Home / Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen
Datingbord logo

Datingbord - Kosten, Review en Ervaringen

Datingbord verschilt van de andere bekende spannende datingsites. Op Datingbord kunnen leden contactadvertenties plaatsen. Via deze advertentie kun jij jouw wensen kenbaar maken.

datingbord.nl
105 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Tijdelijk gratis aanmelden!

Momenteel is het geheel gratis om je aan te melden bij datingbord. Nadat je enkele gegevens heb ingevuld kun je gebruik maken van deze datingsite en op zoek gaan naar een spannende date. Doordat registreren nu tijdelijk geheel gratis is kun je eenvoudig een goed beeld krijgen van de datingsite voordat je besluit om credits te kopen. Aanmelden is dus geheel gratis, en verplicht te tot niks! Datingbord is geschikt voor zowel desktop, mobiele en tablet. Je kunt je gratis aanmelden en een bericht plaatsen. Iedereen kan zonder zich aan te melden de berichten bekijken!

Echte profielen

De profielen op datingbord worden naar eigen zeggen één voor één handmatig gecontroleerd. Daardoor is de kans op fake accounts geminimaliseerd. De kans op een betrouwbare echte date bij jou in de buurt is dan ook groter, dan wanneer je op een datingsite zit met enkel nep accounts. Het bekijken van profielen van andere leden is gratis.

Discreet daten

Jouw gegevens zijn veilig bij Datingbord. Ze gaan discreet met jouw gegevens om. Je maakt enkel zichtbaar aan de buitenwereld wat je zelf wilt. Schrijf je dus nu in bij Datingbord en ontmoet vrouwen en mannen voor voor een spannende date!

 

Datingbord screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Datingbord.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van Datingbord kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Seksbuddy. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Datinbord.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Entertainment profielen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Datingbord.nl FAQ

  Hoe kan ik Datingbord.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingbord.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Datingbord account.

  Datingbord.nl opzeggen

  Datingbord account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Dating Bord en log in met je Gebruikersnaam/E-mail en wachtwoord op je account. Het login veld wordt geopend nadat je op de rood/grijze button hebt geklikt met de tekst “Log in”. Deze vind je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op de grijze “Mijn Profiel” button. (naast de login button).

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving. En klik vervolgens op de button met de tekst: “Account verwijderen”.

  Stap 5. Er is een nieuwe pagina geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “profiel verwijderen”.
  Geef hier een reden voor je uitschrijving door op een rondje te klikken.
  Vul vervolgens iets in het tekstveld. (dit is verplicht).
  Klik nu op de button met de tekst “Verwijder profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op Datingbord.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  105 reacties op “Datingbord – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Armin Armin schreef:

   Veel van deze sites zijn bedoeld voor entertainment. Beweren dat er erg veel fictieve profielen aanwezig zijn, en dat is ook zo. Maar er zitten ook echte profielen tussen, het is dus een beetje zoeken en graaien naar een ”echt” iemand. Ik ben nu 4 maanden lid, gooi er elke maand 40 euro in en ik haal daar plezier uit. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om als je t mij vraagt.

  2. Avatar for LinkeNeef LinkeNeef schreef:

   Het is maar met welke mindset je je hier aanmeld. Kom je hier echt voor een neukertje? Ja dan kan je tegen de lamp lopen. Ik heb zelf ook nog niet ervaren hoe t is om af te spreken, maar ik heb van diverse vrienden gehoord, die al een jaar lid zijn, het uiteindelijk wel goed komt. We shall see.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items