datingsite parship

Home » DominicanCupid – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites dominicancupid logo

Laatst bijgewerkt op oktober 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

DominicanCupid – Kosten, Review en Ervaringen

 

Zoek de liefde op de Dominicaanse Republiek

Ben je op zoek naar de liefde van je leven, maar lijkt ze niet in Nederland te wonen? En merk je dat je wel vaak een zwak hebt voor Dominicaanse vrouwen of mannen? Dan moet je misschien je kans eens wagen op dominicancupid.com. Via deze datingsite kom je enkel in contact met mannen en vrouwen van dit Caribische eiland. Je kunt je vandaag nog gratis een profiel aanmaken en op zoek gaan naar interessante mannen en vrouwen. Om het allemaal wat sneller te laten verlopen, kun je een profiel aanmaken aan de hand van je profiel op Facebook. Je krijgt wel de garantie dat de website nooit iets op jouw profiel op Facebook zal plaatsen.

Is het echt wel gratis?

Het lijkt onwijs om te moeten betalen om de liefde van je leven te vinden, maar de realiteit bewijst helaas het tegendeel. Net zoals bij andere datingsites kun je je gratis inschrijven voor een lidmaatschap op Dominican Cupid. Bij de inschrijving staat ook een vakje dat je moet aanvinken, waarmee je bevestigt dat je de Algemene Gebruikersvoorwaarden hebt gelezen. Vink dit vakje niet zomaar aan, maar neem de voorwaarden effectief door. Op die manier kom je niet plots voor onaangename verrassingen te staan. Zo valt er te lezen dat je voor extra features dient te betalen. En dat je ouder dan 18 jaar moet zijn om je in te schrijven. Het nadeel van Dominican Cupid is dat je op voorhand niet weet voor welke features je dan moet betalen. Je ondervindt dit pas als je die feature wilt doen. Met andere woorden: het is gratis, tot op een bepaald punt. Het is aan jezelf om te bepalen voor welke features je wel of niet wilt betalen.

Online daten. Is dat veilig?

Ja en neen. Daarom is het aangeraden om op voorhand wat onderzoek te doen naar de datingsite waarop je een lidmaatschap wilt aansluiten. Het grote voordeel van Dominican Cupid is dat het een website is van Cupid Media. Dit is een groot concern dat al sinds 2000 websites opstart voor specifieke markten. En daar is Dominican Cupid een van. Door de jaren ervaring weet Cupid Media precies hoe het profielen moet scannen en wie wel of niet toegelaten kan worden op een datingsite. Ook vind je op de website zelf een link naar tips om veilig online te daten. Met al meer dan 400.000 leden en de vele succesverhalen, kun je wel zeggen dat het veilig online daten is via Dominican Cupid.

De hele wereld rond

Van over de hele wereld kun je je inschrijven op Dominican Cupid. Zo lees je bij de succesverhalen dat een Deense man de liefde van zijn leven vond via deze website. Natuurlijk worden enkel de mooiste verhalen gepubliceerd en krijgen de negatieve ervaringen geen aandacht. Misschien ken je iemand bij je in de buurt die al ervaringen heeft met deze website. Lees voldoende reviews en bepaal vervolgens voor jezelf of het iets voor jou is.

 

DominicanCupid screenshot

 

DominicanCupid.com Kosten abonnement

1 maand

€30,98
€30,98

3 maanden

€20,66 p.m.
€20,66 p.m.

12 maanden

€10,33 p.m.
€10,33 p.m.

Gratis

€0,-
€0,-
  • gratis membership

Het goedkoopste DominicanCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Dominican Cupid” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Dominican Cupid actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

DominicanCupid opzeggen en account verwijderen

DominicanCupid Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite DominicanCupid. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden? Geef hieronder jouw reactie!

DomicanCupid Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.1About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑