datingsite parship

Home » Meetnow.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op november 10th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Meetnow.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Meetnow is een Nederlandse datingsite waar je in contact kunt komen met leuke singles. De belangrijkste reden waarom mensen zich hier inschrijven is het vinden van een partner. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven als je uitsluitend op zoek bent naar een vriendschappelijk contact, maar op de meeste datingsites wordt er wel vanuit gegaan dat het je om een liefdesrelatie te doen is. Je hoeft bij het inschrijven overigens niet direct aan te geven of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Nadat je account is aangemaakt kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en vervolgens kun je in de profielen van aangemelde members van Meetnow zoeken.

Contact leggen

Heb je iemand gevonden met wie je graag in contact wilt komen dan kun je diegene een bericht sturen. Om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken is het wel noodzakelijk dat je een betaald abonnement neemt. De kosten van het abonnement worden niet op de website vermeld. Deze zie je alleen als je bent ingelogd en daadwerkelijk een abonnement wilt afsluiten. Wel wordt in de veel gestelde vragen aangegeven dat een abonnement goedkoper is als je het voor een langere periode afsluit. Zodra je abonnement betaald is kun je berichten sturen naar andere members en berichten die je ontvangt lezen en beantwoorden. De makers van Meetnow geven aan dat ze kiezen voor een betaald abonnement om fakers te weren.

Datingtips

Op Meetnow worden ook datingtips gegeven om van het vinden van een nieuwe liefde een succes te maken. Dit zijn vooral de standaard tips die je eigenlijk overal tegenkomt. Zorg voor een leuke en actuele profielfoto en vul je profiel zo volledig mogelijk in. Wees eerlijk over jezelf, want als je dat niet bent dan val je bij de eerste date al door de mand en zal het zeker niet leiden tot een leuke relatie. Doe jezelf dus niet beter voor dan je bent. Geef ook duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Wil je geen kinderen (meer), houd je niet van rokers of ben je niet van het stappen? Zet dit dan duidelijk in je profiel. Dit voorkomt dat je reacties krijgt van mensen die niet bij je passen.

Waarin onderscheidt Meetnow zich?

Meetnow is een vrij standaard datingsite. Het principe dat wordt gehanteerd wordt door veel andere datingsites ook toegepast. Het voordeel van een vaste abonnementsprijs is wel dat je vooraf weet waar je aan toe bent. In tegenstelling tot het systeem dat veel sites toepassen waar je per bericht betaalt is dit wel overzichtelijker. Of je een leuke partner vindt is natuurlijk afwachten, garanties kunnen niet worden gegeven. Als je via Meetnow iemand ontmoet met wie het contact niet goed verloopt kun je dat de datingsite niet verwijten. Wees hoe dan ook op je hoede en probeer iemand eerst goed te leren kennen voordat je een eerste afspraak maakt.


Pluspunten van Meetnow.nl

  • Inschrijven als member is gratis
  • Je betaalt een vaste abonnementsprijs

Minpunten van Meetnow.nl

  • De uitstraling van de website zou wel beter kunnen
  • De prijzen voor het abonnement worden alleen zichtbaar als je bent aangemeld en ingelogd.

 

 

Meetnow Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van MeetNow kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

MeetNow.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Meetnow Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite MeetNow. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met MeetNow.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Meetnow.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Meetnow.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑