datingsite parship

datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

RealSingles – Kosten, Review en Ervaringen

 

Realsingles.nl omschrijf zichzelf als een datingsite die zich focust op serieuze singles die een partner, relatie of vriendschap zoeken. Aan de hand van je eigen advertentie ga je op zoek naar een match. In deze advertentie – zie het als een soort van profielpagina – verkoop je jezelf aan de hand van foto’s, audio en / of video. Vervolgens maak je ook een profiel op van jouw ideale partner. Op die manier krijg je voornamelijk de partners die het beste bij jouw eisen / wensen passen. Via de homepage kun je meteen een eigen profiel aanmaken en je vervolgens gemakkelijk aanmelden. Laat de zoektocht maar beginnen!

Gratis lidmaatschap

Wie de voorwaarden grondig doorneemt – alvorens een lid te worden – merkt dat er niets in vermeld staat over een betalend lidmaatschap. Daarom kunnen we ervan uitgaan dat je een gratis lidmaatschap kunt afsluiten. Ook als je gebruik wilt maken van extra diensten hoef je niet te betalen. Althans, dat kunnen we toch opmaken vanuit de voorwaarden. Als je kijkt op de homepage zie je ook de verschillende categorieën van de website. Zo kun je gewoon zoeken, maar ook verschillende blogs van leden lezen. Tevens zijn er muziek, foto’s en video’s aanwezig. Zo breidt realsingles.nl het zoekaanbod nog wat uit. Natuurlijk wordt alles goed gecontroleerd, zodat er geen overtredingen kunnen worden begaan. De mogelijke overtredingen vind je trouwens ook terug in de gebruiksvoorwaarden van realsingles.nl.

Verspreid over Europa

Realsingles.nl doelt op de Nederlandse singlemarkt, maar toch valt er te lezen dat je kunt kiezen uit een netwerk dat zich verspreid over heel Europa. Daardoor kunnen we stellen dat realsingles.nl samenwerkt met andere datingsites. In het privacybeleid staat inderdaad vermeld dat er ook een realsingles.be en een realsingles.eu bestaat. Het netwerk is dus ruim, dus meer kans om je perfecte match te vinden. Iedereen mag zich registreren op realsingles.nl. De enige voorwaarde is dat je ouder bent dan 18 jaar. Realsingles.nl vertrouwt er dan ook op dat je de infofiche naar waarheid invult. Als realsingles.nl ontdekt dat er onwaarheden instaan, kan je account per direct verwijderd worden.

Lidmaatschap opzeggen

Het is mogelijk om je lidmaatschap op elk moment op te zeggen. Als je dit doet, verwijdt realsingles.nl alle informatie over jouw account. Let wel dat het internet ver reikt is, het is dus altijd mogelijk dat er via Google nog iets terug te vinden is over jouw datingverleden op realsingles.nl. Hou hier dus ook rekening mee als je een account aanmaakt en je niet meteen wil gevonden worden door mensen in jouw directe omgeving. Aangezien je je lidmaatschap op elk moment kunt opzeggen, mogen we er nog steeds vanuit gaan dat het volledig gratis is om je te registreren bij realsingles.nl.

Test het uit

Aangezien je je snel en eenvoudig kunt registreren via realsingles.nl, raden we je aan om het uit te testen. Als het je niet zo bevalt, kun je weer even snel je afmelden op de website en je account laten verwijderen.


Pluspunten van RealSingels.nl

  • Gratis Aanmelden
  • Geen vermelding fictieve profielen in algemene voorwaarden

Minpunten van RealSingles.nl

  • Kosten lidmaatschap zijn niet openbaar
  • Geen bekende datingsite / niet erg populair
  • Kans op een relatie zeer klein

 

 

Real Singles Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van RealSingles kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RealSingles.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

RealSingles Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met RealSingles. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over RealSingles.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

RealSingles – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

RealSingles.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.8About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑