datingsite parship

Home » Singleparents.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites alleenstaande ouders

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Singleparents.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

De website Singleparents.nl biedt een mogelijkheid voor alleenstaande ouders om weer een nieuwe relatie te vinden. Maar ook als je op zoek bent naar een date of alleen vriendschap kun je je aanmelden. Singles zonder kinderen zijn ook welkom, want er zijn uiteraard ook alleenstaanden die zelf geen kinderen hebben maar wel open staan voor een relatie met iemand die kinderen heeft. Naast dat je kunt chatten met andere leden worden er ook events georganiseerd en kun je je bij voorbeeld inschrijven voor reizen voor alleenstaande ouders.

Brede mogelijkheden

Bij Singleparents.nl lijken de beheerders er alles aan te willen doen om een zo breed mogelijk platform te bieden aan alleenstaande ouders die op zoek zijn naar een nieuwe relatie te helpen. Er wordt op de website vermeld dat het lidmaatschap slechts tien euro per jaar kost. Dit is uiteraard een leuke bijkomstigheid, want veel alleenstaande ouders worden met hoge kosten geconfronteerd waardoor kostbare datingsites vaak niet tot de mogelijkheden behoren. De website oogt wel wat druk en rommelig, je moet wel even goed zoeken waar de door jou gewenste informatie te vinden is.

Controle op de geplaatste profielen

Op de website wordt vermeld at de profielen regelmatig op actualiteit worden gecontroleerd. Het is niet geheel duidelijk hoe deze controle plaatsvindt. Op een laagdrempelige website zoals deze komt het helaas nogal eens voor dat profielen allang niet meer actueel zijn omdat iemand gestopt is met zoeken naar een partner. Als je dan reageert is de kans groot dat je in het geheel geen reactie meer krijgt. En dat kan best pijnlijk zijn als je je best hebt gedaan om een persoonlijk bericht te schrijven omdat je serieus geïnteresseerd bent. Nu is dit natuurlijk niet altijd te voorkomen. Ook een website die er een actief controlebeleid op nahoudt kan niet garanderen dat de profielen van members nog actueel zijn.

Alleenstaande ouders zijn soms kwetsbaar

Wanneer je als alleenstaande ouder gaat daten ben je natuurlijk wat kwetsbaarder. Het gaat niet alleen om jou maar ook om je kinderen. Daarom is het idee van deze website op zich wel sympathiek. Door de lage kosten is de website laagdrempelig. Dit maakt soms ook de weg vrij voor mensen met minder goede bedoelingen, dus ook voor Singleparents.nl geldt het devies om op je hoede te zijn bij het leggen van contacten. Zorg dat je iemand zo goed mogelijk kent voordat je voor het eerst afspreekt. Het is vaak beter om je kinderen niet direct met een mogelijk nieuwe partner te confronteren. Maak eerst een afspraak om elkaar beter te leren kennen en stel je kinderen pas voor als je het gevoel hebt dat het serieus is tussen jullie.

 


Pluspunten van Singleparents.nl

  • Datingsite voor alleenstaande ouders
  • Laagdrempelig door laag lidmaatschapsgeld van 10 euro per jaar
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten

Minpunten van Singleparents.nl

  • De website is wat onoverzichtelijk
  • Het menu item “Nieuws” bevat geen informatie
  • De website biedt weinig informatie over de werkwijze

 

 

Singleparents.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Singleparents kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Singleparents actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Singleparents.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Singleparents.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Singleparents.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

SingleParents.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑