Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Datebord.nl: Kosten, reviews & ervaringen!
Datebord.nl logo

Datebord.nl: Kosten, reviews & ervaringen!

Op zoek naar een snel en makkelijk te gebruiken datingsite? Dan is Datebord.nl wellicht iets voor jou. Op deze datingsite kun je zonder je eerst te registreren al snel in contact komen met leuke mannen en vrouwen uit heel Nederland. Als je de pagina bezoekt zie je direct de leden uit jouw omgeving al staan. Mocht je niemand zien waar je graag contact mee wilt, dan kun je zelf een gratis advertentie plaatsen. Registratie en het plaatsen van een advertentie zijn allebei kosteloos. De leden die op deze datingsite staan ingeschreven zijn zeer serieus en willen graag snel contact met leuke singles. Probeer Datebord.nl vandaag nog en vind jouw match. Lees onze review voor meer informatie.

Datebord.nl
3 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Datebord: De snelste manier om leuke singles te ontmoeten?

Op Datebord kun je snel en makkelijk contact leggen met leuke mannen en vrouw uit heel Nederland. Direct als je de pagina bezoekt dan zie je de leden uit jouw omgeving al staan. Mocht het nodig zijn dan kun je ook zoeken naar leden die in een bepaalde straal van je woonplaats komen. Ook dit kun je allemaal doen zonder dat jij je eerst in hoeft te schrijven. Op deze wijze krijg je dan al een goed beeld van de leden zonder dat jij je hoeft te registreren.

Gratis registratie en advertentie plaatsing op datebord.nl

Wil jij je wel registreren dan is het goed om te weten dat dit helemaal gratis is. Ook het zelf plaatsen van een advertentie is kosteloos. Zie je dan ook niemand waar je graag snel contact mee wilt dan kun je zelf een advertentie plaatsen en je zal dan al snel leuke berichten ontvangen. We kunnen je nu al zeggen dat als je staat ingeschreven bij deze datingsite dat je dan al snel de eerste date zal hebben. De leden die op deze datingsite staan ingeschreven die zijn zeer serieus en die willen graag snel contact hebben met leuke mannen en vrouwen. Zie je dan ook iemand die je leuk vindt dan is het goed deze direct een gratis bericht te sturen.

Ook voor een vriendschap kun je terecht op Datebord

De datingsite is erg duidelijk en er worden ook duidelijke foto’s gebruikt. Je krijgt dan een goed idee van hoe de persoon eruit ziet. Het zal je opvallen dat er niet alleen mensen op zoek zijn naar een relatie maar dat er ook mensen zijn die zoeken naar een vriendschap. Zou je graag nieuwe mensen leren kennen en nieuwe sociale contacten op doen dan is dit ook een datingsite die voor jou geschikt kan zijn. Wat zeker is dat is dat je al snel veel leuke nieuwe mensen leert kennen en je weet dan maar nooit wat ervan kan komen.

Er zijn geen verplichtingen

Dit is een datingsite waar je geen verplichtingen hebt. We gaven al aan dat het inschrijven gratis is en ook als je iemand ziet waar je graag contact mee wilt krijgen dan kun je die het eerste bericht gratis sturen. Mocht het zo zijn dat je niet snel een antwoord terug krijgt dan moet je daar niet teleurgesteld over zijn. Er zijn dan namelijk nog veel meer andere leuke leden die wel contact met je willen hebben. Het zal niet lang duren voor je weer in gesprek bent met een ander leuk persoon.

Plaats een advertentie

Kies jij ervoor om zelf een advertentie te plaatsen op deze datingsite dan is het belangrijk dat je goed aangeeft waar je naar op zoek bent. Dit zorgt er dan voor dat je geen berichten ontvangt van mensen waar je geen interesse in hebt. Dit is een datingsite die zeer druk bezocht wordt en met veel leden. Als jij een advertentie plaatst dan zal het dus niet lang duren voor je de eerste reacties ontvangt. Wil je dan ook graag op korte termijn leuke nieuwe contacten leren kennen dan is Datebord een prima datingsite om je in te schrijven.

Datebord.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Datebord.nl?

De goedkoopste datebord.nl credits kosten €0,09 per credit bij afname van 500 credits. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Datebord?

  • Datebord is geheel gratis te gebruiken, zowel voor het plaatsen van een advertentie als voor het versturen van berichten.
  • Het plaatsen van een advertentie en het zoeken naar leden is zeer eenvoudig en kan zonder registratie worden gedaan.
  • De website heeft een divers publiek en trekt vooral mensen aan die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap.
  • Er zijn geen geavanceerde functies beschikbaar, zoals matching-algoritmen, waardoor het vinden van een geschikte match soms lastiger kan zijn.
  • De klantenservice kan verbeterd worden, omdat deze alleen beschikbaar is via een contactformulier en er geen andere contactopties zijn, zoals telefonisch of via live chat.

  Serieuze leden op Datebord zoeken snel contact

  Al met al is Datebord een gebruiksvriendelijke datingsite waar je snel en gemakkelijk contact kunt leggen met leuke mannen en vrouwen uit heel Nederland. Het is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en kosteloze datingsite. Je kunt zelf gratis een advertentie plaatsen en zoeken naar leden in jouw omgeving zonder dat je je eerst hoeft te registreren. Als je toch besluit om je in te schrijven, dan kun je dat ook nog eens helemaal gratis doen. De serieuze leden van deze datingsite willen graag snel contact hebben en zijn op zoek naar een leuke match. Al met al is Datebord een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke date in Nederland.

  • 2.8

   Populariteit

   Datebord is een opkomende datingsite in Nederland en groeit gestaag in populariteit. De website heeft een divers publiek en trekt vooral mensen aan die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap.

  • 3

   Gebruikersgemak

   Datebord heeft een gebruiksvriendelijke interface en is gemakkelijk te navigeren. Het plaatsen van een advertentie en het zoeken naar leden is zeer eenvoudig en kan zonder registratie worden gedaan.

  • 3.1

   Functionaliteiten

   Datebord biedt verschillende functies zoals het plaatsen van een advertentie, zoeken naar leden op locatie en het sturen van gratis berichten. Hoewel er geen uitgebreide matching-algoritmen zijn, kunnen gebruikers met de zoekfunctie zelf op zoek gaan naar hun ideale match.

  • 3

   Klantenservice

   Datebord biedt klantenservice via een contactformulier op de website. Helaas zijn er geen andere contactopties beschikbaar, zoals telefonisch of via live chat. De klantenservice is wel snel en behulpzaam bij het beantwoorden van vragen.

  • 3

   Kosten

   Datebord is geheel gratis te gebruiken, zowel voor het plaatsen van een advertentie als voor het versturen van berichten. Er zijn geen verborgen kosten of abonnementskosten.

  • 3 Goed

   Totaalscore

   Datebord is een betrouwbare en kosteloze datingsite die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Hoewel er geen geavanceerde functies zijn, is de website zeer gebruiksvriendelijk en biedt het een eenvoudige manier om leuke singles te ontmoeten. De klantenservice kan verbeterd worden, maar over het algemeen is de totaalscore van Datebord positief.

  Datebord.nl FAQ

  Hoe kan ik Datebord.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite datebord.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Date Bord account.

  Datebord.nl opzeggen

  Datebord account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Datebord.nl en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de rode “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn profiel” staan bovenaan de pagina. Klik vervolgens op “Instellingen” in het nieuwe menu.

  Stap 3: Klik op de grijze button met de tekst “wijzigen” achter lidmaatschap.

  Stap4: Een nieuwe pagina is geopend. Vink het eerste vakje aan met de tekst: “Ik wil mijn lidmaatschap stoppen en ben op de hoogte dat mijn credits hierbij komen te vervallen.”. Klik vervolgens op de rode button met de tekst “verzenden”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Datebord.nl!

  Wat zijn de kosten van een abonnement op Datebord.nl?

  Om berichten te kunnen versturen en andere betaalde functies te kunnen gebruiken, moet u credits kopen. Het aantal credits dat u nodig heeft voor een bepaalde functie varieert en wordt aangegeven op de website. U kunt credits kopen met iDEAL, Bancontact/Mister Cash of een bankoverschrijving.

  Is Datebord.nl betrouwbaar?

  Ja, Datebord.nl is een betrouwbare datingsite. Het platform maakt gebruik van veilige verbindingen en heeft een SSL-certificaat om de privacy van de gebruikers te waarborgen. Bovendien heeft het een keurmerk van Thuiswinkel Waarborg en zijn er positieve ervaringen van gebruikers te vinden.

  Hoe kan ik mijn profiel verwijderen op Datebord.nl?

  Om uw profiel te verwijderen op Datebord.nl, logt u eerst in op uw account en klikt u op het tandwiel-icoon rechtsboven op de pagina. Kies vervolgens ‘Profielinstellingen’ en klik op de optie ‘Mijn account verwijderen’. Volg daarna de verdere instructies op de pagina.

  Kan ik op Datebord.nl alleen betalen met een creditcard?

  Nee, op Datebord.nl kunt u niet alleen betalen met een creditcard. U kunt ook betalen met iDEAL, Bancontact/Mister Cash of via een bankoverschrijving.

  Kan ik met een gratis account berichten sturen op Datebord.nl?

  Nee, met een gratis account kunt u geen berichten sturen op Datebord.nl. U kunt wel gratis een profiel aanmaken, de zoekfunctie gebruiken en profielen bekijken. Om berichten te kunnen versturen heeft u een betaald abonnement nodig.

  Laats bijgewerkt: 24 april 2023

  3 reacties op “Datebord.nl: Kosten, reviews & ervaringen!”

  1. Kees de Graaf schreef:

   Dames en Heren,
   Hierbij verzoek ik u mijn account bij u te verwijderen
   mijn e-mail adres is cw.egraaf@kpnmail.nl
   Gaarne verzoek ik u om mijn een mail te sturen dat mijn account is verwijderd
   Bedank voor u medewerking
   mvg Kees de Graaf

  2. Lute Edel schreef:

   Betalen .Om u te kunnen betalen verzoek ik om uw BANKREKENINGNUMMER + JUISTE ADRES .MVG
   (dhr.) L.Edel

  3. Rick schreef:

   Positief bevallen. Geilheid ongekend! Ik ben gevallen voor deze mooie dames.. het werkt en ik heb erg veel plezier gehad. Binnen de kortste keren had ik een sexdate. Echt top!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---