datingsite parship

Home » DatingDirect.com – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 8th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

DatingDirect.com – Kosten, Review en Ervaringen

 

 

Dating Direct is geen zelfstandige datingsite, het is een overkoepelend bedrijf waaronder verschillende datingbedrijven in Europa vallen. Want als je even omlaag scrolt op de website zie je onder andere een linkje naar “Dating in Nederland”. Wanneer je daar op klikt kom je uit bij de welbekende datingsite Lexa.nl. Je kunt je bij Dating Direct wel op de website aanmelden, maar je gegevens komen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid onder meer op Lexa.nl terecht. De website vermeldt dit wel, in de kleine lettertjes en ook nog eens in het Engels. Maar de gemiddelde bezoeker zal dit wellicht niet opvallen. Zeker omdat er niet echt duidelijk op gewezen wordt.

Jouw gegevens op meerdere datingsites

Er zijn meer datingsites die dit principe toepassen. Soms wordt het wel openlijk vermeld. Het wordt dan als positief punt gebracht. Je gegevens staan op meerdere datingsites dus de kans dat je iemand vindt wordt ook groter. Dat is natuurlijk waar. Maar het komt wel vreemd over als iemand je benadert vanwege je profiel en diegene op een heel andere datingsite zit dan waar jij je had ingeschreven. En het is al helemaal vreemd als je daar gaat kijken en je eigen profiel tegenkomt. Hoewel het misschien niet netjes is om zo met privé gegevens om te gaan, wordt het wel vermeld en had je het als gebruiker dus moeten of kunnen weten. Iets om goed over na te denken voordat je je op een datingsite aanmeldt. Bij Dating Direct is het overduidelijk dat ze volgens dit principe werken. Geen probleem, mits je het als gebruiker maar vooraf weet.

Wil je internationaal daten?

Voordat je je inschrijft op Dating Direct kun je je afvragen of je internationaal wilt daten. Je krijgt dan wellicht reacties van mensen die niet in Nederland wonen. Als je je internationale vriendenkring wilt uitbreiden is dat misschien leuk. Maar als je een partner zoekt die in jouw regio woont dan is het wellicht wat te hoog gegrepen en kun je beter je heil zoeken bij een puur Nederlandse datingsite. Dating Direct is meer bedoeld voor mensen die breed willen zoeken en niet zo zeer op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Het is meer een platform voor internationale vriendschappen. Inschrijven is gratis, maar als je van alle diensten gebruik wilt maken moet je daarvoor abonnementsgeld betalen. Hoeveel wordt pas duidelijk als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd.

Bewaak je privacy online

Het is op het internet altijd belangrijk om je privacy goed te bewaken. Maar zeker als het om dating gat is het van belang om hier goed op te letten. Deel dus niet te snel privé gegevens met iemand die je nog niet goed kent. Geef niet zomaar je adres of telefoonnummer. Jullie kunnen online met elkaar mailen of chatten en elkaar zo eerst beter leren kennen. Als je van plan bent om een ontmoeting af te spreken, doe dit dan de eerste keer op neutraal terrein en bij voorkeur op een plaats waar meer mensen zijn, zoals een horecagelegenheid. Als het echt klikt tussen jullie is het vroeg genoeg om verdere informatie met elkaar te delen.


Pluspunten van Dating Direct

  • Gratis aanmelden
  • Grote database beschikbaar

Minpunten van Dating Direct

  • Je gegevens worden doorgelinkt naar andere datingsites
  • De kosten van full membership zijn niet vooraf duidelijk

 

 

DatingDirect Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van DatingDirect kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

DatingDirect.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Dating Direct Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met DatingDirect. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over DatingDirect.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

DatingDirect.com – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

DatingDirect.com Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑