datingsite parship

Home » MexicanCupid – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 30th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

MexicanCupid – Kosten, Review en Ervaringen

 

Hart verloren in Mexico

Mexico is het land van de tempelstad Teotihuacan, de mystieke Indianendorpen en adembenemende watervallen. Nog adembenemender is echter de bevolking die ook in het Westen menig harten sneller doet slaan. Is het te wijten aan het exotische uiterlijk, de zwoele Spaanse taal of het heftige temperament? Wat de reden ook mag zijn, Mexicaanse vrijgezellen worden beheerd. En dat viel ook Cupid Media op. Een bedrijf dat sinds 2000 datingsites lanceert die zich richten op specifieke doelgroepen. Zoals de naam het al doet vermoeden, richt Mexican Cupid zich volledig op de Mexicaanse bevolking. Met al meer dan 700.000 leden en duizenden succesverhalen kun je wel zeggen dat je via deze site snel een Mexicaanse liefde vindt.

Specialisatie specialiseert zich

Uniek aan deze datingsite is dat je nog eens een onderverdeling vindt. Je kunt je inschrijven op de algemene site Mexican Cupid, maar je kunt ook gerichter zoeken. Zoek op Mexicaanse vrouwen, singles, meisjes of mannen. Ook kun je zoeken op Mexicaanse bruiden. Dit heeft niets te maken met een mail order bride, maar wel met vrouwen die specifiek op zoek zijn naar een man om mee te trouwen. Als jij bijvoorbeeld op zoekt bent naar een casual flirt, weet je dat je in deze categorie niets te zoeken hebt. Op die manier is de kans op succes voor deze vrouwen ook groter. Ze weten dat wie er contact met hen opneemt, effectief op zoek is naar de ware om mee te trouwen.

Gratis inschrijven, en dan?

Net zoals bij alle websites van Cupid Media, kun je je gratis inschrijven op de datingsite. Je maakt een profiel aan waarin je wat leuks over jezelf schrijft en enkele toffe foto’s uploadt. Deze zijn voor alle andere leden zichtbaar. Vervolgens kun je zelf ook een kijkje nemen in de leden die actief zijn op Mexican Cupid. Vind je iemand die je wel leuk vindt, dan kun je die persoon een berichtje sturen. Let wel dat je voor extra features moet betalen. Deze features zijn terug te vinden in de algemene gebruiksvoorwaarden, die je dient te lezen alvorens je een lidmaatschap aanmaakt. Hierin vind je terug dat je een Gold of Platinum lid kunt worden. Om dit lidmaatschap te verwerven, moet je betalen voor extra features. Voorbeelden zijn: je profiel in de spotlight plaatsen of extra features toevoegen aan de berichten tussen jij en een andere vrijgezel.

Is deze website te vertrouwen?

Cupid Media is een erkende datingsite en maakt zijn leden ook bewust van de gevaren van het online daten. Natuurlijk is dit een betalende dienst en dien je wel voorzichtig te zijn met de extra kosten die verbonden zijn met een lidmaatschap. Denk hierbij aan de extra features en het lidmaatschap dat automatisch wordt verlengd, mits opzegging. Lees daarom altijd goed de gebruiksvoorwaarden door. Hierin staan de prijzen voor de extra features helaas niet vermeldt. Deze kun je enkel bekijken als je lid bent geworden van Mexican Cupid. Dat is een zonde, want meer transparantie zou meer vertrouwen bieden.

 

 

MexicanCupid.com Kosten abonnement

1 maand

€30,98
€30,98

3 maanden

€20,66 p.m.
€20,66 p.m.

12 maanden

€10,33 p.m.
€10,33 p.m.

Gratis

€0,-
€0,-
  • gratis membership

Het goedkoopste MexicanCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Mexican Cupid” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Mexican Cupid actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

MexicanCupid opzeggen en account verwijderen

MexicanCupid Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite MexicanCupid. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden? Geef hieronder jouw reactie!

MexicanCupid Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑