datingsite parship

datingsites

Laatst bijgewerkt op augustus 30th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

DateMetElkaar – Kosten, Review en Ervaringen

 

Via de datingwebsite DateMetElkaar kun je volgens de informatie op de homepage snel en gemakkelijk in contact komen met andere singles voor een serieuze relatie of een leuke date. Ben je op zoek naar ware liefde of wil je gewoon een leuk afspraakje, dan kun je daarvoor terecht op DateMetElkaar. Een profiel aanmaken is erg eenvoudig en kun je gratis regelen. Nadat je toegang hebt via je account kun je je profiel aanvullen met een foto en informatie over jezelf. Door een foto te plaatsen vergroot je de kans op reacties van andere leden. Als je bent ingelogd kun je onbeperkt zoeken in de profielen van de members. Zo kun je onder andere op zoek gaan naar singles bij jou in de buurt. Dit maakt het maken van een afspraak natuurlijk een stuk gemakkelijker dan wanneer iemand aan de andere kant van het land woont.

Verstuur en ontvang berichten

Je kunt als je geregistreerd member bent berichten versturen en ontvangen naar en van andere members. Om dit te kunnen doen is het noodzakelijk om credits te kopen. Hiermee waardeer je je lidmaatschap op naar premium. Deze credits kun je online kopen zodra je bent ingelogd op je account. De prijzen van de credits worden niet vermeld op de website en evenmin in de algemene voorwaarden. Je ziet de prijzen alleen als je bent ingelogd. Het is voordeliger om een grotere bundel met credits te kopen omdat je dan per saldo goedkoper uit bent. Wel moet je er rekening mee houden dat je eenmaal gekochte credits niet aan iemand anders kunt overdragen en je kunt ze ook niet teruggeven in ruil voor geld. Als je besluit om je account te verwijderen verlies je automatisch ook je credits.

Snel en afspraak maken

Vaak werkt het het beste om snel een afspraak te maken als je iemand leuk vindt. Eindeloos lang blijven chatten of mailen zal het proces van elkaar leren kennen alleen vertragen. Als jullie beiden het gevoel hebben dat het goed zit, dan is er geen bezwaar om een afspraak te maken om elkaar te ontmoeten. Een eerste afspraakje maak je bij voorkeur op neutraal terrein. Ga bijvoorbeeld gezellig uit eten, naar de film of naar een theatervoorstelling.

Zowel fictieve als fysieke profielen

In de algemene voorwaarden wordt vermeld dat een deel van de profielen fictief zijn en uitsluitend dienen voor entertainment. Met deze profielen is het uiteraard niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken, je kunt alleen chatberichten uitwisselen. De website ziet deze fictieve profielen niet als nep profielen, want op de site wordt nadrukkelijk aangegeven dat nep profielen worden geweerd en dat gebruikers altijd bij het beheer kunnen melden dat een profiel naar hun idee nep is. Als je op zoek bent naar een date dan wil je natuurlijk in contact komen met een “echt” persoon. Je komt er snel achter of een profiel fictief is, doordat voorstellen om elkaar te ontmoeten of op een andere manier in contact te komen, bijvoorbeeld door te bellen, worden afgehouden. Als het je alleen om het entertainment te doen is, bijvoorbeeld omdat je wat spanning in je leven zoekt, dan is chatten met een fictief profiel natuurlijk geen bezwaar.


Pluspunten van DateMetElkaar

  • Gratis aanmelden
  • Geen maandelijkse abonnementskosten

Minpunten van DateMetElkaar

  • Er wordt deels gebruik gemaakt van fictieve profielen
  • Geen duidelijkheid over de kosten van credits zolang je niet bent ingelogd

 

 

DateMetElkaar Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van DateMetElkaar.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

DateMetElkaar.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

DateMetElkaar opzeggen en account verwijderen

DateMetElkaar Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met DateMetElkaar. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over DateMetElkaar.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

DateMetElkaar – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

DateMetElkaar Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑