datingsite parship

Home » Lexamore – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op april 8th, 2017 | door Welke online datingsite?

4

Lexamore – Kosten, Review en Ervaringen

 

Deze zustersite van de bekende datingsite Lexa biedt net iets extra’s.

Je kunt ervoor kiezen om gericht te worden gematcht aan andere members. Je kunt je gratis inschrijven en vervolgens word je gevraagd een uitgebreide persoonlijkheidstest in te vullen. Aan de hand hiervan wordt gekeken bij welke andere leden je het beste zou passen. Deze profielen krijg je vervolgens voorgeschoteld om te bekijken. Of je contact opneemt met deze personen bepaal je uiteraard zelf. Ook deze members krijgen jou als match te zien, dus de kans bestaat dat je door één van hen benaderd wordt met een like of een berichtje.

Hoe groot is de kans op succes bij Lexamore?

Het succes van het plaatsen van een oproep op een datingsite hangt ook vooral van jezelf af. Je moet er wel wat voor doen. Op wat voor manier je ook op zoek gaat naar een partner, het zal nooit zo zijn dat de ware ineens voor je opduikt en dat je het in de schoot geworpen krijgt.

Als je iemand vindt via Lexamore zal je er energie in moeten steken om deze persoon beter te leren kennen. En ja, het kan dan gebeuren dat je er na een aantal dagen of weken achter komt dat jullie toch minder goed bij elkaar passen dan gedacht. Het is verstandig om het contact dan stop te zetten. Als je echt het gevoel hebt dat het niets gaat worden is het niet zinvol om er tijd en energie in te blijven steken. Ook voor de ander is het wel zo eerlijk om duidelijk te maken dat een toekomst samen er niet in zit wat jou betreft.

Meer waar voor je geld

Mensen die zich aanmeldden waren in sommige gevallen ook lid bij het “gewone” Lexa, één van de bekendere datingsites in Nederland. Zij zijn van mening dat je bij Lexamore betere matches krijgt. Dit is te verklaren doordat de leden de persoonlijkheidstest moeten invullen aan de hand waarvan je met andere members wordt vergeleken. Dit geeft een beter resultaat dan wanneer je bijvoorbeeld alleen op woonplaats, leeftijd en standaardvoorkeuren wordt gekoppeld. Stel dat je wordt gematcht op basis van woonplaats Utrecht, leeftijd tussen de 30 en 40, blank en niet rokend, dan is de kans groot dat je tientallen matches krijgt. Wordt er daadwerkelijk naar je persoonlijkheid gekeken dan vallen veel mensen af. In veel gevallen betreft deze groep inderdaad personen waarmee je geen relatie zou willen omdat er te veel dingen zijn die niet overeenkomen met jouw wensen en voorkeuren.


Pluspunten van Lexamore

 • Goede matching op basis van een persoonlijkheidstest
 • Gerichter zoeken naar mensen die echt bij je passen
 • Inschrijven is gratis

Minpunten van Lexamore

 • Het abonnement bij Lexamore is duurder dan bij de “gewone” Lexa
 • Succes niet gegarandeerd, het hangt immers af van de interesse van de ander
 • Vooral bedoeld voor het vinden van een vaste relatie, niet zozeer voor een eenmalige date, hoewel je dit punt ook bij de voordelen kunt noemen

 

 

Lexamore Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Lexamore.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexamore.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Kijk voor actuele acties elders op deze website!

Meer over deze datingsite

Lexamore opzeggen en account verwijderen

Lexamore Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Lexamore. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Lexamore.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexamore – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexamore Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.5About the Author

Anoniem4 Ervaringen - Lexamore – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Gert-Jan Gert-Jan says:

  Waardeloze, niet toevoegende website. Je wordt overladen met fake profielen en als je inhoudelijk iets meldt aan de moderator dan krijg je een standaard mail terug. Ten tijde van het schrijven van deze review had ik 7 fake profielen in mijn inbox in nog geen 24 uur! De profielnamen hebben altijd een gmail adres versleuteld in hun naam.
  Ook lexa zelf is niet meer wat het geweest is. ruim 10 jaar geleden betaalde je nog een redelijk bedrag voor het membership. Nu moet je voor iedere extra ‘optie’ betalen. Helaas kom je wat dat betreft bij de concurrerende sites niet beter uit. Nu stop ik met het leegdrinken van mijn fles azijn en ga over op een lekker wijntje, helaas dan wel zonder date….

  • MGTOW MGTOW says:

   De paar vrouwen die zich op een datingsite bevinden moet je niet eens willen als man zijnde. Vaak bewust gescheiden alleenstaande moeders met een groot eisenpakket en een evengroot postuur (volslank noemen ze dat). Je levert je vrijheid en financien in bij een bitchy vrouw die reeds in het bezit is van een brevet van onvermogen en onbetrouwbaarheid.
   En je moet dus ook nog dik betalen om met zulk een vrouw in contact te komen?
   Ga lekker MGTOW.

 2. Marina Marina says:

  Lexamore is zoals Lexa een site die probeert mensen te koppelen,
  Echter waar het op neer komt is dat er flink gemanipuleerd wordt.
  Nep profielen zijn aan de orde van de dag, minimaal 1 maal per 2 weken kom ik er wel 1 tegen op Lexa.
  Bij Lexamore is er een ander fenomeen, daar wordt ik door niet bezochte leden geblokkeerd.
  Dit krijg ik via een mail van Lexamore te horen. In de mail staat dat ik geblokkeerd wordt door een bepaalde persoon, vreemd is dat ik die mannen nooit bezocht heb! Het lijkt wel of dit georkestreerd wordt door Lexamore!
  Ga dus niet meer voor een verlenging!

 3. Peter Peter says:

  Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Lexa. Mijn profiel wordt wel bekeken, maar in bijna een maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Ook al stuur ik de dames die zogenaamd het beste bij mij matchen een bericht krijg ik geen enkel reactie terug. Wat helemaal vreemd is is dat iedere dag rond 7 uur ’s ochtends mijn profiel bekeken wordt. Daarnaast lijken er amper vrouwen online te zijn, is de zoekfunctie erg beperkt en zijn de opties voor het aangeven hoe je bent en waar je van houdt erg beperkt. Ik raad deze site daarom aan niemand aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑