datingsite parship

Home » Milobi.com – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op augustus 13th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Milobi.com – Kosten, Review en Ervaringen

 

Zoek jij naar leuke mensen uit Suriname? Dan zit je goed bij Milobi! Deze site is zeker de moeite van het ontdekken waard. Milobi is een ontmoetingssite speciaal voor mensen die zoeken naar leuke Surinaamse contacten. Je hoeft niet speciaal op zoek te zijn naar een date om je aan te melden bij deze site. Je kunt namelijk ook uitstekend bij Milobi terecht wanneer je zoekt naar een leuke vriendschap of misschien wel iemand om mee te reizen. Je kunt hier alle soorten contacten vinden.

Een ontmoetingssite in een Surinaams thema

Milobi is er echt voor iedereen die zoekt naar leuke contacten met Surinamers. Dit kunnen Surinamers zijn die in Nederland wonen, maar het kan natuurlijk ook zijn dat zij in Suriname woonachtig zijn. Iedereen die interesse heeft in contacten met Surinaamse mensen kan zich bij Milobi aanmelden. Je kunt direct bij aankomst op de website al een goede indruk krijgen van wat de ontmoetingssite te bieden heeft. Je ziet op de homepage namelijk een overzicht van tien ingeschreven heren en tien aangemelde dames. Zo krijg je hier al een voorproefje en kunt je goed inschatten wat Milobi je te bieden heeft.

Een optimale veiligheid

Deze ontmoetingssite vindt het belangrijk dat iedereen zich er veilig kan voelen. De nieuwe profielen worden gecontroleerd en met grote regelmaat wordt de algemene veiligheid onder de loep genomen. Leden die op de ontmoetingssite mensen tegenkomen met vreemde motieven kunnen hier melding van maken, zodat het beheer van Milobi direct kan kijken wat er aan de hand is. Indien nodig zal de betreffende persoon worden verwijderd. Zo probeert Milobi de site voor iedereen leuk, prettig en vooral betrouwbaar te houden.

Gratis inschrijven

Je kunt je bij Milobi gratis inschrijven. Het is heel eenvoudig om een online profiel aan te maken bij deze ontmoetingssite. Alles wijst voor zich. Na het registreren ontvang je een mail waarmee je het account moet bevestigen. Je profiel wordt vervolgens door het beheer van Milobi gekeurd. Wanneer alles in orde is, dan is je account snel goedgekeurd en kun je op de datingsite aan de slag. Met een gratis inschrijving kun je niet van alle functies van de site gebruik maken. Je kunt wel een eigen pagina aanmaken, profielen van anderen bekijken, de foto’s van andere leden zien en op oproepjes reageren.

Een betaald lidmaatschap

Heb je iemand gevonden waarmee je eens verder zou willen praten? Je kunt met een gratis lidmaatschap niet zomaar contactgegevens uitwisselen of contact via de site onderhouden. Het is dan nodig om een abonnement aan te schaffen. Je betaalt dus per periode om gebruik te maken van de gehele datingsite. De prijs van een lidmaatschap is afhankelijk van waar je woont. Als je in Suriname woont, dan betaal je een andere vergoeding dan als je in Nederland woont. De abonnementsperiode is voor de Surinaamse leden korter, waardoor het te betalen bedrag ook lager is.

 


Pluspunten van Milobi:

  • Je kunt gebruik maken van de Milobi app
  • Je krijgt op de homepage al een voorproefje
  • Inschrijven is gratis

Minpunten van Milobi:

  • Leuke contacten kunnen erg ver weg wonen

 

 

 

Milobi.com Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Milobi kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Milobi.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Milobi.com opzeggen en account verwijderen

Milobi Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Milobi. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Milobi.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

Milobi.com – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Milobi.com Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑