Home / Datingsites lichamelijk beperkten: vind de liefde die je verdient! / DateToo.com Kosten & Review: Ervaringen van Gebruikers!
DateToo logo

DateToo.com Kosten & Review: Ervaringen van Gebruikers!

Op zoek naar een datingsite speciaal voor mensen met een beperking? Ontdek onze review en ervaringen met DateToo.com. Helaas moeten we melden dat deze datingsite inmiddels is gestopt. Hoewel DateToo.com niet meer actief is, wilden we onze bezoekers graag informeren over de kosten, functionaliteiten en gebruikerservaringen van deze website. Lees onze review voor een overzicht van wat DateToo.com te bieden had en wellicht kun je inspiratie halen voor andere vergelijkbare datingsites die jouw behoeften en voorkeuren kunnen vervullen.

3
Beoordeling 3

Ontmoet je match op Date Too: De datingsite voor mensen met een beperking

Date Too is een datingsite speciaal voor mensen met een beperking, zowel lichamelijk als verstandelijk. Je kunt je hier aanmelden als je een beperking hebt en toch graag een date of relatie wilt. Het aanmelden is gratis en is geregeld met het invullen van je mailadres en een wachtwoord. Het is niet duidelijk of er kosten zijn verbonden aan het gebruik van de website. Hierover wordt niets op de site vermeld, maar in de algemene voorwaarden wordt wel een opmerking gemaakt dat je maar eens in de drie jaar gebruik mag maken van aanbiedingen.

Daten met een handicap

Wanneer je een beperking hebt is daten soms lastig. Er zijn nu eenmaal mensen die “afknappen” op een beperking. Maar anderzijds is het ook zo dat vaak wordt gedacht dat iemand om een beperking niet wordt geaccepteerd terwijl dat lang niet altijd het geval hoeft te zijn. Er zijn stellen die elkaar vinden omdat ze dezelfde handicap hebben. Of juist een partner vinden die geen beperking heeft maar die een handicap totaal geen probleem vindt. Als je single bent en een beperking hebt dan is Date Too een mogelijkheid om iemand te vinden. Maar een beetje stigmatiserend is het wellicht wel, want je moet bij het aanmelden aangeven wat voor handicap of beperking je hebt. Overigens kunnen ook mensen zonder beperking zich aanmelden, als een partner met een handicap geen enkel probleem vinden.

Een leuke partner online vinden

Online daten is een leuke manier om een partner of date te vinden. En dat geldt natuurlijk ook voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Wil je graag in contact komen met iemand die net als jij een beperking hebt, dan kun je je direct aanmelden. Maar je vindt op deze site ook mensen zonder beperking, zij vinden een handicap bij hun partner geen enkel probleem en willen jou misschien wel graag leren kennen. Of het lukt om iemand te vinden blijft natuurlijk afwachten, garanties kunnen in de liefde nooit worden gegeven, niet voor mensen met en niet voor mensen zonder een handicap.

Er zit een risico aan

Er is natuurlijk een risico aan dit soort specifieke datingsites. Ten eerste werkt het stigmatiserend, mensen met een handicap worden in een hokje geplaatst. En daarnaast kan het mensen met verkeerde bedoelingen in de kaart spelen. Iemand kan bijvoorbeeld op zoek gaan naar een member met een verstandelijke beperking, hier contact mee leggen en vervolgens op wat voor manier dan ook misbruik maken. Het is dan ook altijd belangrijk om op je hoede te zijn, al geldt dat zeker niet alleen voor mensen met een handicap maar voor iedereen die online gaat daten. Niet iedereen is te vertrouwen en het is dan ook zeker belangrijk om te proberen elkaar eerst beter te leren kennen voordat je besluit tot een ontmoeting of om een relatie met elkaar aan te gaan.

DateToo screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van DateToo?

 • Date Too bood een uniek platform dat speciaal was ontworpen voor mensen met een beperking, waardoor het een veilige en inclusieve omgeving bood voor het vinden van liefde en relaties.
 • De website van Date Too was gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, met een intuïtieve interface die het eenvoudig maakte voor gebruikers om zich aan te melden, profielen te maken en matches te vinden.
 • Date Too had een actieve gemeenschap van gebruikers, waardoor er veel mogelijkheden waren om nieuwe mensen te ontmoeten en verbindingen te maken.
 • Het platform bood nuttige functionaliteiten zoals zoekopties, berichtenuitwisseling en meldingen, specifiek afgestemd op de behoeften van mensen met beperkingen.
 • Date Too waardeerde klanttevredenheid en bood betrouwbare klantenservice om gebruikers te ondersteunen en eventuele vragen of problemen aan te pakken.
 • Date Too is inmiddels gestopt, waardoor het niet langer mogelijk is om je aan te melden en gebruik te maken van hun diensten.
 • Het was niet duidelijk welke kosten er verbonden waren aan het gebruik van de website, aangezien dit niet op de site vermeld stond. Dit kon voor sommige gebruikers verwarrend zijn.
 • Hoewel er algemene voorwaarden waren, werd er niet specifiek vermeld of er kosten in rekening werden gebracht voor het gebruik van de website. Dit kon tot onzekerheid leiden bij gebruikers.
 • De algemene voorwaarden maakten melding van beperkingen met betrekking tot het gebruik van aanbiedingen, waarbij gebruikers slechts eens in de drie jaar van bepaalde aanbiedingen gebruik mochten maken.
 • Na het stoppen van Date Too moesten gebruikers op zoek naar alternatieve datingsites die vergelijkbare mogelijkheden en voordelen boden voor mensen met een beperking.

Het einde van Date Too: Alternatieve datingsites voor mensen met een beperking

Helaas is de datingsite Date Too inmiddels gestopt, waardoor het niet langer mogelijk is om je aan te melden en gebruik te maken van hun diensten. Hoewel Date Too een platform was dat speciaal ontworpen was voor mensen met een beperking, zowel lichamelijk als verstandelijk, is het belangrijk om te weten dat er andere datingsites en platforms beschikbaar zijn die mogelijk vergelijkbare doelen en mogelijkheden bieden. Het blijft van belang om goed onderzoek te doen naar de kosten, functionaliteiten en ervaringen van andere datingsites, zodat je de juiste keuze kunt maken die past bij jouw behoeften en wensen. Veel succes in je zoektocht naar liefde en verbinding!

 • 2.8

  Populariteit

  Date Too is een datingsite die zich richt op mensen met een beperking, zowel lichamelijk als verstandelijk. Ondanks de specifieke doelgroep heeft Date Too een aanzienlijke populariteit weten te vergaren. Veel mensen met een beperking hebben gebruik gemaakt van dit platform om liefde en relaties te vinden. De site heeft een actieve gemeenschap en trekt dagelijks veel gebruikers aan die op zoek zijn naar verbinding en geluk.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Date Too biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor mensen met een beperking. De website is eenvoudig te navigeren en heeft een intuïtieve interface. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en het creëren van een profiel is snel en gemakkelijk. De site is ontworpen met de behoeften van mensen met beperkingen in gedachten, waardoor het voor hen toegankelijk en begrijpelijk is om te gebruiken.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Date Too biedt een scala aan handige functionaliteiten om gebruikers te helpen bij het vinden van een date of relatie. Het omvat functies zoals het zoeken naar potentiële matches, het bekijken van profielen, het versturen van berichten en het ontvangen van meldingen. Het platform is ontwikkeld met de specifieke behoeften van mensen met beperkingen in gedachten, zodat zij de gewenste functionaliteiten kunnen gebruiken om hun liefdesleven te verbeteren.

 • 3

  Klantenservice

  Date Too hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt een betrouwbare klantenservice. Het team staat klaar om eventuele vragen of problemen van gebruikers aan te pakken en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Ze streven ernaar om snel en adequaat te reageren op vragen en zorgen, zodat gebruikers een positieve ervaring hebben op het platform.

 • 3

  Kosten

  Het is belangrijk om op te merken dat Date Too inmiddels gestopt is en het niet langer mogelijk is om je aan te melden voor hun diensten. Helaas kunnen er geen actuele kosteninformatie worden verstrekt, aangezien de website niet meer actief is. Het is aan te raden om andere datingsites te onderzoeken om te vergelijken welke kosten zij in rekening brengen en welke pakketten zij aanbieden voor mensen met een beperking.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Date Too had over het algemeen positieve beoordelingen van gebruikers vanwege het specifieke focusgebied en de nuttige functionaliteiten. Het platform heeft veel mensen met beperkingen geholpen bij het vinden van liefde en relaties. Helaas is Date Too gestopt en is het belangrijk om alternatieve datingsites te onderzoeken die vergelijkbare mogelijkheden en voordelen bieden.

DateToo FAQ

Hoe kan ik DateToo opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite DateToo? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw DateToo.com account.

DateToo opzeggen

DateToo.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van DateToo en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan in de rechterbovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Je profiel bewerken”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik daar op de button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Bevestig je keuze door op de button met de tekst: “Verwijder” te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd op DateToo!

Wat is Date Too en voor wie is het bedoeld?

Date Too was een datingsite die speciaal was ontworpen voor mensen met een beperking, zowel lichamelijk als verstandelijk. Het bood een platform waar mensen met beperkingen zich konden aanmelden en op zoek konden gaan naar liefde, relaties en verbinding.

Is Date Too nog steeds actief?

Nee, Date Too is inmiddels gestopt en niet langer actief. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden en gebruik te maken van hun diensten.

Waren er kosten verbonden aan het gebruik van Date Too?

Hoewel er geen specifieke informatie beschikbaar was over de kosten op de website van Date Too, werd er in de algemene voorwaarden vermeld dat gebruikers slechts eens in de drie jaar gebruik mochten maken van aanbiedingen. Helaas zijn er geen exacte details bekend over de kostenstructuur van de website.

Zijn er alternatieve datingsites beschikbaar voor mensen met een beperking?

Ja, er zijn alternatieve datingsites beschikbaar die zich richten op mensen met een beperking. Het is raadzaam om onderzoek te doen naar andere platforms en datingsites die vergelijkbare doelen en mogelijkheden bieden, om de juiste keuze te maken die past bij jouw behoeften en wensen.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over andere datingsites voor mensen met een beperking?

Om meer informatie te krijgen over andere datingsites voor mensen met een beperking, kun je online zoeken naar specifieke datingsites en platforms die gericht zijn op deze doelgroep. Het is ook nuttig om ervaringen en recensies van andere gebruikers te lezen om inzicht te krijgen in de functionaliteiten, populariteit en gebruikerservaringen van verschillende datingsites.

Laats bijgewerkt: 17 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---