Home / Dating LX – Kosten, Review en Ervaringen
Dating LX logo

Dating LX - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Dating LX richt zich op het bieden van luxe. Er wordt een professionele benadering tot het daten gehanteerd, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Het profileert zich als een serieuze en moderne datingsite, waar iedereen lid kan worden die oprecht op zoek is naar een serieuze relatie. Veel singles hebben hier in de loop der tijd dan ook een fijne date of partner gevonden. De ervaring die de datingsite heeft opgebouwd, helpt je bij het vinden van je eigen ideale match.

Dating LX
20 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Inschrijven en lidmaatschap is gratis

Het aanmelden voor lidmaatschap doe je heel gemakkelijk via de website. Je maakt een gebruikersnaam en wachtwoord aan en krijgt dan toegang tot de datingsite. Je kunt een eigen profiel aanmaken, een pakkende tekst schrijven en een leuke foto plaatsen. Dit maakt het mogelijk voor anderen om jou te vinden. Hoe meer je opvalt tussen alle andere profielen, hoe beter uiteraard. Je kunt dan berichten verwachten van leuke heren of dames die hun interesse aan je bekend willen maken. Ook kun je zelf op zoek naar iemand die je interesse wekt, door te scrollen door de vele profielen. Je kunt vooraf duidelijk selecteren, door aan te geven waarnaar je op zoek bent.

Opwaarderen naar Premium

Voor het aanmelden en lid blijven van de datingsite Dating XL hoef je niets te betalen. Maar wanneer je iemand het gevonden die je aanspreekt, wil je ongetwijfeld met hem of haar in contact komen. In dat geval zul je gebruik kunnen maken van de chatfunctie. Hiervoor zul je echter moeten betalen. Je kunt je lidmaatschap heel gemakkelijk opwaarderen naar een Premium account, waardoor het mogelijk wordt om deze applicatie te gebruiken. De stap naar een leuke fysieke date is zo snel gezet. Door met iemand te chatten, krijg je een veel beter beeld van hoe die persoon in elkaar steekt en kun je bemerken of er daadwerkelijk een klik is.

Diverse betaalmethodes

Om te betalen voor de Premium opwaardering, kun je gebruik maken van verschillende betaalmethodes. Zo kun je kiezen voor betaling via iDeal, Bankcontact of MisterCash, creditcard of een bankoverschrijving. Je kunt zelfs een contante betaling doen. Je kunt meerdere credits te gelijktijdig aanschaffen, zodat je over voldoende credits beschikt om met iemand in gesprek te blijven, zonder ineens bij te moeten betalen. Een leuk gesprek kan immers leiden tot meer. Ook kun je met meerdere dames of heren chatten, om te bekijken wie je het meest aanspreekt. Je kunt dan zeker niet te veel credits hebben.

Helpdesk voor support

Wanneer je vragen hebt of ergens niet goed uitkomt, dan kun je een beroep doen op de helpdesk van Dating LX. Binnen een korte tijd zullen zij dan contact met je opnemen en je voorzien van advies. Je kunt hen bereiken via het contactformulier op de website of telefonisch tussen 10.00 en 20.00 uur.

dating lx screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van DatingLX.com?

 • Gratis aanmelden voor toegang tot de datingsite
 • Ruim aanbod aan singles
 • Gratis functionaliteiten bij een proeflidmaatschap
 • Gratis chatbundel voor nieuwe leden, eenmalig 100 gratis credits
 • Voor communiceren met leden of andere diensten, dient te worden opgewaardeerd naar een Premium lidmaatschap
 • Dure credits, per verzonden of ontvangen bericht gelijk 10 credits kwijt
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 23 december 2021

20 reacties op “Dating LX – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for sioulants edith sioulants edith schreef:

  waarom steeds sterren zien!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Avatar for ivan ivan schreef:

  blijf zeker van deze site oplichters die mooi weer spelen met u centen spelen

 3. Avatar for sioulants edith sioulants edith schreef:

  graag antwoord!geldwolven

 4. Avatar for sioulants edith sioulants edith schreef:

  ik woon in geetbets,vlaams brabant!waarom mogen leden dit niet weten???????

 5. Avatar for sioulants edith sioulants edith schreef:

  waarom sterretjes zien in telefoonnummers of adressen

 6. Avatar for sioulants edith sioulants edith schreef:

  waarom kunnen we geen nummers otvangen of geen adressen,zo kan je toch niets afspreken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.