Home / Dating Concurrent – Kosten, Review en Ervaringen
Dating Concurrent logo

Dating Concurrent - Kosten, Review en Ervaringen

We zijn allemaal op zoek naar de liefde van ons leven en we hopen deze ook allemaal snel te vinden. Tijdens het uitgaan op zoek gaan naar een leuke date dat is een mogelijkheid maar dit kun je niet dagelijks doen. Daarom is het online daten een uitkomst. In dit artikel willen wij je meer vertellen over de website van Datingconcurrent. Dit is een zeer uitgebreide en duidelijke datingsite waar je makkelijk en snel in contact kunt komen met leuke mannen en vrouw.

Dating Concurrent
2
Beoordeling 2

Zoals de website zelf al aangeeft kan deze datingsite ervoor zorgen dat de liefde in je leven wordt gebracht. Bij de meeste datingsites dien jij je eerst in te schrijven voor je kunt zien welke leden er allemaal aanwezig zijn. Dat is bij Datingconcurrent niet het geval. Hier zie je meteen op de homepage de zoekfunctie al staan en daar kun je dan aangeven waar je naar op zoek bent. Uiteraard kun je laten weten of je op zoek bent naar mannen of vrouwen maar het is ook mogelijk om mensen in een bepaalde leeftijdsklasse te zoeken en daarbij kun je dan ook nog de leden in een bepaalde provincie weergeven.

favorietenlijstje datingconcurrent.nl

De leden die je dan ziet die kun je aanklikken en je ziet dan meteen veel informatie. Dit is dan een duidelijke foto en daarbij zie je ook wat de burgerlijke staat van deze persoon is. Hier kun je zien of deze persoon gescheiden is en ook kun je zien wat de hoogst genoten opleiding is. Verder zijn dan de belangstellingen van de leden te zien. Vind je een lid leuk dan heb je de mogelijkheid om deze toe te voegen aan je favorieten. Bij je favorietenlijstje zie je dan al snel alle leden staan die je interesse hebben en deze kun je dan op een makkelijke manier een bericht sturen.

Een datingsite voor iedereen

Dit is een datingsite die voor iedereen geschikt is en het maakt dan niet uit wat je opleidingsniveau is. Wij willen je aanraden om goed bij de belangstellingen van de leden te kijken. Hier zie je de hobby’s van deze personen staan en zo krijg je een goed beeld van een persoon. Misschien zie je wel belangstellingen staan die ook jouw interesse hebben en dat kun je dan vermelden in je bericht. Het wordt op deze wijze dan een stuk makkelijker om een contact tot stand te brengen.

Stuur een flrirt!

Als jij niet zo goed bent in het schrijven van berichten dan is daar ook iets voor gevonden. Wat je dan zou kunnen doen dat is het sturen van een flirt. Dit kun je doen door op het hartje bij een lid te klikken. Het lid krijgt dan een melding dat je hem of haar leuk vindt zonder dat jij een bericht hoeft te schrijven. Toch kan het wel beter zijn om voor een bericht te kiezen. Dit is persoonlijker en de kans dat je dan een reactie krijgt die is groter. Probeer het zelf maar eens en schrijf je gratis in bij Datingconcurrent. Dit is een beslissing waar je geen spijt van zal krijgen.

Dating Concurrent screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij DatingConcurrent?

De goedkoopste credits kosten €0,04 per credit bij aanschaf van 4236 credits. Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven

De actuele prijs van “Dating Concurrent” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Datingconcurrent.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Maakt gebruik van fictieve profielen
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Dating Concurrent FAQ

  Hoe kan ik Dating Concurrent opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingconcurrent.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van “Dating Concurrent” account.

  Dating Concurrent opzeggen

  DatingConcurrent.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van DatingConcurrent en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de linker bovenzijde van de pagina met de “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn instellingen”. Scroll vervolgens geheel naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op DatingConcurrent.nl!

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties