datingsite parship

Home » MixedMatches.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites etnisch

Laatst bijgewerkt op januari 10th, 2017 | door Welke online datingsite?

15

MixedMatches.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij MixedMatches.nl kun je je gratis aanmelden. Maar je kunt pas echt gebruik maken van de diensten van de website als je betalend lid wordt. Sommige gebruikers geven aan dat vrouwen niet hoeven te betalen, maar hier wordt op de website niets over gezegd, het lijkt er dus op dat dit beleid niet meer van toepassing is. Het gratis lidmaatschap geeft je wel de mogelijkheid om de verschillende profielen te bekijken en zo te beoordelen of een betaald lidmaatschap de moeite waard is voor jou.

Lifetime lidmaatschap

MixedMatches.nl biedt de mogelijkheid om een “lifetime” lidmaatschap te nemen. Je betaalt dan één keer een bedrag en blijft dan levenslang lid van deze datingsite, tenzij je je profiel verwijdert. Dit klinkt leuk, maar er zijn wel klachten van mensen die hiervoor hadden gekozen en toch na verloop van tijd niet meer konden inloggen. Op berichten aan de klantenservice werd niet gereageerd of men kreeg de reactie “sorry, we kunnen het profiel niet meer vinden, je moet je maar opnieuw aanmelden”. Daarbij was het lifetime lidmaatschaap uiteraard komen te vervallen.

Profielen op Mixed Matches

Van veel gebruikers komt de klacht dat er geen reactie komt op een bericht. Natuurlijk kan het gebeuren dat iemand geen interesse heeft en niet de moeite neemt om dit te laten weten. Maar als je als man op tientallen berichten geen reactie krijgt dan geeft dat toch te denken. Omdat het lidmaatschap voor vrouwen kennelijk gratis is, is de drempel natuurlijk laag om een profiel aan te maken. Als je hiervoor een mailadres gebruikt dat je op een zeker moment niet meer gebruikt dan is het cirkeltje rond. Berichtmeldingen komen niet meer aan en de schrijver zit vergeefs op een reactie te wachten. Het is dus op zich wel sympathiek, en dat geldt voor alle datingsites en niet alleen voor MixedMatches.nl, om je profiel te verwijderen als je niet langer op zoek bent.

Succesverhalen

Tussen de kritiek staan ook wel enkele succesverhalen van mensen die aangeven via MixedMatches.nl wel degelijk een leuke date te hebben ontmoet. Het gaat dan vooral om vrouwen die op donker getinte mannen vallen en mannen die een voorkeur hebben voor getinte vrouwen. Hoewel de site aangeeft dat dit niet de specifieke doelstelling is van deze website lijkt het hier toch vaak wel om te draaien bij MixedMatches.nl omdat men hier wel de nadruk op legt. Sommige opmerkingen van gebruikers zijn hier ook zeer expliciet over.

Klantenservice kan beter

Sommige mensen geven aan dat ze van MixedMatches.nl werden verwijderd na het geven van kritiek. Dit wordt blijkbaar niet op prijs gesteld. De klantenservice reageert sowieso erg traag op vragen en opmerkingen van gebruikers. In de voorwaarden staat aangegeven dat je een “duidelijke omschrijving van jezelf” moet geven in je profieltekst. Wat hieronder wordt verstaan staat er niet bij, maar wel wordt aangegeven dat je profiel wordt verwijderd als je niet aan deze voorwaarde voldoet.

 


Pluspunten van MixedMatches.nl

 • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
 • Mogelijkheid voor een lifetime lidmaatschap
 • Dates lijken soms wel te lukken en geslaagd te verlopen

Minpunten van MixedMatches.nl

 • Er lijken de nodige fake profielen dan wel sterk verouderde profielen op de website te staan
 • Klantenservice reageert niet altijd even adequaat op vragen en klachten
 • Lifetime lidmaatschap kan vervallen zonder duidelijke reden

 

 

MixedMatches.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Mixed Matches kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

MixedMatches actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

MixedMatches.nl opzeggen en account verwijderen

MixedMatches.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met MixedMatches. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over MixedMatches.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

MixedMatches.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.8About the Author

Anoniem15 Ervaringen - MixedMatches.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Sefajongmarie Sefajongmarie says:

  Goede middag mag ik wat vragen waarom word ik altyd geblokkeer mischien heb ik iets verkeerd gedaan ? Mag ik weer toegang krygen om by de site te gaan .

 2. Sefajongmarie Sefajongmarie says:

  Hallo .wat doe ik verkeerd dat ik werd altyd geblokkeer mag ik weer toegang krygen om de site te bezoeken?mag ik elke dag toegang krygen om de site te bezoeken?

 3. Sefajongmarie Sefajongmarie says:

  Goede dag mag ik elke dag toegang krygen om by de site te gaan . Alst u blief

 4. Sefajongmarie Sefajongmarie says:

  Goede middag waarom werd ik altyd geblokkeer doe ik iets fout of zo mag ik weer jullie toegang krygen om by de site te kunnen gaan

 5. Sefajongmarie Sefajongmarie says:

  Mag ik weer toegang krygen om de site te bezoeken want het staat dat ik Ben geblokkeer

  • oplichters oplichters says:

   Zijn oplichters deze site zit vol fake profielen. Ze hebben heleboel mensen geblokkeerd blijkt dat mensen aangifte tegen deze site hebben gedaan. Van verduistering van geld en fraude.

 6. Sefajongmarie Sefajongmarie says:

  Waarom is het zo dat ik word geblokkeer doe ik iets verkeerd? Mag ik weer toegang on op de site te gaan.

 7. Puck Puck says:

  Er zijn heel veel oude profielen. Sommige mensen staan meer dan 1 jaar met dezelfde leeftijd.,foto ect.. Geen serieuze site

 8. bruintje bruintje says:

  heel slechte site.had betaald voor gouden lidmaatschap/levenslange lidmaatschap.kreeg ineens bericht dat ik was uitgeschreven omdat ik niet betaald zou hebben,terwijl ik dit makkelijk kon bewijzen middels bank afschrift.reageert gewoon niet op vragen.vraag me af of er wel een klanten service bestaat.
  krijg het gevoel dat hert een grote oplichters bende is.
  Bah!!

 9. Mientje Mientje says:

  Goedemiddag,

  Mixed Matches is een site die discrimineerd zogenaamd zijn ze een gemiks site.
  Maar als je je als allochtoon inschreef plaatsen ze jouw profiel niet op de site. En daarbij komen ze met allerlei regels bij allochtonen. En ze zijn traag met terug reageren of ze reageren überhaupt niet terug heel onbeschoft.

 10. martin3ssen martin3ssen says:

  blijken gewoon oplichters bij mixedmatches, denk dat ze zelf talloze fakeprofielen plaatsen. ook is de klantenservice waardeloos, en zeggen ze zomaar je gouden “levenslange” lidmaatschap op. waardeloze gasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑