datingsite parship

Home » Bridge of Love – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites etnisch

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Bridge of Love – Kosten, Review en Ervaringen

 

Via de website van Bridge of Love.com kun je in contact komen met vrouwen uit Rusland die graag een man willen vinden in West Europa. Veel vrouwen die daar wonen hebben een uitzichtloos bestaan en zoeken daarom een man in het westen in de hoop op een betere toekomst. Veel mannen in Rusland drinken veel en zijn daardoor vaak gewelddadig en agressief. Dit is voor vrouwen natuurlijk niet echt een leuk vooruitzicht. Daarom willen ze graag een man vinden die wel goed voor hen is. Maar het probleem is dat veel van de websites die dit soort vrouwen presenteren het niet zo nauw nemen met een eerlijke manier van daten.

De Russische bruiden zijn nep

Hoewel op de voorpagina van Bridge of Love.com een gelukkig bruidspaar prijkt, is dit slechts schijn. De foto’s van de vrouwen die je op deze pagina ziet zijn nep. Het zijn zogenaamd vrouwen die op zoek zijn naar de liefde van hun leven, maar in werkelijkheid zijn het foto’s die willekeurig van het internet zijn gehaald. Het zijn vaak modellen die voor tijdschriften hebben geposeerd. De namen en verhaaltjes die bij de profielen staan zijn verzonnen dor de medewerkers van de website. De vrouwen bestaan niet en je zult er dus ook nooit een ontmoeting mee gaan hebben.

Winstbejag van de websitebeheerders

De beheerders van Bridge of Love.com hebben maar één doel voor ogen en dat is zo veel mogelijk geld verdienen. Voor het leggen van contacten moet je namelijk credits kopen en die zijn ook nog eens niet goedkoop. Voor ieder bericht dat je verstuurt moet je credits inleveren en dat betekent kassa. De antwoorden die je krijgt komen niet van de dame op de foto maar van een operator die waarschijnlijk vermaakt om je gedweep met de dame in kwestie de berichten zit te versturen. Tot een persoonlijke ontmoeting zal het nooit komen, als je daar op zinspeelt zal dit op subtiele wijze worden afgehouden. Dit is het moment om er direct een punt achter te zetten, maar beter is natuurlijk nog om er niet aan te beginnen.

Is deze website de moeite waard?

Als je het bovenstaande hebt gelezen dan weet je eigenlijk het antwoord op deze vraag al. Het is zeker geen aanrader om je in te schrijven op Bridge of Love.com als je op zoek wilt gaan naar een vrouw in Rusland. Als je dat graag wilt dan kun je beter een iets meer betrouwbare datingsite hiervoor raadplegen of het via social media proberen. Want de dames die zich aanbieden op Bridge of Love.com zijn stuk voor stuk nep. Ut reviews blijkt dat zelfs foto’s van kinderen die deze dames zoden hebben afkomstig zijn uit magazines en dus allemaal nep zijn. Het is triest dat er mensen zijn die op zo’n manier proberen hun geld te verdienen, maar kennelijk is er een markt voor. Als jij een serieuze relatie wilt, dan kun je je geluk beter elders beproeven.


Pluspunten van Bridge of Love.com

  • Gemakkelijk aanmelden
  • Foto’s van mooie vrouwen

Minpunten van Bridge of Love.com

  • De website bevat fake profielen van vrouwen
  • De credits voor het versturen van berichten zijn erg duur
  • De website is alleen in het Engels beschikbaar

 

 

Bridge of Love Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Bridge of Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Bridgeoflove.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Bridge of love opzeggen en account verwijderen

Bridge of Love Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Bridge of Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Bridge of Love? Geef hieronder jouw reactie!

 

Bridge of Love Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑