Home / Danspartner.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Danspartner.nl logo

Danspartner.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Hou je van dansen en heb je moeite om stil te zitten als je een leuke beat hoort? Dan ben je ongetwijfeld gebeten door het dansvirus. Natuurlijk kan het altijd beter en daarom vind je over het hele land danslessen om jouw niveau op te krikken. Maar voor de meeste danslessen heb je een danspartner nodig. En met een beetje geluk wil jouw eigen partner wel de dansvloer met je betreden. Beschikt je partner echter over twee linkervoeten en heeft die geen zin om een betere danser te worden? Dan kun je via danspartner.nl eenvoudig op zoek naar een danspartner in jouw buurt!

Danspartner.nl
3.2
Beoordeling 3.2

Volledig gratis en vrijblijvend

Deze website is het resultaat van een idee van een team dat de site op vrijwillige basis verzorgd. Dit betekent dat je dus niet hoeft te betalen voor een lidmaatschap. Maar aan een gratis lidmaatschap zitten er natuurlijk ook nadelen verbonden. Je kunt bijvoorbeeld geen rechten ontlenen aan deze website. Wordt er verkeerde informatie gedeeld of is bepaalde info verouderd, dan kun je hierover geen klacht indienen. Tevens is de website ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen via danspartner.nl. Wees dus altijd zelf wat op je goede en neem niet zomaar contact op met de eerste de beste potentiële danspartner.

Openbaar lidmaatschap

Als je zeer gesteld bent op je privacy, is het niet zo’n goed idee om lid te worden van danspartner.nl. Wie namelijk geen lid is, kan ook gewoon de profielen bekijken. Hier staat ondermeer je woonplaats – niet in detail met straatnaam en nummer – je leeftijd en andere persoonlijke zaken. Ook als je een foto hebt toegevoegd aan je profiel, is deze zichtbaar voor iedereen die de website bezoekt. Hou hier dus rekening mee als je lid wordt van danspartner.nl. Je kunt wel enkel een bericht sturen naar iemand als je zelf lid bent van de website.

Uitgebreid dans profiel

Via de filters kun je in detail op zoek gaan naar de perfecte danspartner. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op dansstijl, op woonplaats of op leeftijd. Op die manier heb je meer kans om sneller een geschikte danspartner te vinden. De dansstijlen zijn ballroom, latin, showdance, rolstoel, salsa, Argentijnse tango, country/linedance en rock ‘n roll. Voor suggesties voor andere dansstijlen, kun je contact opnemen via het formulier op de website. Op die manier kun je het team van vrijwilligers helpen met suggesties of opmerkingen. Ook kun je via dit contactformulier vragen stellen aan het team.

Donaties zijn altijd welkom

Natuurlijk wil de website ook weten of mensen elkaar werkelijk vinden op de dansvloer. Opvallend genoeg vragen ze om dit te laten weten aan de hand van een donatie. Deze kan overgemaakt worden via Paypal. Je mag zelf het bedrag kiezen dat je zou willen doneren aan de website. Dit is niet verplicht en is dus volledig vrijblijvend. Ben je dus op zoek naar een danspartner? Waag dan je kans op danspartner.nl. Net omdat een lidmaatschap volledig gratis is, heb je niets te verliezen.

Danspartner.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Danspartner.nl?

 • Speciaal voor het het vinden van een danspartner
 • Niet geschikt voor het vinden van een liefdesrelatie
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 4
  Kosten
 • 3.2 Goed
  Totaalscore

Danspartner.nl FAQ

Hoe kan ik Danspartner.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Danspartner.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Danspartner account.

Danspartner.nl opzeggen

Danspartner account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Danspartner.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met de muisaanwijzer op het derde icoontje staan in het hoofdmenu. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Bewerk site profiel”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de (laatste) link: “profiel verwijderen”

Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de blauwe button met de tekst: “Ja, verwijder min profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Danspartner.nl!

Laats bijgewerkt: 07 mei 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *