voor zwarte en Afrikaanse singles. Op de website wordt aangegeven dat de datingsite al meer dan 4,5 miljoen connecties heeft weten te leggen via de datingsite. Dit is natuurlijk heel erg veel, maar het is dan ook zo dat deze datingsite internationaal opereert. Iedereen die zoekt naar een zwarte of Afrikaanse partner kan hier terecht voor een date, ongeacht in welk land je woont.

Meer dan 15 jaar ervaring

Datingsite SoulSingles.com heeft inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd. Hierdoor mag je er zeker vanuit gaan dat de datingsite weet wat er nodig is om singles bij elkaar te brengen. Er wordt gewerkt met een speciaal veiligheidssysteem op de datingsite, waardoor er goed aan wordt gewerkt om de datingsite voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. De profielen worden goed gecontroleerd en er is altijd wel iemand van het beheer online om de zaken in de gaten te houden. Door de jaren heen heeft de datingsite miljoenen mensen bij elkaar weten te brengen vanuit verschillende landen en zelfs in meerdere talen. SoulSingles.com presenteert de behaalde resultaten dan ook graag.

Onderdeel van Black Personals

SoulSingles.com is ontstaan uit de datingsite Black Personals. WorldSingles heeft meerdere datingsites met een vergelijkbare naam, zoals onder meer ook Turkish Personals en Iranian Personals. De datingsite Black Personals is één van de weinige datingsites in deze categorie die een tweede website heeft gekregen. Dit is SoulSingles.com. Dit zegt natuurlijk alles over het succes van de originele website en op dit succes kan SoulSingles.com meeliften. Deze datingsite is er echt voor iedereen die uit Afrika komt en voor alle zwarte mensen van verschillende nationaliteiten.

Gelijkgestemde singles vinden

Alle datingsites van WorldSingles werken vanuit de gedachte dat de meeste singles zoeken naar gelijkgestemde singles. Het kan gaan om dezelfde normen en waarden, dezelfde religie of bijvoorbeeld dezelfde nationaliteit. SoulSingles.com is dé datingsite voor zwarte mensen en Afrikaanse singles. Op deze datingsite kan iedereen op zoek naar mensen die uit hetzelfde Afrikaanse land komen, bijvoorbeeld. De datingsite zet zich in om de juiste singles bij elkaar onder de aandacht te brengen. Het doel is dan ook om zo veel mogelijk singles samen te brengen en te laten versmelten in een langdurige liefdesrelatie.

De mogelijkheden van SoulSingles.com

SoulSingles.com biedt diverse mogelijkheden voor de leden. Je kunt je eigen profiel makkelijk compleet maken met een foto, je kunt de profielen van anderen bekijken, berichten versturen en chatgesprekken voeren. Dit is nog slechts een deel van de mogelijkheden. Wel is het zo dat je enkele beperkingen opgelegd krijgt als je een gratis lidmaatschap hebt. Je kunt dan niet optimaal gebruik maken van alle beschikbare functies. Als je dit wel wilt, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. Je betaalt hiervoor een heel redelijke prijs, zeker gezien je met een internationale datingsite te maken hebt met eindeloos veel singles van over de hele wereld.

 


Pluspunten van Soulsingles

  • Gratis online daten met afrikaanse singles
  • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen

Minpunten van Soulsingles

  • De website is volledig in het Engels
  • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land

 

 

Soulsingles Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Soulsingles kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Soulsingles.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

SoulSingles opzeggen en account verwijderen

Soul Singles Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Soul Singles . Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Soulsingles? Geef hieronder jouw reactie!

 

Soulsingles – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Soulsingles Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑