datingsite parship

Home » Dateplanet – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op december 8th, 2018 | door Welke online datingsite?

1

Dateplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 

Via de datingsite Dateplanet kun je eenvoudig op zoek naar een date bij jou in de buurt. Online daten wordt nog steeds populairder en is voor veel mensen inmiddels dé manier om een leuke date te vinden of zelfs een serieuze relatie op te bouwen. Als je niet vaak uitgaat of daar in jouw omgeving niet veel mogelijkheden voor zijn dan is internet daten een prima manier om contacten te leggen. Het grote voordeel is dat je iemand via de chat eerst een beetje kunt leren kennen om te zien of het de moeite waard is om een afspraak te maken om elkaar in het echt te ontmoeten.

Een account aanmaken

Een account aanmaken doe je door op de button ‘registreren’ te klikken. Om je te registreren moet je een inlognaam invoeren, je geslacht, je geboortedatum, een geldig e-mailadres en een wachtwoord. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail. Zodra je op de link in deze mail klikt is je registratie bevestigd en kun je op de website inloggen. Vervolgens kun je in de profielen zoeken naar leuke mensen die je graag wilt leren kennen. Wat wel een nadeel is van Dateplanet is dat de homepage maar heel weinig laat zien van hoe de website in elkaar zit. Er is alleen een startscherm met een paar pop-up menu’s die bovendien niet heel erg opvallend worden weergegeven.

Betaald lidmaatschap

Om berichten te kunnen versturen moet je een betaald lidmaatschap aangaan. Hiervoor zijn drie prijsklassen beschikbaar, namelijk per maand, per half jaar of per jaar. Uiteraard wordt een lidmaatschap per maand goedkoper als je voor een langere periode kiest. Maar direct lid worden voor een jaar voor een bedrag van rond de 120 euro is wel een investering waar velen waarschijnlijk even over na moeten denken. En € 29,99 voor een maand is ook best veel geld als je totaal niet weet wat je daarvoor kunt verwachten. Naast het lidmaatschap kun je ook nog Diamanten kopen. Door een Diamant in te zetten komt je profiel bovenaan de zoekresultaten van andere members. Maar wat je hier voor voordeel van hebt is natuurlijk niet duidelijk. De website vermeldt bijvoorbeeld niet hoeveel members er zijn en hoeveel actieve leden ze hebben. Dus als je pech hebt maak je een account aan, betaal je voor het VIP lidmaatschap en zet je Diamanten in zonder dat dit ooit wat oplevert.

Is inschrijven de moeite waard?

Of inschrijven bij Dateplanet voor jou de moeite waard is moet je natuurlijk zelf beoordelen. Feit is dat de site weinig info biedt en dat je veel pas kunt ontdekken als je een account hebt aangemaakt. Maar het aanmaken van een account is gratis en kun je ook weer verwijderen. Je kunt dus een profiel aanmaken om op de site rond te kijken. Als het je niet bevalt kun je het account probleemloos weer wissen zonder dat je ergens aan vast zit. Er staat nadrukkelijk op de website vermeld dat er geen discussies worden gevoerd over betalingen en het eventueel terugbetalen van lidmaatschap. De website is echter wettelijk verplicht om een bedenktermijn van 14 dagen in acht te nemen. Als je daarna besluit geen gebruik te maken van de diensten en deze ook niet hebt gebruikt dan moet het bedrijf eventueel betaalde abonnementsgelden terugbetalen, ongeacht wat er op de site wordt vermeld.


Voordelen van Dateplanet

  • Je kunt gratis een account aanmaken
  • Een makkelijke manier om een date te vinden in je naaste omgeving
  • Je kunt je profiel extra in de spotlights zetten voor meer reacties

Nadelen van Dateplanet

  • Erg weinig informatie op de website
  • Relatief hoge kosten voor betaalde toegang, zeker als je ook Diamanten wilt inzetten
  • Geen duidelijkheid over het aantal (actieve) leden voordat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd

 

Dateplanet.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Dateplanet.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Dateplanet actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze website.

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Dateplanet ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Dateplanet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Dateplanet.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 


About the Author

AnoniemEén Ervaring Dateplanet – Kosten, Review en Ervaringen

  1. Kroon Kroon says:

    Heb dateplanet uitgetest. In korte tijd ben ik er achter gekomen dat deze hele site nep is!! Trap er niet in!! Heb gerichte vragen gesteld, maar echt antwoord kreeg ik niet op mijn vragen. Ook wilde elke gebruikster een foto van mij hebben. Ik zei, dat ze dan mij hun mailadres aan mij kunnen geven. Ja, je raadt het al. Ik kreeg het niet. Ik kreeg als antwoord, dat ze niet op een blinddate willen gaan. De eigenaar van die site wil gewoon, dat je via de site een foto opstuurt. Je raadt het al. Daar zijn kosten aan verbonden. DEZE SITE DATEPLANET.NL IS EEN GROTE NEPSITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑