datingsite parship

Home » Appmetmij.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 15th, 2017 | door Welke online datingsite?

10

Appmetmij.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

De naam van deze datingwebsite is op zich al misleidend, want van appen is geen sprake. Als je onder “appen” tenminste verstaat dat je via Whatsapp of een vergelijkbare dienst op je mobiele telefoon berichten kunt versturen naar andere gebruikers. Want daarvan is geen sprake. Je kunt als je bent aangemeld en in het bezit van credits, berichten via de website versturen naar andere members. De site suggereert dat je via hen in contact kunt komen met mensen die je anders nooit zou hebben ontmoet omdat je immers hun mobiele telefoonnummer niet hebt. Tja, dat is wel erg simpel geredeneerd. Want ook voor Appmetmij.nl geldt: voor niets gaat de zon op.

Berichten versturen met credits

Natuurlijk kun je je bij Appmetmij.nl gratis aanmelden. Dat kan bij zo ongeveer iedere online datingservice. Maar na het aanmelden wil je natuurlijk contacten gaan leggen en dan gaat de kassa rinkelen. Je kunt wel wat gratis credits verdienen door je profiel volledig in te vullen, maar hier bene je al snel doorheen. En dan zit er niets anders op dan betaalde credits te kopen die je “heel eenvoudig” via iDeal kunt betalen. Het is echter de vraag of je investering ook daadwerkelijk wat op gaat leveren.

Profielen op Appmetmij.nl

Hoewel het niet letterlijk wordt gezegd, is het wel duidelijk dat er op Appmetmij.nl gebruik wordt gemaakt van fake profielen. De foto’s van de dames die op de homepage gepresenteerd worden zeggen wat dat betreft al genoeg. Ook het feit dat er uitsluitend dames worden getoond is al suggestief. Kennelijk is Appmetmij.nl er uitsluitend op uit om alleenstaande mannen te “lokken” en geen dames. Dat geeft natuurlijk al te denken. Een legitieme datingsite zal er toch op zijn minst bij gebaat zijn als er zich zowel dames als heren aanmelden. Bovendien staat in de algemene voorwaarden van Appmetmij.nl onder andere het volgende: Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de website aan te ban om zo de gebruiksbeleving te verhogen. Zo kun je inderdaad op een nette manier beschrijven dat je gebruik maakt van nep profielen. Met deze personen is een echte afspraak natuurlijk nooit mogelijk, dus als je daar op uit bent dan weet je bij voorbaat al dat de kans zeer groot is dat je wordt bedrogen.

De kans op een teleurstelling is groot

Alles bij elkaar opgeteld is de kans vrij groot dat je via Appmetmij.nl niet de liefde van je leven gaat vinden. De kans dat je teleurgesteld wordt is erg groot. Een review op het internet vermeldt dat de schrijver het inschrijven bij deze datingsite zelfs maar achterwege heeft gelaten nadat hij de website had bekeken en de informatie had gelezen. Als je graag foto’s van schaars geklede dames bekijkt is deze website volgens deze persoon nog wel de moeite waard, maar verder kun je Appmetmij.nl beter links laten liggen.

 


Pluspunten van Appmetmij.nl

 • Aanmelden is gratis
 • Leuk om te chatten met dames

Minpunten van Appmetmij.nl

 • De website maakt op grote schaal gebruik van fake profielen
 • Het versturen van berichten is niet gratis, hiervoor moet je credits kopen

 

 

Appmetmij.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van “App met Mij” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

AppMetMij actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Appmetmij.nl opzeggen en account verwijderen

Appmetmij.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Appmetmij.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Appmetmij.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Appmetmij.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Appmetmij.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

Anoniem10 Ervaringen - Appmetmij.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Daan Daan says:

  Beste lezers. Niet aan beginnen !! Veel nepprofielen zoals bv Trees uit Groningen. Daar ben ik in gestonken. Ga gewoon naar een transparante en eerlijke datingsite zoals Relatieplanet oid. Fakeprofielen zijn bedoeld om je aan het lijntje te houden en meer credits te kopen. Groeten van Daan.

 2. Jan Jan says:

  Het is een nep site. Er zijn geen echte vrouwen hier en alles is met fake profielen. Dus bespaar je geld en ga ergens anders heen. Heeft mij genoeg gekost.

 3. Stephan Stephan says:

  Ik heb een aantal dingen gelezen en gehoord hier en daar. Maar toch wilde ik het met mijn eigen ogen zien. Ik heb wat dingen gevraagd waar we het weken geleden over gehad hebben, en daar kon ze gewoon antwoord op geven. Er waren wel wat dingetjes waardoor ik ging twijfelen. Maar uit eindelijk (zonder echte verwachtingen eerlijk gezegd) stond ik te wachten op de plaats waar we hadden afgesproken. Op het moment dat ik haar gezicht zag, was mijn leven compleet. Heel erg jammer dat er mensen zijn die dit niet zo ervaren. Maar ik wil wel zeggen dat ik nog steeds heel erg gelukkig ben met mijn meisje, en ik hoop dat dit voor iedereen zo kan zijn.

 4. LoveUtender LoveUtender says:

  Pure fake,
  men probeert je lang aan de praat te houden. Je maakt je grais credits op zodat je de corrspondentie via de gekochte credits ka voortzetten. kan je veel geld kosten en weinig opleveren

 5. GLITH GLITH says:

  Niet lid worden van deze site, na €80,00 aan app tegoed op 26-02-2018 = toegoed voor 40 BERICHTJES gevraagd om foto van de ander met mijn naam erop, dit krijg je niet omdat ze niet kunnen bewijzen dat de persoon die de berichtjes typed ook diegene van de fotos en profiel is. Je zal NOOIT een afspraak hebben. Beter kan je gewoon naar de kroeg gaan of een vrouw op straat aanspreken. Die kans op een date is nog hoger!

 6. jack jack says:

  met jack app me is een nep site heb hem geprobeerd maar werd voortduren aan het lijntje gehouden vind de site heel duur twee euro vijftig per bericht gewoon helemaal nep voor zon dure site had ik wel meer verwacht

 7. Marcel Marcel says:

  Ik was zelf ook wat terughoudend na het lezen van bepaalde recensies maar heb mij daar alsnog aangemeld. Ik ben daar ook wel duidelijk in geweest naar de dame met wie ik contact had en zij had daar ook begrip voor, maar ik kon haar ook begrijpen dat ze niet gelijk prive gegevens wilde uitwisselen. Na een maand, waarin we elkaar toch wel goed hebben leren kennen, hadden wij een afspraak gemaakt met elkaar en mijn account nu gesloten daar omdat we elkaar nu regelmatig zien en het allemaal heel goed klikt tussen ons. Dus geen probleem met de site of wat dan ook maar begrip van beide kanten en dan kom je een stuk verder. Volg je gevoel heren, dat zegt je veel meer.

 8. Meike Meike says:

  Na het artikel te hebben gelezen op RTL nieuws vond ik het wel even fijn om te laten weten dat ik na een half jaar zoeken mijn droomman heb gevonden. Ik wil er ook even over kwijt dat de keerzijde van dat artikel is dat leuke mannen met wie je een klik hebt ineens niets meer van zich laten horen of je dwingen om je een telefoonnummer te geven terwijl je ze nog helemaal niet kent. Gelukkig vond ik iemand die geduld had en volgend jaar verwachten we ons eerste kindje samen. Juist een goede ervaring dus!

 9. Wendy Wendy says:

  Ik heb ongeveer een maand gebruik gemaakt van deze datingsite en ik vond het vooral erg fijn dat je betaalt per bericht en niet aan een abonnement van 3 maanden vast zit ofzo. Ik heb 2 dates gehad waarvan eigenlijk alleen de laatste een “blijvertje” was en die zit nu naast me op de bank haha. Wij hebben dus een hele leuke ervaring met deze site! Aanradertje 🙂

  • sweetboy sweetboy says:

   Hallo goedeavond wendy ik wou je graag een vraag stellen ik ben zelf in contact met een dame nu op app met mij.nl .Maar kan jij me vertelen hoe merk je dat het een echte profile is of een nep profile of ben jij geen nep profile tegen gekomen mijn naam is Nel ik heb binnen kort een afspraak met deze dame alleen ik twijfel dat het geen nep profiel is na het lezen van bepaalde berichten en de rtl advertentie jou advies graag Gr.Nel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑