datingsite parship

Home » Lublu.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Lublu.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Op de Nederlandstalige website van Lublu.nl kun je op zoek gaan naar een vrouw uit Rusland of omliggende landen zoals de Baltische staten, Oekraïne of Wit-Rusland. Je moet je daarbij wel realiseren dat er zich in deze landen, met name Rusland en Oekraïne, soms conflicten en oorlogen voordoen, dit kan het erg lastig maken om een eventuele date daar te bezoeken of naar Nederland te laten komen. De vrouwen die zich aanmelden op Lublu.nl worden gescreend en er is voor zover dit valt op te maken uit reviews van members, geen sprake van fake profielen, althans niet op grote schaal.

Een partner uit het buitenland

De website van Lublu.nl richt zich uitsluitend op mannen, want er worden alleen vrouwen aangeboden uit een aantal voormalige Oostbloklanden. Sommige mannen vallen op deze vrouwen of zijn teleurgesteld in de liefde in eigen land. Je geluk beproeven met een vrouw uit het buitenland kan dan een optie zijn. Je moet je echter wel realiseren dat deze vrouwen een heel ander leven hebben dan wij in Nederland. Het kan dus gebeuren dat je geliefde, als ze bij voorbeeld naar Nederland komt, hier niet kan wennen. Ook het feit dat een buitenlandse partner de eerste jaren niet mag werken leidt vaak tot frustraties. Als iemand die uit zijn vertrouwde omgeving wordt weggehaald alleen maar de hele dag thuis kan zitten terwijl jij naar je werk bent, kan dit leiden tot heimwee met alle gevolgen van dien. Je moet vaak een lange adem hebben om zo’n relatie te laten slagen.

Zijn de vrouwen op Lublu.nl betrouwbaar?

Op de website wordt gemeld dat alle vrouwen die zich aanmelden worden gescreend. Maar als zij niet de waarheid spreken en deze vervolgens ook goed verborgen weten te houden dan kan het natuurlijk gebeuren dat je toch bedrogen wordt. Als een vrouw zegt vrijgezel te zijn terwijl dat niet zo is, dan kan dit een pijnlijke ontdekking zijn. Of als ineens blijkt dat ze kinderen heeft uit een eerdere relatie.

Kosten lidmaatschap

Voor het gebruik van de website moet worden betaald. Je kunt kiezen uit twee soorten lidmaatschap, Zilver of Goud. Prijzen worden niet bekend gemaakt, dit krijg je pas te zien als je geregistreerd bent. Het lidmaatschap geldt voor een bepaalde periode. Je betaalt dus niet per verstuurd of ontvangen bericht. Dit maakt het wel overzichtelijk en het is vooraf duidelijk wat de datingsite kost.

Wees voorzichtig met het leggen van contacten

Voor alle contacten die je via internet legt geldt dat een gezonde dosis achterdocht niet verkeerd is. Probeer zo veel mogelijk te weten te komen over de vrouw met wie je contact hebt en spreek niet te snel af. Stuur zeker geen geld als daarom wordt gevraagd voordat je haar goed kent en hebt ontmoet. Het komt helaas regelmatig voor dat een vrouw uitsluitend uit is op financieel voordeel. Als je vermoedt dat de vrouw in kwestie niet eerlijk is, verbreek het contact dan onmiddellijk.


Pluspunten van Ublu.nl

  • Nederlandstalige website
  • Eenvoudige manier van aanmelden
  • Geen fake profielen

Minpunten van Ublu.nl

  • Geen duidelijkheid over de tarieven voordat je je registreert
  • Soms blijkt de informatie over de vrouwen die zich aanbieden niet juiste zijn, ondanks dat de website aangeeft profielen te screenen

 

 

Lublu Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Lublu.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lublu.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Lublu.nl opzeggen en account verwijderen

Lublu Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Lublu. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Lublu.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lublu.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑