Home / DatingContacten – Kosten, Review en Ervaringen
DatingContacten logo

DatingContacten - Kosten, Review en Ervaringen

Het vinden van een leuke date dat is niet altijd makkelijk en jij zal ook graag met leuke mensen in contact komen die echt goed bij je passen. Er zijn tegenwoordig veel datingsites te vinden op het internet en het kan dan ook lastig zijn om een goede datingsite te vinden. Wat belangrijk is bij een datingsite dat is dat die duidelijk is. Je wilt van de leden een goed beeld krijgen want dan pas kun je zien of het lid goed bij je past. De website van Datingcontacten is duidelijk en laat je leuke leden zien die allemaal op zoek zijn naar een leuke man of vrouw om een date mee te hebben. 

DatingContacten
1 Ervaring
2.6
Beoordeling 2.6

Wat de website zo goed maakt dat is dat deze die al de leden laat zien voor je ingeschreven staat. Op de homepage is een zoekfunctie te vinden en daar kun je aangeven of je op zoek bent naar een man of een vrouw en ook kun je laten weten in welke leeftijdsklasse je op zoek bent naar iemand. Verder is het dan zo dat je ook nog aan kunt geven in welke provincie deze persoon woont. Het is aan te raden om eerst bij je in de eigen omgeving naar een leuke date te zoeken.

Spreek af bij jou in de buurt!

Het is ook zo dat leden van een datingsite het liefste afspreken met mensen die niet te ver bij ze vandaan wonen. Dit is omdat ze dan niet te ver hoeven te reizen. De eerste date die zal je waarschijnlijk niet bij iemand thuis hebben en je zal dan bij elkaar in de buurt willen afspreken. Ga dan ook eerst in je eigen provincie kijken en zien of daar iemand is waar je wel graag contact mee zou willen hebben.

Dagelijks nieuwe profielen

Dit is een datingsite die dagelijks vele nieuwe leden heeft en dit betekent dat je ook steeds weer nieuwe contacten op zal doen. Toch is het waarschijnlijk dat je niet lang ingeschreven staat bij deze datingsite. Dit is niet omdat deze datingsite niet goed is maar meer omdat je hier al snel in contact komt met mensen die goed bij je passen. Bij een profiel zie je niet alleen een duidelijke foto staan maar is ook de burgerlijke staat te zien. Verder kun je lezen over de levensstijl en is het mogelijk om te zien waar deze persoon belangstelling voor heeft.

Deel je belangstellingen

Ben je op zoek naar iemand die net als jij van muziek houdt of die graag een boek leest dan kun je deze personen op deze website vinden. Wanneer je een belangstelling deelt dan wordt het ook een stuk makkelijker om het eerste bericht te sturen. Je kunt dan vertellen over de belangstelling die je deelt en dit maakt het gesprek een stuk makkelijker. Het is dus helemaal niet lastig om met mensen in contact te komen die je interesse hebben. De kans is dan ook groot dat je al snel een leuke date af hebt gesproken en dat je dan misschien wel de liefde van je leven ontmoet.

 

DatingContacten screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij DatingContacten?

De goedkoopste credits kosten €0,04 per credit bij aanschaf van 4236 credits. Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven

De actuele prijs van “Dating Contacten” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van DatingContacten.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Mogelijk entertainent profielen aanwezig
  • 2.3
   Populariteit
  • 2.7
   Gebruikersgemak
  • 2.1
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.6 Gemiddeld
   Totaalscore

  DatingContacten.nl FAQ

  Hoe kan ik DatingContacten.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingcontacten.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van “Dating Contacten” account.

  DatingContacten.nl opzeggen

  Dating Contacten account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van DatingContacten.nl en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de linker bovenzijde van de pagina met de “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn instellingen”. Scroll vervolgens geheel naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op DatingContacten.nl!

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “DatingContacten – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for ejpmeinona ejpmeinona schreef:

   deze website is bij Rambam in beeld gekomen dat het allemaal nep is.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties