datingsite parship

Home » HappyPancake – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op april 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

4

HappyPancake – Kosten, Review en Ervaringen

 

Happy Pancake is een gratis datingsite en dat is redelijk uniek. Happy Pancake bestaat al langer in een aantal Scandinavische landen zoals Finland en Zweden en is daar erg populair. De gedachte achter het gratis aanbieden van dating is dat liefde volgens de oprichters altijd gratis moet zijn. Je kunt dus niet alleen een gratis profiel aanmaken op deze datingsite, ook het contact leggen met iemand die je graag beter wilt leren kennen is gratis. Deze datingsite wil ook duidelijk een tegenhanger zijn van populaire datingapps die vaak uit zijn op vluchtige contacten.

Een account aanmaken op Happy Pancake

Een account aanmaken op Happy Pancake is erg eenvoudig. Het wordt aangeraden om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Hierdoor kun je gericht zoeken en kunnen er matches aan je worden voorgesteld die goed aansluiten bij je wensen. Op deze manier voorkom je dat je eindeloos moet zoeken in grote hoeveelheden profielen waarvan het merendeel je zeer waarschijnlijk niet aanspreekt. Natuurlijk is het aan te bevelen om een foto bij je profiel te plaatsen. Profielen zonder foto krijgen doorgaans veel minder reacties. Door zo veel mogelijk over jezelf te vertellen maak je je profiel aantrekkelijk voor andere bezoekers. Alle nieuw aangemelde profielen worden gecontroleerd voordat ze online worden gezet. Zo wordt getracht om het plaatsen van nep profielen zoveel mogelijk te voorkomen.

Laagdrempelige datingsite

Happy Pancake is een laagdrempelige datingsite omdat er geen kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik. Dit heeft wel een risico, want ook mensen met minder goede bedoelingen zullen hier graag een account aan willen maken om een nieuw “slachtoffer” te vinden. Wees dus alert als je met iemand in contact komt die na enkele berichtjes om geld gaat vragen. Vaak wordt hiervoor een zielig verhaal opgehangen over een zieke moeder, een kapotte wasmachine of een kind dat niet mee kan op schoolreisje omdat er geen geld voor is. Als je vervolgens zo goed bent om te betalen is de kans groot dat er meer verzoeken volgen. Op deze manier zijn al heel wat goedgelovige singles op zoek naar echte liefde flink opgelicht.

Veilig online daten met een gratis datingservice

Je kunt heel goed veilig daten als je gebruik maakt van een gratis datingsite zoals Happy Pancake. Het is een kwestie van goed opletten en je gezonde verstand gebruiken. Ga niet in op contacten in het buitenland, tenzij je graag een relatie wilt met iemand die op enkele uren vliegen van je vandaan woont. Ga niet in op verzoeken om geld of dramatische verhalen. En als je al wilt helpen, ga dan zelf naar de persoon toe om te zien of datgene wat er wordt verteld echt waar is. Dat is misschien niet zo romantisch, maar op deze manier voorkom je wel dat je wordt bedrogen. Het is sowieso niet handig om iemand die je nog nooit hebt ontmoet en waarmee je pas kort in contact bent geld te gaan sturen. Als ie elkaar langer kent is het natuurlijk een andere situatie.


Pluspunten van Happy Pancake

 • Inschrijven is gratis
 • Het gebruik van de website is volledig gratis
 • De website is beschikbaar in het Nederlands

Minpunten van Happy Pancake

 • Een gratis datingsite kan mensen met slechte bedoelingen aantrekken

 

 

HappyPancake Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van HappyPancake.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

HappyPancake.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

HappyPancake opzeggen en account verwijderen

Happy Pancake Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Happy Pancake. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over HappyPancake? Geef hieronder jouw reactie!

 

HappyPancake – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?
Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.7About the Author

Anoniem4 Ervaringen - HappyPancake – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW MGTOW says:

  Even rondgekeken. Nauwelijks tot geen ingeschreven vrouwen. Terwijl het concept heel aardig is. Zodra iets gratis is dan is het niet exclusief genoeg voor de dames. Helaas zodra er betaald moet worden zijn het de mannen die betalen. Vrouwen kunnen passief afwachten.

 2. dater dater says:

  Niet doen

 3. Mike Mike says:

  Niet doen. Die gasten van hoc is arrogant qua opmerking.
  Zou singlesplace.nl doen. Geen gezeik meer.
  Als ik n cijfer zou geven de is het een 3. Bagger site

 4. Mike Mike says:

  Niet doen. Ik Raad dat ten zeerste af. Die supportgedoe.nl die is arrogant.
  Singlesplace.nl is een goeie. Geen gezeik enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑