datingsite parship

Home » VIP match – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op april 18th, 2018 | door Welke online datingsite?

3

VIP match – Kosten, Review en Ervaringen

 

Wanneer je op zoek bent naar een leuke date, een vriendschap of een nieuwe partner, bezoek dan zeker de datingsite vipmatch.nu. Hier kun je heel gemakkelijk in contact komen met een heleboel interessante singles die net als jij op zoek zijn naar gezelligheid, een goed gesprek of een nieuwe relatie. Je kunt gericht zoeken naar dates in je eigen woonomgeving, maar ook uitreiken naar mensen die verderop in het land wonen. Er zijn zelfs singles uit België aanwezig, dus daten over de grens is zeker ook een aantrekkelijke mogelijkheid als je meer avontuur wilt opzoeken.

Aanmelden kan online

Het is heel gemakkelijk om op zoek te gaan tussen de vele single dames die bij deze datingsite al lid zijn. Je hoeft enkel maar een eigen account aan te maken en je krijgt gelijk toegang tot de vele profielen die hier beschikbaar zijn. Het aanmelden voor een eigen account is geheel gratis en met enkele stappen voltooid. Door aan te geven waarnaar je precies op zoek bent, kun je heel gemakkelijk de profielen doorkijken die hier het meest mee overeenkomen. Door de leuke profielfoto’s die vaak aan de accounts worden toegevoegd, kun je gelijk een indruk van iemand krijgen en zien of diegene een match voor je kan zijn. Uiteraard zul je zelf ook door meerdere dames worden opgemerkt en mogelijk een berichtje ontvangen met de uitnodiging tot verdere gesprekken.

Met App altijd bereikbaar

De service van datingsite VIP match is als app bruikbaar op diverse mobiele toestellen, zoals smartphone of tablet. Zo kun je met iedereen waarmee een verbinding hebt gemaakt, gelijk contact houden, ongeacht waar je bent. Een telefoon neem je immers overal mee naar toe en de app is zo altijd bereikbaar. Zo zijn er geen gezette tijden waarop je met iemand in contact kunt komen, maar zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt heel gemakkelijk op locatie selecteren, waardoor je altijd de singles tegenkomt in de app die het dichtstbij wonen. Een date is dan nog sneller gemaakt. De app is geschikt voor singles in heel Nederland, maar ook leden uit België vinden hun weg naar VIP match.

Betaalde functies

Het aanmelden voor een account bij VIP Match is geheel gratis. Ook het browsen door de profielen brengt geen extra kosten met zich mee. Echter, zodra je in contact wilt treden met een potentiële kandidaat voor een date, zul je wel gaan betalen in de vorm van credits. Je kunt deze credits aankopen en dan inzetten voor de verzonden en ontvangen berichten. Dit helpt je bij het selecteren van de juiste personen om verder mee in communicatie te gaan. Je wilt immers niet betalen voor zomaar een gesprek. Pas wanneer je een zeker idee hebt dat iemand je aanspreekt, zet je de credits in en kun je verder afspreken voor een daadwerkelijk fysieke date.


Pluspunten van VIP match

 • Grootste slaagkans in het vinden van een geschikte match
 • Geschikt voor elke leeftijdsgroep
 • Gratis aanmelden

Nadelen van VIP match

 • Opwaardering naar Premium voor gebruik van chatfunctie
 • Betaalde functies
 • Bevat gefingeerde profielen

 

 

VIP match Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van VIP match kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

VIPmatch.nu actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

VIPmatch Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met VIPmatch. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over VIP match? Geef hieronder jouw reactie!

 

VIP match – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

VIPmatch.nu Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

Anoniem3 Ervaringen - VIP match – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Koen Koen says:

  Bedankt voor jullie reviewsuit ervarngen van andere sites kijk ik altijd eerst of er al reviews zijn. want mijn ervaring is.Al dit soort sites is NEP en alleen uit op je geld.fijn dat er reviews geschreven worden.

 2. bert bert says:

  Je moet echt dom zijn om te geloven dat sommige profielen echt zijn! Een 44 jarige die eruit ziet als werelds mooiste fotomodel. Ja, die zal echt zo wanhopig zijn dat ze via internet een date zoekt….

 3. R.Goldsteen R.Goldsteen says:

  Een waardeloze nep site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑