Home / Datebord.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Datebord.nl logo

Datebord.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Op Datebord kun je snel en makkelijk contact leggen met leuke mannen en vrouw uit heel Nederland. Direct als je de pagina bezoekt dan zie je de leden uit jouw omgeving al staan. Mocht het nodig zijn dan kun je ook zoeken naar leden die in een bepaalde straal van je woonplaats komen. Ook dit kun je allemaal doen zonder dat jij je eerst in hoeft te schrijven. Op deze wijze krijg je dan al een goed beeld van de leden zonder dat jij je hoeft te registreren.

Datebord.nl
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Wil jij je wel registreren dan is het goed om te weten dat dit helemaal gratis is. Ook het zelf plaatsen van een advertentie is kosteloos. Zie je dan ook niemand waar je graag snel contact mee wilt dan kun je zelf een advertentie plaatsen en je zal dan al snel leuke berichten ontvangen. We kunnen je nu al zeggen dat als je staat ingeschreven bij deze datingsite dat je dan al snel de eerste date zal hebben. De leden die op deze datingsite staan ingeschreven die zijn zeer serieus en die willen graag snel contact hebben met leuke mannen en vrouwen. Zie je dan ook iemand die je leuk vindt dan is het goed deze direct een gratis bericht te sturen.

Ook voor een vriendschap kun je terecht op Datebord

De datingsite is erg duidelijk en er worden ook duidelijke foto’s gebruikt. Je krijgt dan een goed idee van hoe de persoon eruit ziet. Het zal je opvallen dat er niet alleen mensen op zoek zijn naar een relatie maar dat er ook mensen zijn die zoeken naar een vriendschap. Zou je graag nieuwe mensen leren kennen en nieuwe sociale contacten op doen dan is dit ook een datingsite die voor jou geschikt kan zijn. Wat zeker is dat is dat je al snel veel leuke nieuwe mensen leert kennen en je weet dan maar nooit wat ervan kan komen.

Er zijn geen verplichtingen

Dit is een datingsite waar je geen verplichtingen hebt. We gaven al aan dat het inschrijven gratis is en ook als je iemand ziet waar je graag contact mee wilt krijgen dan kun je die het eerste bericht gratis sturen. Mocht het zo zijn dat je niet snel een antwoord terug krijgt dan moet je daar niet teleurgesteld over zijn. Er zijn dan namelijk nog veel meer andere leuke leden die wel contact met je willen hebben. Het zal niet lang duren voor je weer in gesprek bent met een ander leuk persoon.

Plaats een advertentie

Kies jij ervoor om zelf een advertentie te plaatsen op deze datingsite dan is het belangrijk dat je goed aangeeft waar je naar op zoek bent. Dit zorgt er dan voor dat je geen berichten ontvangt van mensen waar je geen interesse in hebt. Dit is een datingsite die zeer druk bezocht wordt en met veel leden. Als jij een advertentie plaatst dan zal het dus niet lang duren voor je de eerste reacties ontvangt. Wil je dan ook graag op korte termijn leuke nieuwe contacten leren kennen dan is Datebord een prima datingsite om je in te schrijven.

Datebord.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Datebord.nl?

De goedkoopste datebord.nl credits kosten €0,09 per credit bij afname van 500 credits. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Datebord?

  • Ook voor een vriendschap geschikt
  • NIet heel populair vergelijken met de bekende datingsites
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Datebord.nl FAQ

  Hoe kan ik Datebord.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite datebord.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Date Bord account.

  Datebord.nl opzeggen

  Datebord account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Datebord.nl en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de rode “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn profiel” staan bovenaan de pagina. Klik vervolgens op “Instellingen” in het nieuwe menu.

  Stap 3: Klik op de grijze button met de tekst “wijzigen” achter lidmaatschap.

  Stap4: Een nieuwe pagina is geopend. Vink het eerste vakje aan met de tekst: “Ik wil mijn lidmaatschap stoppen en ben op de hoogte dat mijn credits hierbij komen te vervallen.”. Klik vervolgens op de rode button met de tekst “verzenden”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Datebord.nl!

  Laats bijgewerkt: 24 juli 2021

  2 reacties op “Datebord.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Lute Edel Lute Edel schreef:

   Betalen .Om u te kunnen betalen verzoek ik om uw BANKREKENINGNUMMER + JUISTE ADRES .MVG
   (dhr.) L.Edel

  2. Avatar for Rick Rick schreef:

   Positief bevallen. Geilheid ongekend! Ik ben gevallen voor deze mooie dames.. het werkt en ik heb erg veel plezier gehad. Binnen de kortste keren had ik een sexdate. Echt top!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *