Home / Dating-Senioren.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Dating-Senioren.nl logo

Dating-Senioren.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Dating-Senioren is een van oorsprong Engelstalige datingsite voor 40- en 50-plussers. Dit merk je aan het feit dat slechts het hoognodige op de website in het Nederlands is vertaald. Onder andere de privacyregels en de algemene voorwaarden zijn alleen in het Engels beschikbaar. Dat is natuurlijk wel een nadeel voor mensen die deze taal niet of onvoldoende machtig zijn om de voorwaarden volledig te kunnen begrijpen. Als je de algemene voorwaarden niet goed begrijpt is het misschien beter om op deze website geen account aan te maken. Overigens is het aanmaken van een account gratis, dus kosten worden er niet gemaakt.

Dating-Senioren.nl
2
Beoordeling 2

Speciaal voor ervaren singles

Deze datingsite richt zich specifiek op de oudere online daters. Je zult hier geen jonge mensen van 20 of 30 vinden. Dit zal een bepaalde doelgroep zeker aanspreken, omdat iemand met levenservaring meestal niet op zoek is naar een partner die hun zoon of dochter had kunnen zijn. Wil je met een gelijkgestemde in contact komen die dezelfde levenservaring heeft dan is de kans aanwezig dat je die persoon vindt op Dating Senioren. Nadat je een profiel hebt aangemaakt krijg je matches gepresenteerd die goed bij je profiel passen. Ook kun je zelf in de database zoeken naar mogelijk geschikte kandidaten waarmee je in contact wilt komen.

Berichten versturen is niet gratis

In tegenstelling tot het aanmaken van een profiel is het versturen van berichten niet gratis. Hiervoor moet je credits aanschaffen. Hiermee kun je ook een interessebericht versturen naar iemand met wie je graag in contact wilt komen. Credits kun je kopen in bundels, hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per credit Houd er wel rekening mee dat deze website gebruik maakt van zogenaamde fictieve profielen. De site is vooral bedoeld als entertainment voor volwassenen. Het is niet in de eerste plaats de bedoeling om daadwerkelijk mensen met elkaar te koppelen. Veel profielen zijn van niet bestaande personen. De reacties en berichten die je krijgt worden door een medewerker van de website verstuurd. Je kunt dus wel een spannende chat hebben, maar het is niet mogelijk om ook daadwerkelijk met zo’n member af te spreken, om de simpele reden dat hij of zij niet bestaat.

Vooral entertainment

Senioren Dating is vooral bedoeld als entertainment via het internet. Een bepaalde doelgroep heeft hier behoefte aan. Stel dat je een relatie hebt waarin de romantiek is verdwenen. Dan kun je gaan scheiden of een affaire beginnen. Maar als je dat niet wilt maar je wilt toch wat meer spanning in je leven dan kun je door middel van deze vorm van online entertainment voor volwassenen in die behoefte voorzien. De afschrijvingen op je rekening of creditcard vermelden een neutrale naam, zodat een e eventuele partner niet snel argwaan zal krijgen.

Dating-Senioren.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Dating Senioren?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Dating Senioren kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Dating-senioren.nl?

  • Een profiel aanmaken is gratis
  • Het zoeken in de database met profielen is gratis
  • De website maakt op grote schaal gebruik van fictieve profielen
  • De algemene voorwaarden zijn alleen in het Engels beschikbaar
  • Veel profielen zijn van niet-Nederlanders
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Dating-Senioren.nl FAQ

  Hoe kan ik Dating-Senioren.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Dating-Senioren.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Dating Senioren account.

  Dating-Senioren.nl opzeggen

  Dating Senioren account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Dating-Senioren.nl en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tabblad: “Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is geopend.

  Stap 4: Klik nu op: “verwijder acount” in het midden van de pagina. Een nieuwe pagina is geopend.

  stap 5: Vul je wachtwoord in het klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Dating-Senioren.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items