datingsite parship

Home » Nextlove – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites alleenstaande ouders

Laatst bijgewerkt op april 3rd, 2017 | door Welke online datingsite?

1

Nextlove – Kosten, Review en Ervaringen

 

Nextlove.com is een website speciaal bedoeld voor alleenstaande ouders. De doelgroep bestaat uit gescheiden ouders maar is ook bedoeld voor ouders die single zijn zonder dat er ooit een huwelijk of relatie is geweest. Dus heb je kinderen en ben je alleenstaand dan kun je je bij deze datingsite aanmelden. De website is wel in het Engels en dus gericht op internationale contacten. De website heeft volgens eigen informatie ruim 20.000 leden. Er wordt ook een bijbehorende app aangeboden, deze is beschikbaar voor zowel Apple (iOS) als Android apparaten.

Gratis inschrijven

Je kunt je gratis inschrijven bij Nextlove.com. De procedure werkt zoals bij de meeste datingsites. Je kiest een unieke profielnaam en uploadt een profielfoto. Dit laatste is niet verplicht, maar de website wijst er op dat de kans op reacties ongeveer 15 keer groter is als je wel een foto aan je profiel toevoegt. Vervolgens kun je in de vrije velden informatie kwijt over wat je van het leven en een relatie verwacht. Wat je dromen zijn en hoe je het leven met je kinderen vorm geeft en invult. Aangezien dit een datingsite is voor mensen met kinderen, is het natuurlijk wel belangrijk dat jij en je toekomstige date dezelfde ideeën hebben over de opvoeding.

Standaardvragen

Aan de hand van een aantal standaardvragen, waarbij je een voorgedrukt antwoord kunt aanklikken of zelf een antwoord kunt formuleren, wordt je profiel aangevuld. Aan de hand van deze antwoorden kunnen mensen selecteren en zo bij voorbeeld bij jou uitkomen als veel punten overeenstemmen met de ingegeven zoekcriteria.

Gratis lidmaatschap

Inschrijven is gratis, maar met een gratis membership kun je niet veel. Je kunt profielen bekijken en een “wink” geven als je iemand leuk vindt. Maar communiceren met andere leden is niet mogelijk. Dit kan pas als je een betaald lidmaatschap neemt. De website vertelt niet wat de kosten zijn, hier kom je pas achter als je je inschrijft en vervolgens je lidmaatschap wilt upgraden naar Er is ook nog een Premium Plus lidmaatschap. Hiermee kun je berichten sturen naar leden die geen betaald lidmaatschap hebben, zij kunnen dan toch op jouw berichten reageren.

Website in het Engels
De website is volledig in het Engels. Dit kan voor sommige mensen een belemmering zijn. Ook kun je voordat je je inschrijft niet zien uit welke landen de leden komen. Als je in Nederland woont en een nieuwe partner in eigen land zoekt, is de kans aanwezig dat je op Nextlove.com geen members vindt die aan dat criterium voldoen. Zolang je niet bent ingeschreven kun je namelijk helemaal niets raadplegen, je ziet alleen en beginscherm en kunt uitsluitend de algemene informatie raadplegen via de knoppen onderaan de website.

 

 


 

Pluspunten van Nextlove.nl

  • Speciaal bedoeld voor alleenstaande ouders
  • Simpele inschrijfprocedure, je kunt dit bij voorbeeld ook doen met je Facebook account

Minpunten van Nextlove.nl

  • De website is volledig in het Engels
  • Het is niet duidelijk of er (veel) Nederlandse members zijn, hier kom je pas achter als je je inschrijft
  • Je kunt met een gratis membership alleen profielen bekijken
  • De prijzen voor een betaald membership zijn niet zichtbaar zolang je niet bent ingeschreven

 

 

NextLove.com kosten abonnement

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

3 maanden

€39,99 p.m.
€39,99 p.m.

6 maanden

€29,99 p.m.
€29,99 p.m.

12 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.

Gratis

€0,-
€0,-
  • Gratis Membership

Het goedkoopste Nextlove abonnement kost €19,99 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van NextLove kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

NextLove actie en korting

Momenteel zijn er geen speciale acties of kortingen.

Meer over deze datingsite

Nextlove opzeggen en account verwijderen

NextLove.com Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite NextLove. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden geef hieronder jouw reactie!

 

NextLove Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemEén Ervaring Nextlove – Kosten, Review en Ervaringen

  1. MM MM says:

    Heb de indruk dat daar veel fake profielen opstaan. Eerste contacten zijn Hi, en dan niks meer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑