datingsite parship

Home » Picturedate – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op september 22nd, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Picturedate – Kosten, Review en Ervaringen

 

Via de website van Picture Date kun je op zoek gaan naar een leuke date of een relatie. De website richt zich op mensen die het leuk vinden om met anderen in contact te komen, in dat kader worden er ook activiteiten georganiseerd, onder andere door leden van de website. De site is niet alleen bedoeld voor het vinden van een liefdesrelatie, je kunt er ook terecht als je alleen vriendschap zoekt. Helaas is de info op de website erg summier, wat de site inhoudt en wat de mogelijkheden zijn komt vooral neer op je eigen vindingrijkheid en fantasie. Je kunt op de startpagina zien hoeveel leden er zijn en hoeveel daarvan op dit moment actief en online zijn. Daarnaast loopt er een teller die aangeeft hoeveel berichten er zijn verzonden en kun je zien hoeveel nieuwe leden zich vandaag hebben aangemeld.

Aanmelden is gratis

Bij Picture Date kun je je gratis aanmelden. Dit doe je door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier op de website. Bij het invullen van je gegevens voor de aanmelding moet je ook een woonplaats kiezen. Helaas zijn niet alle gemeenten in Nederland in de lijst opgenomen en zit er soms niets anders op dan de dichtstbijzijnde plaats te kiezen. Je kunt overigens ook kiezen voor de optie “ergens in Nederland” of “België”. Nadat je bent aangemeld en je hebt ingelogd op je account kun je zoeken in de profielen. Als je nog geen account hebt krijg je bij het ingeven van een zoekopdracht slechts een “preview” te zien van een aantal members. Als je met je account bent ingelogd krijg je alle zoekresultaten te zien die aan de ingegeven criteria voldoen.

Abonnementen

Picture Date berekent kosten voor het versturen van berichten. Hoeveel je hiervoor moet betalen wordt niet duidelijk. Het is zelfs niet duidelijk of er sprake is van een vast bedrag per maand of van het betalen van kosten per bericht. In de algemene voorwaarden worden alle mogelijkheden open gelaten voor het berekenen van kosten. Je ziet pas wat het gebruik van deze website kost als je je account al hebt aangemaakt en als je na het inloggen berichten wilt gaan versturen. Dit heeft als nadeel dat sommige gebruikers afhaken vanwege de kosten en nooit meer inloggen terwijl ze hun account niet verwijderen. Het gevolg is dat er de nodige accounts op deze datingsite te vinden zijn waarop al een jaar of langer niet is ingelogd.

Anoniem daten

Zoals gebruikelijk op datingsites worden ook bij Picture Date je gegevens niet openbaar gemaakt. De andere members zien alleen de door jou gekozen gebruikersnaam, en dat hoeft zeker niet je echte naam te zijn. Je kunt kiezen voor een fantasierijke nickname. Of je bij het contact met andere members uiteindelijk privé gegevens verstrekt is uiteraard je eigen keuze. Als jullie willen afspreken is het vaak wel handig om telefoonnummers uit te wisselen, maar noodzakelijk is dit natuurlijk niet. Als je je identiteit zoveel mogelijk geheim wilt houden, bijvoorbeeld omdat je een relatie hebt en je partner niet weet dat je stiekem aan het daten bent dan is dit in principe mogelijk.


Pluspunten van Picture Date

  • Aanmelden is gratis
  • Zoeken in de profielen is eveneens gratis

Minpunten van Picture Date

  • Het is niet duidelijk hoe de kosten voor het gebruik van de website worden berekend
  • Een deel van de profielen is verouderd

 

 

Picturedate Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Picturedate kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Picturedate.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Picturedate opzeggen en account verwijderen

Picturedate Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Picture Date. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Picturedate.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Picturedate – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Picturedate Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑