Home / Datingbord - Kosten, Review en Ervaringen
Datingbord logo

Datingbord - Kosten, Review en Ervaringen

Datingbord verschilt van de andere bekende spannende datingsites. Op Datingbord kunnen leden contactadvertenties plaatsen. Via deze advertentie kun jij jouw wensen kenbaar maken.

datingbord.nl
105 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Tijdelijk gratis aanmelden!

Momenteel is het geheel gratis om je aan te melden bij datingbord. Nadat je enkele gegevens heb ingevuld kun je gebruik maken van deze datingsite en op zoek gaan naar een spannende date. Doordat registreren nu tijdelijk geheel gratis is kun je eenvoudig een goed beeld krijgen van de datingsite voordat je besluit om credits te kopen. Aanmelden is dus geheel gratis, en verplicht te tot niks! Datingbord is geschikt voor zowel desktop, mobiele en tablet. Je kunt je gratis aanmelden en een bericht plaatsen. Iedereen kan zonder zich aan te melden de berichten bekijken!

Echte profielen

De profielen op datingbord worden naar eigen zeggen één voor één handmatig gecontroleerd. Daardoor is de kans op fake accounts geminimaliseerd. De kans op een betrouwbare echte date bij jou in de buurt is dan ook groter, dan wanneer je op een datingsite zit met enkel nep accounts. Het bekijken van profielen van andere leden is gratis.

Discreet daten

Jouw gegevens zijn veilig bij Datingbord. Ze gaan discreet met jouw gegevens om. Je maakt enkel zichtbaar aan de buitenwereld wat je zelf wilt. Schrijf je dus nu in bij Datingbord en ontmoet vrouwen en mannen voor voor een spannende date!

 

Datingbord screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Datinbord.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Entertainment profielen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Datingbord.nl FAQ

Hoe kan ik Datingbord.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingbord.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Datingbord account.

Datingbord.nl opzeggen

Datingbord account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Dating Bord en log in met je Gebruikersnaam/E-mail en wachtwoord op je account. Het login veld wordt geopend nadat je op de rood/grijze button hebt geklikt met de tekst “Log in”. Deze vind je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op de grijze “Mijn Profiel” button. (naast de login button).

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving. En klik vervolgens op de button met de tekst: “Account verwijderen”.

Stap 5. Er is een nieuwe pagina geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “profiel verwijderen”.
Geef hier een reden voor je uitschrijving door op een rondje te klikken.
Vul vervolgens iets in het tekstveld. (dit is verplicht).
Klik nu op de button met de tekst “Verwijder profiel”.

Je hebt nu je account verwijderd op Datingbord.nl!

Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.