Home / Zoek je naar een vriendschap? Bekijk deze datingsites! / Danspartner.nl: dé site voor dansliefhebbers! (Kosten & Reviews)
Danspartner.nl logo

Danspartner.nl: dé site voor dansliefhebbers! (Kosten & Reviews)

Ben jij een gepassioneerde danser en op zoek naar de perfecte danspartner? Ontdek Danspartner.nl, dé ontmoetingsplek voor dansliefhebbers die hun dansvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. In deze uitgebreide review nemen we de kosten, ervaringen en succesverhalen van Danspartner.nl onder de loep. Of je nu een doorgewinterde danser bent of nog maar net begonnen, op deze website vind je een dansmaatje op jouw niveau én in jouw buurt. Laat het gebrek aan een geschikte danspartner je niet tegenhouden en ga samen met je nieuwe dansmaat de dansvloer op. Lees verder om alles te weten te komen over Danspartner.nl en vind jouw ideale danspartner vandaag nog!

Danspartner.nl
3.2
Beoordeling 3.2

Geen Danspartner? Zoek en Vind via Danspartner.nl

Hou je van dansen en heb je moeite om stil te zitten als je een leuke beat hoort? Dan ben je ongetwijfeld gebeten door het dansvirus. Natuurlijk kan het altijd beter en daarom vind je over het hele land danslessen om jouw niveau op te krikken. Maar voor de meeste danslessen heb je een danspartner nodig. En met een beetje geluk wil jouw eigen partner wel de dansvloer met je betreden. Beschikt je partner echter over twee linkervoeten en heeft die geen zin om een betere danser te worden? Dan kun je via danspartner.nl eenvoudig op zoek naar een danspartner in jouw buurt!

Volledig gratis en vrijblijvend

Deze website is het resultaat van een idee van een team dat de site op vrijwillige basis verzorgd. Dit betekent dat je dus niet hoeft te betalen voor een lidmaatschap. Maar aan een gratis lidmaatschap zitten er natuurlijk ook nadelen verbonden. Je kunt bijvoorbeeld geen rechten ontlenen aan deze website. Wordt er verkeerde informatie gedeeld of is bepaalde info verouderd, dan kun je hierover geen klacht indienen. Tevens is de website ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen via danspartner.nl. Wees dus altijd zelf wat op je goede en neem niet zomaar contact op met de eerste de beste potentiële danspartner.

Openbaar lidmaatschap

Als je zeer gesteld bent op je privacy, is het niet zo’n goed idee om lid te worden van danspartner.nl. Wie namelijk geen lid is, kan ook gewoon de profielen bekijken. Hier staat ondermeer je woonplaats – niet in detail met straatnaam en nummer – je leeftijd en andere persoonlijke zaken. Ook als je een foto hebt toegevoegd aan je profiel, is deze zichtbaar voor iedereen die de website bezoekt. Hou hier dus rekening mee als je lid wordt van danspartner.nl. Je kunt wel enkel een bericht sturen naar iemand als je zelf lid bent van de website.

Uitgebreid dans profiel

Via de filters kun je in detail op zoek gaan naar de perfecte danspartner. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op dansstijl, op woonplaats of op leeftijd. Op die manier heb je meer kans om sneller een geschikte danspartner te vinden. De dansstijlen zijn ballroom, latin, showdance, rolstoel, salsa, Argentijnse tango, country/linedance en rock ‘n roll. Voor suggesties voor andere dansstijlen, kun je contact opnemen via het formulier op de website. Op die manier kun je het team van vrijwilligers helpen met suggesties of opmerkingen. Ook kun je via dit contactformulier vragen stellen aan het team.

Donaties zijn altijd welkom

Natuurlijk wil de website ook weten of mensen elkaar werkelijk vinden op de dansvloer. Opvallend genoeg vragen ze om dit te laten weten aan de hand van een donatie. Deze kan overgemaakt worden via Paypal. Je mag zelf het bedrag kiezen dat je zou willen doneren aan de website. Dit is niet verplicht en is dus volledig vrijblijvend. Ben je dus op zoek naar een danspartner? Waag dan je kans op danspartner.nl. Net omdat een lidmaatschap volledig gratis is, heb je niets te verliezen.

Danspartner.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Danspartner.nl?

 • Speciaal voor het het vinden van een danspartner
 • Niet geschikt voor het vinden van een liefdesrelatie

Danspartner.nl: Vind Jouw Perfecte Dansmaatje

Ben je klaar om jouw perfecte danspartner te vinden en samen de dansvloer te veroveren? Bezoek dan Danspartner.nl en lees onze gedetailleerde review over de kosten, ervaringen en succesverhalen van andere dansliefhebbers. Maak je gratis profiel aan, ontdek de vele voordelen van deze gespecialiseerde datingsite en vind jouw ideale dansmaatje in een handomdraai. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het verbeteren van je danskunsten samen met een partner die jouw passie voor dansen deelt. Laat je inspireren door de verhalen van andere gebruikers en ervaar zelf hoe Danspartner.nl jou helpt om jouw perfecte match te vinden. Veel dansplezier!

 • 3

  Populariteit

  Danspartner.nl groeit snel in populariteit onder dansliefhebbers. Met een groeiend aantal leden vind je eenvoudig jouw ideale dansmaatje.

 • 2.9

  Gebruikersgemak

  De gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige navigatie maken het vinden van jouw perfecte danspartner een fluitje van een cent.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  Profiteer van handige zoekfilters, chatmogelijkheden en een persoonlijk profiel om je danskunsten en voorkeuren te delen.

 • 3.1

  Klantenservice

  De klantenservice van Danspartner.nl staat altijd klaar om je te helpen en ondersteunen bij al je vragen en problemen.

 • 3.9

  Kosten

  Met betaalbare abonnementsopties en een gratis basislidmaatschap biedt Danspartner.nl voor ieder budget een passende oplossing.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Danspartner.nl scoort hoog op alle vlakken en is de perfecte keuze voor iedereen die zijn of haar danspassie wil delen.

Danspartner.nl FAQ

Hoe kan ik Danspartner.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Danspartner.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Danspartner account.

Danspartner.nl opzeggen

Danspartner account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Danspartner.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met de muisaanwijzer op het derde icoontje staan in het hoofdmenu. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Bewerk site profiel”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de (laatste) link: “profiel verwijderen”

Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de blauwe button met de tekst: “Ja, verwijder min profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Danspartner.nl!

Wat is het doel van Danspartner.nl?

Het doel van Danspartner.nl is om dansers te helpen bij het vinden van een geschikte danspartner in Nederland, ongeacht hun niveau of dansstijl.

Is inschrijven op Danspartner.nl gratis?

Ja, inschrijven op Danspartner.nl is gratis en u kunt zonder kosten een profiel aanmaken en zoeken naar geschikte danspartners.

Wat zijn de kosten van het Premium lidmaatschap?

Het Premium lidmaatschap op Danspartner.nl kost €4,95 per maand, waarmee je toegang krijgt tot extra functionaliteiten zoals het versturen van onbeperkte berichten en het zien van foto’s op volledig scherm.

Welke dansstijlen worden er ondersteund op Danspartner.nl?

Danspartner.nl ondersteunt een breed scala aan dansstijlen, waaronder salsa, tango, ballroom, swing, jazz, hiphop, en nog veel meer.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen op Danspartner.nl?

Om je profiel te verwijderen op Danspartner.nl, log je in op je account, ga je naar ‘Mijn Account’ en kies je de optie ‘Profiel verwijderen’. Volg de instructies om het verwijderproces te voltooien.

Laats bijgewerkt: 16 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---