Home / Cupify: Betaalbare Kosten en Succesvolle Matches?
Cupify logo

Cupify: Betaalbare Kosten en Succesvolle Matches?

Op zoek naar een datingsite voor mensen van alle leeftijden? Dan is Cupify misschien wel de perfecte keuze voor jou. Cupify is een Nederlandse dating community waar je terecht kunt voor het vinden van een leuke date of nieuwe vriendschappen. De website wordt vooral bezocht door twintigers en dertigers, maar ook veertigers kunnen hier de ware liefde vinden. Dagelijks schrijven gemiddeld zo’n 200 nieuwe leden zich in bij Cupify, waardoor de dating pool steeds groter wordt. Op welkeonlinedatingsite.nl lees je alles over Cupify: van kosten en reviews tot de ervaringen van andere gebruikers. Ontdek nu zelf wat Cupify voor jou kan betekenen!

Cupify
3.3
Beoordeling 3.3

Cupify: dé datingsite voor twintigers, dertigers én veertigers!

Cupify is een Nederlandse community waar mensen van 18 jaar en ouder terecht kunnen voor het vinden van een leuke date of vriendschap. Deze community wordt volgens de informatie op de website vooral bezocht door twintigers en dertigers maar ook mensen van 40 jaar en ouder kun je er tegenkomen. Dagelijks schrijven gemiddeld zo’n 200 nieuwe leden zich in. Wel is het risico aanwezig dat een inschrijving niet meer actueel is, het kan goed zijn dat iemand ooit een profiel heeft aangemaakt en dit allang niet meer gebruikt. Maar dit geldt voor alle online datingsites.

Een profiel aanmaken

Je kunt je inschrijven door het formulier op de website in te vullen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld en het formulier hebt verzonden krijg je een bevestigingsmail met een link om je inschrijving te bevestigen. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat je een account aanmaakt onder een valse naam en e-mailadres. Nadat je account is bevestigd kun je inloggen met de inlog gegevens die je hebt gekregen.

Leer nieuwe mensen kennen via de online database!

Je kunt nu zoeken in de online database naar mensen die je beter wilt leren kennen. Bij je profiel kun je maximaal 10 foto’s plaatsen. Dit moeten allemaal foto’s zijn waar je zelf ook op staat. Je kunt foto’s, met uitzondering van je profielfoto, onzichtbaar maken voor leden en deze bijvoorbeeld alleen mesturen als je met iemand in gesprek bent. Een profielfoto plaatsen wordt sterk aangeraden. Profielen zonder foto krijgen namelijk aanzienlijk minder reacties. Je profielfoto is voor iedereen zichtbaar. Overige foto’s zijn, mits niet onzichtbaar gemaakt, te zien door VIP leden. Foto’s worden beoordeeld door de moderators en pas geplaatst als ze zijn goedgekeurd.

VIP toegang

Om van alle diensten van Cupify gebruik te kunnen maken heb je VIP toegang nodig. Zonder dit kun je de site eigenlijk niet gebruiken. VIP toegang kun je kopen per maand, per 2 maanden of per 4 maanden. Je betaalt hiervoor een vast bedrag en hiermee heb je dagelijks volledige toegang. De term credits wordt genoemd in de veel gestelde vragen, maar er wordt hier niet gewerkt met een systeem waarbij je per bericht moet betalen zoals op datingsites die veelal met fictieve profielen werken. Je kunt er dus vanuit gaan dat het aantal nep profielen op Cupify meevalt, al is het nooit uit te sluiten dat je op een profiel stuit dat niet meer wordt gebruikt of wat op een andere manier fake is. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd, dus de kans daarop is wel een stuk kleiner.

Chatten met overige deelnemers

Zodra je bent ingelogd kun je een chatbericht sturen naar een andere member. Ook als je geen VIP toegang hebt kun je chatten, maar de mogelijkheden zijn beperkt. Als je VIP toegang hebt kun je onbeperkt met andere members chatten. Deze manier van elkaar leren kennen is veilig omdat je e-mailadres of telefoonnummer niet worden vrijgegeven. Dit kun je eventueel zelf doen als het klikt met iemand en jullie willen afspreken. Maar het moment waarop je privé informatie vrijgeeft bepaal je altijd zelf.

Voor een date of een vaste relatie

Cupify is in de eerste plaats bedoeld voor het vinden van een date. Of jullie gewoon gezellig gaan stappen of iets anders leuks gaan doen of dat het een date is met andere bedoelingen is geheel aan jullie. Maar dit neemt natuurlijk niet weg dat je via Cupify ook iemand tegen kunt komen waarmee het zo goed klikt dat er een relatie ontstaat. Dit is niet het belangrijkste doel van deze datingsite maar het zal zeker voorkomen dat dat mensen die elkaar via Cupify ontmoet hebben een langdurige relatie met elkaar aangaan.

Cupify screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Cupify.nl?

 • Inschrijven is gratis
 • Je kunt zonder betaling beperkt gebruik maken van de functies op de website
 • Duidelijke vraag- en antwoord pagina op de website
 • Voor volledig gebruik moet worden betaald, dit kan met 3 verschillende bedragen voor een dienovereenkomstige periode
 • De inschrijfprocedure is verdeeld over veel schermen. Je kunt dus niet in één oogopslag zien welke gegevens worden gevraagd
 • Je profiel wordt op meerdere websites geplaatst, dus niet alleen bij Cupify, iets om je te realiseren voordat je een profiel aanmaakt

Cupify: de dating website met dagelijks 200 nieuwe leden!

Als je op zoek bent naar een Nederlandse dating community waar je gemakkelijk nieuwe mensen kunt ontmoeten, dan is Cupify zeker een website om te overwegen. Met dagelijks zo’n 200 nieuwe leden is de kans groot dat je interessante mensen ontmoet. Cupify wordt voornamelijk bezocht door twintigers en dertigers, maar ook veertigers kunnen hier nieuwe vriendschappen of dates vinden. Het is echter belangrijk om te beseffen dat niet alle profielen actueel zijn. Desondanks is Cupify een fijne plek om nieuwe mensen te leren kennen en wellicht jouw match te vinden. Ben je benieuwd geworden naar de ervaringen van anderen of wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden? Lees dan onze review.

 • 3.4

  Populariteit

  Cupify is een populaire dating community in Nederland, vooral onder twintigers en dertigers. Dagelijks schrijven ongeveer 200 nieuwe leden zich in, wat de kans vergroot om leuke nieuwe mensen te ontmoeten.

 • 3.3

  Gebruikersgemak

  Cupify heeft een gebruiksvriendelijke website die gemakkelijk te navigeren is. Het aanmaken van een profiel is eenvoudig en de zoekfunctie is overzichtelijk en effectief. Ook de app van Cupify is zeer gebruiksvriendelijk.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Cupify biedt verschillende functionaliteiten om het vinden van een date of vriendschap gemakkelijker te maken, zoals een zoekfunctie op basis van locatie en interesses, een chatfunctie en een mogelijkheid om foto’s te uploaden.

 • 3.2

  Klantenservice

  Cupify heeft een goede klantenservice die snel en professioneel reageert op vragen en klachten van gebruikers. Er is een helpdesk beschikbaar die via e-mail bereikbaar is.

 • 3.2

  Kosten

  Cupify hanteert betaalbare tarieven in vergelijking met andere datingwebsites. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar die variëren in prijs en looptijd.

 • 3.3 Goed

  Totaalscore

  Over het algemeen is Cupify een goede keuze voor wie op zoek is naar een Nederlandse dating community. Het heeft een hoge populariteit, is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende handige functionaliteiten. De klantenservice is professioneel en de kosten zijn betaalbaar. Al met al krijgt Cupify een goede totaalscore.

Veelgestelde vragen over Cupify

Wat is Cupify voor een datingsite?

Cupify is een online datingplatform dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar langdurige en betekenisvolle relaties. Het platform biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving om mensen te ontmoeten en te leren kennen.

Wat zijn de kosten van Cupify?

Cupify biedt verschillende abonnementsopties. Een maandelijks abonnement kost €29,95 per maand, een kwartaalabonnement kost €24,95 per maand en een halfjaarlijks abonnement kost €19,95 per maand. Er is ook een gratis proefperiode van drie dagen beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

Is Cupify veilig en betrouwbaar?

Ja, Cupify is een veilige en betrouwbare datingsite. Het platform maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de persoonlijke gegevens van gebruikers te beschermen. Bovendien worden alle profielen handmatig gecontroleerd om nepaccounts en oplichters te voorkomen.

Hoe kan ik mijn account op Cupify verwijderen?

Als je je account op Cupify wilt verwijderen, kun je dit doen door in te loggen op je account, naar de instellingen te gaan en de optie ‘Account verwijderen’ te selecteren. Volg de instructies op het scherm om je account permanent te verwijderen.

Biedt Cupify een mobiele app?

Nee, op dit moment biedt Cupify geen mobiele app aan. Het platform is echter wel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en kan worden gebruikt op smartphones en tablets via de webbrowser.

Laats bijgewerkt: 19 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---